Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
nikdy vic, zkusila jsem za mlada, za blba, nespala jsem, malem jsem zplesatela, a zesilela
takze NENENENENE
Taky jsem ho zkusila za mlada. Zhubla jsem 10 kilo a pak si drzela vahu asi 4 roky.. takze ja byla spokojena. Ale chce to se i hybat.
Pak jsem ho zkusila opet po porodu prvniho a ani tuk
Já na něj právě čtu na netu samé negativní reakce
Nemám BMI 30, jak píšou, ale 25 - což už je obezita
Nechci zhubnout moc, tak.. 5kg maximálně ![]()
Taptinko, no mela jsem obcas budeni srdce, ale ja je nebrala kazdy den ale ob den.. je dulezite hodne pit, nespavost taky byla, jenze v ty dobe mi bylo 19, takze pohoda.
především to probrat s lékařem - beztak je na Rp - pokud by ses k němu dostala nějak mimo( to je Tvoje věc) tak stejně nedoporučuju- je fakt že po něm na jídlo nemyslíš a hlad nemáš ale nespavost, bušení srdce, spousta dalších než. účinků- jasně ze když nejíš tk zhubneš nicméně všichni víme že to není nejlepší způsob hubnutí…
Jestli můžu poradit, tak Adipex už NIKDY!!! Brala jsem ho asi před 3 měsíci a bylo to peklo. Krom nespavosti a bušení srdce jsem byla i hodně vzteklá a protivná, odnesli moji nejdražší
Navíc jsem zhubla asi jen 3kg, které mám teď už zase zpět
, druhé balení jsem vyhodila. Už bych do toho nikdy nešla a ani bych to nikomu nedoporučila.
Ahoj,
Adipex se doporucuje brat je n pod lekarksym dohledem a to z toho duvodu, ze je podobny slozenim pervitinu, proto frcis jak motorova mys, nepotrebujes spat, jelikoz to proste nepotrebujes. A jeste se predepisuje, vetsinou, u tezke obezity, musis hooodne pit, cvicit a upravit jidelnicek. Pak to ma smysl.
Ale nekomu nemusi sednout a spis se projevi negativni ucinky.
Ahojky, já ho užívala tak před 10 lety, výsledek super - 10kg, ale jinak skoro na blázinec a rozvod!!!!! Byla jsem teda fakt jak motorová myš, pracovní výkon super, ale už bych ho asi nikdy nebrala..... I když je fakt, že těch 10 kg je lákavých??????? Majka.
Díky za názory.. ![]()
Mě bylo řečeno - ráno lehce posnídat, vzít jednu tabletu a pak nic nejíst. Že nebude ani hlad, ani chuť. Hodně pít, jíst během dne jablko, pomeranč - hlavně vit. C. A né že to je na hubnutí, ale na omezení chuti k jídlu = na stáhnutí žaludku.
Jinak já mám 162cm a 65kg, podle indexu BMI mám nadváhu (těsně, ale mám). Jde mi o to že se nevejdu do oblečení, nejvíc si toho všímám na fotkách - dvojitá brada, pneumatika kolem břicha… A že když mám vyjít pár schodů funim o tom už radši ani nemluvim ![]()
A co to je vlastně zač jsem našla až na netu, tak se raději ptám. Našla jsem spoustu diskuzí, ale staršího data ![]()
Taptinko tak jednak bych řekla, že Adipex už je poměrně zastaralý, má spoustu nežádoucích účinků a taky kontraindikací, takže proto je jen na recept a jednak, když si půjdeš pro recept, nechala bych si napsat něco modernějšího, než je Adipex. Teď je ale otázka, jestli by dr. usoudil, že je to nutné. Nejdřív by mělo dojít k úpravě stravovacích návyků a pohybové aktivity a pokud tohle nepřináší dostatečný efekt a nadváha je značná, měly by teprve ke slovu přijít medikamenty. Ale každopádně - pokud nezměníš životní styl, stejně postupně kila půjdou zase nahoru, ať to zhubneš s jakýmikoliv prášky… Co se hubnutí astravy týká, mám jen ty nejlepší zkušenosti s dělenou stravou. Nemáš žádný omezený příděl kalorií na den, netrpíš hlady a hubneš… Samozřejmě by se ani u té nemělo přejídat, ale narozdíl od diet, kde je to občas opravdu hodně o překonávání hladu, dá se to dodržet vcelku v pohodě… ![]()
Taptinko, a proč nejdeš 2× týdně do fitka nebo si zaběhat? Nemáš tak hroznou váhu X výšku. Je to mnohem zdravější než nějaký Adipex
, takový svinstvo ![]()
janinkaz : nebudu lhát - jsem LÍNÁ ![]()
Ale ne - před měsícem sem začla chodit na aquaerobic, sice jen jednou týdně, ale alespoň něco. Chtěla bych 2× ale to se nedonutím, je to časově náročné (přestože nemám přítele, nemám dítě). Ale jsem ráda když přijdu večer domů z práce - a to ještě hodinu dojíždím. Navíc začíná být sezóna a začíná lítání okolo závodů, každou chvíli jsem na nějaké schůzi.. ![]()
To je pak těžký no
Na co ti bude štíhlost, když budeš jako sulc (a to budeš), nebudeš pevná. 1× týdně to opravdu nestačí. Ale rozhodně bych teda nic nebrala, budeš si ničit játra. Jo a nemysli si, že po měsíci cvičení uvidíš výsledky, to tak po těch dvou až třech. Já bych být tebou upravila jídelníček a pohyb. Ne léky ![]()
Já nechci být rýpavá, ale jak píšeš jsi sama a bez dětí a nenajdeš si čas na chvilku pohybu? Jak jsme to měli zhubnout my s dětma a manželama po porodu
radím: zatnout zuby a hejbat se
![]()
Ahoj,
máte někdo zkušenost s tímto lékem ? Jaký na něj máte názor ?