Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, máte niektorá z vás skúsenosti s 90-dňovou rozlišovacou dietou? Ja držím zatiaľ len prvý deň…jedná sa o dietu,v ktorej sa 1deň jedia jedlá na báze bielkovín, na druhý na báze škrobov, potom uhlohydratov, vitamínov. Raz mesačne sa pije len voda…vraj sa dá schudnúť 18-25kg
Jestli jo - tak to ji sem hned hodte dopodrobna a já jdu do toho:-)
nasla jsem ji tady: http://muj.edisk.cz/…310.5kB.html
uz je stahnuta, vytisknuta a od pondeli jdu do toho- kdo se mnou? ![]()
No ja som uz takmer na konci prvého dňa, zatiaľ to zvládam bez problémov…len ten prvý obed…no fuj, akosi som robila prvýkrát baklažán a tak to aj dopadlo, skončil v koši… ![]()
Teri, od pondelka- a kamoska jde do toho se mnou, at se muzem hlidat ![]()
jak ti to jde?
projela jsem ty recepty a celkem se to da.....
No prave končím druhý deň, celkom sa to dá…ani nejak nemám veľmi hlad…len mi tie jedlá veľmi nechutia
Ale 2 kilá mám dolu..... ![]()
Zdarec Zuzi -t ak premyslim, jestli to teda taky nezkusit .-))) jen me desi kveten - protoze tam mame vikendovy narozeninovy maraton…a predstava, ze si nedam narozeninovy dort ??? .-))))
Teri - jak jsi na tom?
No dnes chudnem
5 deň…mala som 84,5 kg teraz som na 80 - 80,5
…snažim sa to dodržiavať tak ako mám, no asi každý deň som si dala nejakú drobnostku navyse…ale aj tak to ide pekne dolu…zatial
teraz sa však učím na skúšku…tak toho pozobkávam trošku viac
…tak uvidíme
Teri, no supeeer:)
Lusi, my mame v kvetnu dve velke rodinne oslavy a v cervu svatbu svagrove
ncn, tak si na ten den naplanuju sladky den a bude ![]()
tak jsem si to přečetlaa a zkusím to s vámi od zítřka
díky za tip
Teerinko - pet kg za pet dnu? uff - no, predstava krasna - ale neni to moc? .-) No, ja neverim, ze by to u me tak slo… ale asi do toho fakt pujdu.
Holky, nebude si tu psat recepty - co sme vyrabely k jidlu? Mne totiz za:,–(ne dochazi inspirace!
A Teerinko, nemas hlad??
No, vzhledem k tomu, ze jsem prave povecerela rohlik se salamem
tak je nejaka radikalni zmena nutna.