Vinná klobása - je sirová?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42487
28.12.22 17:30
@Ivan PPZ píše:
Prase ještě OK, ale kde vezmeš motostřeleckou rotu? Teď?

Zase, bude Silvestr, dělbuchy všude. Třeba ho klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.12.22 17:45
@Luxusnixicht píše:
Slysim prvne, ze nekdo potrebuje navod na pripravu vinne klobasy :lol: :think: Jinak, kdyz pominu ten fakt, ze to musel byt gurmansky zazitek, tak ne, toxoplasmozy se bat nemusis ;)

Ale to byla nějaká povídka- jsem líný dohledávat.
Chudší rybářka měla hosta a ten ji dal vinnou klobásu, aby mu ji připravila k večeři. Na talíř dostal jen opečené střívko. A když se ptal, co to má být, tak odpověděla: to je všechno, co zbylo po vykuchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.12.22 18:21
@krecik.dzungarsky píše:
Syrové brambory jsou jedovaté a syrové maso je nebezpečné z hlediska nákazy salmonelózou, listeriózou a mnoha dalších šmakulád. To, že neumíš rozumně nakládat s potravinami, je čistě tvůj problém. Nevnucuj to druhým jako správný postup. Mně se maso hnusí a byla bych pro striktní omezení jeho konzumace. Za mě jsi nechutné ču. ně.

Já maso miluju a přesto nesnesu syrové jakékoliv maso. Mam doma ochutnávače syrových klobás a žije půl století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.12.22 18:23

Jinak když se nad tím zamýšlím přijde mi to jako totální troling…

I kdyby si vzala párek tak snad ho dá do vody vařit kdo dnes cokoliv připravuje v mikrovlnce.. v mikrovlnce nedělám ani pizzu.. je hnusná..

Proč by si proboha někdo vařil jídlo tak že ho dá do mikrovlnky.

To jako zakladatelka nikdy nic nevadila? Že nepozná že je něco syrové a vaří tak že třeba pizzu hodí do mikrovlnky? To už jsem jako teen zjistila že i pizza chutná lépe z trouby stejně jako párek chutná lépe z vody případně opečený na pánvičce.

• Citovat
  • Upravit
42674
28.12.22 18:49
@ludmilaadamkova píše:

I kdyby si vzala párek tak snad ho dá do vody vařit kdo dnes cokoliv připravuje v mikrovlnce.. v mikrovlnce nedělám ani pizzu.. je hnusná..

To jako zakladatelka nikdy nic nevadila? Že nepozná že je něco syrové a vaří tak že třeba pizzu hodí do mikrovlnky? To už jsem jako teen zjistila že i pizza chutná lépe z trouby stejně jako párek chutná lépe z vody případně opečený na pánvičce.

Liduš, znám i takový, pro které je mikrovlnka vrchol ;) plus čínský polívky. Fakt bych se tomu nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.12.22 18:52
@Betty MacDonald píše:
Liduš, znám i takový, pro které je mikrovlnka vrchol ;) plus čínský polívky. Fakt bych se tomu nedivila.

No.. tak bych zakladatelce hlavně doporučila pomalu ale jistě se začít učit vařit.. přeci jen krmit pak dítě klobásou ohřátou v mikrovlnce asi nebude úplně ideální…

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2324
28.12.22 19:03
@ludmilaadamkova píše:

Nečetla jsi, že je „nějaká napůl nemocná?“ To leccos vysvětluje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15593
28.12.22 21:23
@Ivan PPZ píše:
Ale to byla nějaká povídka- jsem líný dohledávat.
Chudší rybářka měla hosta a ten ji dal vinnou klobásu, aby mu ji připravila k večeři. Na talíř dostal jen opečené střívko. A když se ptal, co to má být, tak odpověděla: to je všechno, co zbylo po vykuchání.

Klobása, jakou svět neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
28.12.22 22:54

Syrový brambory jsem jako dítě užírala pořád. V dospělosti mě to nějak samo přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
28.12.22 23:29
@Anonymní píše:
Ale prdlajs, že syrové brambory jsou jedovaté. Jisté nebezpečí skýtá konzumace brambor zelených.
Já opakovaně píšu, že nikomu nevnucuju, že mu to musí chutnat, ani netvrdím, že je to vzor správného stravování, ale trvám na tom, že prohlášení „to musí být hnusné“ jen proto, že si to někdo myslí, bez skutečné zkušenosti je přípustné pro tříleté dítě a u dospělé je to projevem omezeného myšlení a tuposti.
Chceš být vegetarián nebo vegan? Buď, nevnucuj tuhle filozofii ostatním.
Syrové maso není sice zrovna nejbezpečnější, ale spoustu věcí si spíš pořídíš z nemyté zeleniny a ovoce, než ze syrového masa. A zatím mi z konzumace (velmi omezené) té, podle tebe nechutné syrové klobásy, nikdy nic nebylo.

Nejsi nahodou moje pribuzna? :mrgreen: Syrovou klobasu teda nejim, protoze ji nekupuji. Ale moje maminka ji milovala. A syrovou jatrovou zavarku.
Ja mam rada tataraky vseho druhu a steaky jen lehce opecene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17479
29.12.22 00:17
@Ivan PPZ píše:
Neúplné- chybí DIS+něco.

Myslíš dys(lektik apod.)?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
29.12.22 11:08

Tak nějak, na ADHD to asi neukecá… i když

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80236
30.12.22 09:45

@Birdonawire jo, syrové játrové knedlíčky jsou dobré. To taky ujidam.
Párek si občas do mikrovlnky hodím taky. Proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
30.12.22 11:38
@inkakřivák píše:
@Birdonawire jo, syrové játrové knedlíčky jsou dobré. To taky ujidam.
Párek si občas do mikrovlnky hodím taky. Proč ne.

Parek si klidně dám i studenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky