Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@teejaa
Teď jsem koukla do skupiny a vidím, jak ti šla váha dolů
Jsi fakt dobrá ![]()
@Katchus píše:
@teejaa
Teď jsem koukla do skupiny a vidím, jak ti šla váha dolůJsi fakt dobrá
AHojky já už ze skupiny valezla, psala jsem tam a nikdo nereagoval..ano váha mi šla dolu, jsem moc ráda, zatím si to držím, jsem moc vděčná za adipex, který mi ze začátku moc pomohl, nikdy jsem se necítila takhle fain. no musela jsem počkat do čtyřicítky, ne nadarmo se říká že zralé ženské jsou sexy..
![]()
Ahoj holky, četla jsem vaše příspěvky a vidím, že jste vcelku za ADIPEX rády. Potřebovala bych doporučit, kde ho koupit bez podpovodu. Nelépe z okolí Ostravy. Děkuji za rady.
@Brambora2 píše:
Ahoj holky, četla jsem vaše příspěvky a vidím, že jste vcelku za ADIPEX rády. Potřebovala bych doporučit, kde ho koupit bez podpovodu. Nelépe z okolí Ostravy. Děkuji za rady.
nikde. Lze předepsat u doktora, nikde jinde ho bez podvodu nezískáš.
Ahoj, tak to já vím, že u doktora, ale myslela jsem to tak, když vím, že mi to asi těžko doktor předepíše :/?
AHOJ děvčata, je mi 28 let vážím astronomických 140 kg a moje bmi je 45,9 a ptám se velmi vážně operaci žaludku tj. gastrický bypass nebo adipex???
![]()
Nainuva- skoušela jsem všechno možné už od mích cca 13 let je to nahoru a dolú vždy to nějak samo šlo ale před 4 lety jsem prodělala zlomeninu s trv následky a tet nemohu běhat ani dlouho chodit, takže moc možností na pohyb, který je samozřejmě důležity nemám.
No a dietolog ti neporadí, zda adipex, nebo bandáž zkusit? BMI na to máš dost vysoké
Znám dvě holčiny s bandáží a obě zhubly- i když jedna měla krizovku a dlouho se to nehlo. Stejně je potřeba ta silná vůle
No právě ale já mám tet ten nejvetší problém s obrovskou chutí k jídlu nevím jestli je to tím že mám v životě tet hodně velkej chaos a spoustu starostí ale mám obrovské chutě hlavně když jsem ve stresu. ![]()
Holky adipex je k sehnání v ČR porad sice, už není zlatý ale žluté„vajíčka“ se sníženým účinkem…poradim vám nikdy ho neberte…ma zkušenost po braní cca 15let s přestávkami je: Zničen metabolismus, vlasy…játra a srdíčko
Děti už mít tez nemůžu kvůli adipexu…věřte mi nestojí to za par kilo které stejně naberete 3× tolik pokud adipex přestane brat i když opět začnete už nezhubnete jen si znicite zdraví a to opravdu nechcete…nedělejte to zdraví máme jen jedno…pak budete jenom plakat nic a nikdo vám nepomůže neblbnete ![]()
Ahoj chtěla bych zítra jít k dr pro adipex měřím 158cm a vazim 72kg proste jak vorvan všichni si dělají srandu že mě abych hubla a Le cvičením a úpravou jídelníčku to nejde
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych zítra jít k dr pro adipex měřím 158cm a vazim 72kg proste jak vorvan všichni si dělají srandu že mě abych hubla a Le cvičením a úpravou jídelníčku to nejde
Nemyslím si, že bys byla tak velký vorvan, aby ti tuhle srajdu někdo doporučil a předepsal. ![]()
@mirinecka píše:
Holky adipex je k sehnání v ČR porad sice, už není zlatý ale žluté„vajíčka“ se sníženým účinkem…poradim vám nikdy ho neberte…ma zkušenost po braní cca 15let s přestávkami je: Zničen metabolismus, vlasy…játra a srdíčkoDěti už mít tez nemůžu kvůli adipexu…věřte mi nestojí to za par kilo které stejně naberete 3× tolik pokud adipex přestane brat i když opět začnete už nezhubnete jen si znicite zdraví a to opravdu nechcete…nedělejte to zdraví máme jen jedno…pak budete jenom plakat nic a nikdo vám nepomůže neblbnete
15 let? Který expert ti to předepsal
@Anonymní píše:
To ti nikdo nepředepíše a ani to nechceš. Přečti si po netu, jaké s tím měli lidi problémy a zrovna u tohohle hnusu jsou to fakt lahůdky. Hlavně to nekupuj jen tak po netu, nevíš co ti přijde za koktejl.
Zkus si najít výživového poradce, obezitologa (ten má možnost předepsat jiné, bezpečnější léky) nebo třeba zauvažuj, jestli by nebyl vhodný některý z bariatrických zákroků.