Vinyasa Joga - cvičíte ji někdo?

109
28.4.08 11:46

Vinyasa Joga - cvičíte ji někdo?

Ahoj :P

prosím, nezkoušela některá (či některý) z vás dělat Vinyasa jogu? Je to -jednoduše řečeno - silová balanční joga, bezvadně prý zpevňuje svaly, člověk se pořádně zpotí, ale přitom zrelaxuje. Chtěla bych ji zkusit, ale mám trochu strach, že je příliš náročná.
Díky za případná povzbuzení 8)
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5229
15.2.14 10:24

Tak teda tenhle druh jógy přiznám se, vůbec neznám.. Ale chystám se taky cvičit jógu, aby se mi zpevnily a protáhly svaly. Máš k tomu třeba nějaké video, nebo alespoň popsané cviky jak se to cvičí??? Třeba bych to zkusila ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
15.2.14 10:27

Nám to instruktorka občas zařadí v rámci power jógy. Nejdůležitější je dobře dýchat - v podstatě co „hnutí“ to jeden nádech/výdech. Napoprvé je jakýkoliv druh jógy náročný i pro sportovce, ale neboj se toho. Jsem antisportovec ale bez jógy už si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 17:08

Ahoj, já cvičím sama doma už asi třetí měsíc. Kdysi jsem chodila na powerjogu a mimčech jsem chtěla začít něco dělat. Nejdřív podle DVD Václava Krejčíka, pak mi kamarádka poradila youtube. Sama si najde nějaké šikovného cvičícího, většina z nich tam má několik celých cvičení. Bohužel jednoznačně větší výběr je v Aj. Ale dá se to :-) Jinak tebou zmíněná jóga je moje nejoblíbenější, ale když nemám sílu dám si pomalejší jiný styl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.4.14 15:23

Já ji cvičila v Thajsku a je to mazec! Určitě doporučuji zkusit. Učili nás vždy různé variace cviků, takže to zvládali u úplní začátečníci, jako sem já. Bylo to na ostrově Koh Lanta, takže kdyžtak dám tip. Úžasnej styl jógy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková