Adipex - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petta08
11.7.12 09:52

Ahoj holky, tak já mám dnes první tabletku. Potřebuji shodit tak 15-20 kg, jsem malá a mám 84 kg, chodím cvičit 3× týdně. Jeden čas jsem cvičila i 6× do týdne, ale co jsem nastoupila po mateřské do práce, ta už to nestíhám. Doufám, že mi to pomůže rozjet hubnutí, spíš se bojím, že ne…mám pocit, že naopak jím málo a nepravidelně. Jak by řekl pan Havlíček budu asi podvyživená, tak si tělo dělá zásoby ze všeho co sním. :'( Pak si myslím, že na mne působí i stres (v práci, doma to také není nic moc) Tak nakonec zjistím, že budu potřebovat nejeh zhubnout, ale i psychologa :-D Můj příběh začal těhotenstvím, nabrala jsem 35kg!!! Přestala jsem hned kouřit, jak jsem se dozvěděla, že čekám mimi. Dále jsem člověk co jí knedlíky tak 2× do roka a jen jsem otěhotněla, musela jsem je mít každý týden!! :-D. Sice jsem cvičila do 5 měsíce, ale i tak jsem skončila s 99kg. V porodnici jsem nechala jen 4,5kg a aby se neřeklo, kojením nehubnu naopak přibírám…paráda, tak jsem cvičila už od 3 měsíce po porodu. Přestala jsem po roce a ůl kojit a výchozí váha 99kg. zhubla jsem díky Meridii a 6× týdně cvičením 25 kg, super, ale už jsem se nemohla hnout rok a půl cvičení na houby. Zašla jsem za lékařkou, protože ať jsem dělala co jsem chtěla prostě to nešlo a začala jsem i přibírat, výsledek, štítná žláza a zpomalený metabolismus. Fakt jsem zoufalá…váha se mne drží, tak Adipex beru jako moji berličku a doufám, že se hubnutí zase rozjede!! Jediné co mám strach je z jo-jo efektu. Máte zkušenosti po vysazení Adipexu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1698
11.7.12 10:08

Jsem brala adipex 3 mesicu.mne proste nejde zhubnout.tak za tech 3 mesice mam minus 9 kg. kazdy mesic minus 3kg. mela jsem 94 pak 85 kg.ted neberu 2 mesicu a vubec nepribiram.jim normalne. po porodu budu zase brat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.12 10:16

Jím taky adipex, ale nestačí mi 1 denně můžu si vzít 2?

• Citovat
  • Upravit
1698
11.7.12 10:18
@Anonymní píše:
Jím taky adipex, ale nestačí mi 1 denně můžu si vzít 2?

tam se pise ze muze se brat i 2 krat denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
11.7.12 10:36
@Kačenkaaaa píše:
Ali1988 juu na fotečce vypadáš na 65kg jestli je to tvá fotečka…

ne 63 :oops:,to je pred 2 tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1789
11.7.12 10:50

Holky a kde ho berete?? Každý mi říká, že je už zakázaný, a nesmí se předepisovat??? Taky jsem ho chtěla ale dr. se mnou málem vytřela podlahu v ordinaci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
11.7.12 10:55
@Prdolinka86 píše:
Holky a kde ho berete?? Každý mi říká, že je už zakázaný, a nesmí se předepisovat??? Taky jsem ho chtěla ale dr. se mnou málem vytřela podlahu v ordinaci :-D

v kazde lekarne je, prodavaji jen po receptu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
11.7.12 10:57
@Prdolinka86 píše:
Holky a kde ho berete?? Každý mi říká, že je už zakázaný, a nesmí se předepisovat??? Taky jsem ho chtěla ale dr. se mnou málem vytřela podlahu v ordinaci :-D

mne nic doktorka nerikala, rekla jsem ze mi uz zadna dieta nepomaha.ona se ptala na to.pak napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.7.12 11:01

Holky já taky nemůžu zhubnout :nevim: V těhotenství jsem přibrala 27 kg, mám dole tak půlku a víc to nejde :pocitac: Kde se dá ten Adipex sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
11.7.12 11:04
@maraida píše:
Holky já taky nemůžu zhubnout :nevim: V těhotenství jsem přibrala 27 kg, mám dole tak půlku a víc to nejde :pocitac: Kde se dá ten Adipex sehnat?

ja po porodu mela 30 kg navic. dekuji adipexu. aspon mam 9 kg minus.
da se kupit v kzde lekarne, jen musite poprosit u doktora recpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petta08
11.7.12 14:51

Já doufám, že mi pomůže!!! Nemůžu se na sebe ani podívat!!! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
petta08
11.7.12 14:52

Já ho sehnala přes net

• Citovat
  • Upravit
7008
31.7.12 10:55

Adipex vyhovuje jak komu. Mně třeba vyhovuje a nemít dítě a nechtít další, takdo něj klidně jdu. Myslím, že jsou horší svinstva - kouření, pití alkoholu, kterými se lidi pravidelně odrovnávají, takže Adipex na 1měsíc? To nenapáchá takovou paseku, ale chce to rozumně. A jenom lehká snídaně? To je špatný vtip, člověk by se měl naučit jíst malinkaté porce, ideálně 5-6× denně, o tom to je. No pokud u toho člověk nebude jíst, není divu, že mu nebude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irena123123
30.8.12 13:53

Holky, máte některá zkušenost s adipexem, když je vaše BMI nižší než 30? mám 70 kilo a 163cm, tak se chci zeptat, kolik se dá zhubnout :)

• Citovat
  • Upravit
Irena123123
30.8.12 13:59

Petta08

A můžu se zeptat na tvojí váhu a výšku?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat