Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet píše:
Syrová. Syn, sytý, sýr, syrový, sychravý, usychat. Hele, u nás se vinná klobása ochutnává neupečená. Já to teda nesnesu. A žijí všichni.
Taky vždycky musím ochutnat
mne to chutná, ale neumim si představit, že bych si ji syrovou dala na talíř a jedla i s tim strivkem, celou porci ![]()
@Petra0009 píše:
To se da jist syrove?to musi byt hnusne preci…
Tak ono to není vysloveně syrové. Já třeba jím párky a klobásy studené úplně běžně. ![]()
Bože, asi se počůrám smíchy…
Tobě mikrovlnka jídlo chladí, že se ptáš na takovou věc? Než porodíš, projdi si učivo základních škol…nebude to ke škodě…
@Anonymní píše:
@vokishka já nevím právě jestli je sirová. Na to se právě ptám. Na obalu je napsané pouze Vinná klobása - polotovar
Zopakuj si prosím tě vyjmenovaná slova, než sem příště budeš psát, to je hruza!
@lucad77 píše:
Tak ono to není vysloveně syrové. Já třeba jím párky a klobásy studené úplně běžně.
Je to syrové okořeněné maso, polotovar. Je to nutné opéct. Jako je polotovar polévka v sáčku. Jedlé to nejspíš bude, ale lepší je to s vodou a uvařené.
@Russet píše:
Je to syrové okořeněné maso, polotovar. Je to nutné opéct. Jako je polotovar polévka v sáčku. Jedlé to nejspíš bude, ale lepší je to s vodou a uvařené.
Bych to prirovnala k čínský polivce, to jsem taky vždycky pulku nudlí snedla ještě před zalitím
ale teda neměla jsem ji ani nepamatuju ![]()
@Anonymní píše:
Já nemyslím sýrová (ze sýra) ale sirová (tepelně neupravené maso)
@vokishka píše:
No vidis, ja se nikdy nezamyslela, proc se jmenuje vinna. Nejim ji, ani nevim, jak chutna.
také jsem to nikdy nejedla, vypadá to podezřele, nechutně
@Betty MacDonald píše:![]()
![]()
Tak to je aspoň na klíčenku
na tu chlupatou?
@Karamba2020 píše:
Holky, nebuďte tak surový…
Máme být sirovy?
Vy necitlivé slepice! Vy jste úplně zapomněly na režiséra Zdenka Sirového. Třeba ta klobása byla od něj. Což by byl teda docela průser, vzhledem k tomu, že je pětadvacet let po smrti, to nebyla poživatelná určitě.
@Anonymní píše:
Já nemyslím sýrová (ze sýra) ale sirová (tepelně neupravené maso)
@Petra0009 píše:
To se da jist syrove?to musi byt hnusne preci…
Tatarák jsi někdy jedla, nebo https://en.wikipedia.org/wiki/Mett ?
Jak víš, že to „musí být hnusné“? Jen proto, že je to určené k tepelné úpravě? Je to okořeněná směs masa. Na tom není hnusného nic, jen to, že na to nejsi zvyklá.
Já nenutím nikomu, že to musí chutnat, ale tohle ostentativní „to musí být hnusné“, když to člověk ani neochutnal je přípustné tak u tříletého děcka, ne u dospělého člověka.
@Hanka1 píše:
Ja pouzivat takovou cestinu, tak pro ostudu taky radeji pouziji anonym, ale urcite se dozvime, ze je to cizinka
izinka ve vlastním městě