Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky!
Já bych Adipex žádnému svému pacientovi nepředepsala, ani kdyby prosil sebe víc. Je to pěkný svinstvo.
Jsou modernější léky na hubnutí.
Na druhé straně - při Tvém BMI bych Ti taky nic nepředepsala. Nejde totiž jen o to co pacient chce, ale taky o mé profesionální svědomí - benefit každého léku má převážit ev. rizika jeho nežádoucího účinku. Což u tebe v žádném případě není. Nejedná se totiž o obesitu, ale jen o nadváhu. A ta je zdravotním rizikem jen nepatrným. A jediná vhodná léčebná metoda je ta, co holky psaly - pohyb, a upravit jídelníček.
Když má někdo o 40 kg víc než ty, tak budu mít určitě jiný názor.
Omlouvám se za tvrdá slova, ale utíkání k lékům nevidím ráda, zvlášť, když jsou jiné a lepší možnosti.
Pet
janinkaz : vždyť já jsem v zá:,–(ě taky proti lékům, nevěřím jim.. reklamám se směju, říkám že když to tak zázračně pomáhá proč jsou obézní i VIP ?? To by to ani H. Pawlovská nemusela už řešit… ![]()
Ogulaa : Rýpat klidně můžeš, máš naprostou pravdu ! Já to vím ![]()
petit : Já neprosila, byla jsem u doktora a ze srandy (je to známý) před ním „zatřásla“ špekem na břiše a jestli nemá něco na to. Nejdřív řekl jo a než jsem se nadála zalepil mi hu…sta náplastí - a prý NEŽER
No a pak prý jestli jde o to že mám roztáhlej žaludek že mi něco dá, aby mě přešla chuť k jídlu. To znělo dobře !
O co jde a kdy se to předepisuje jsem si zjistila až na netu a pak se tady raději zeptala na názor ![]()
Díky všem za Vaše názory
![]()
janinkaz všimla jsem si
![]()
Kdybych byla rozhodnutá to brát, tak se ani neptám.. ale kdybch chtěla, stejně bych to musela „posunout na neurčito“ - na úterý jedu za malym bratránkem, na noc a stačilo jeho mamkou napsat „těšíme se - udělám k večeři nějakou ňamku“.. a to bych nemohla ![]()
PŘESVĚDČILI JSTE MNE - JDU OD TOHO ![]()
Hurááá, tak k tomu rozhodnutí ti gratuluju
Fakt se víc hýbej a necpi se a máš vyhráno ![]()
Taptinko já se zaregistrovala na www.e-kalkulacka.cz a hubnu s nima za týden mám 1,5 kg dole ale je to spíš otrava pořád přemýšlet co budu jíst
je problém se zbavit nadavahy když je vaše tělo zanešené a nemuže spravěn fungovat je ho potřeba vyčistit a dodat potřebné živiny pro spravnou funkci jeslti chhcete poradit napišu altea-16@snama.cz
Dělenou stravou jsem před 10 lety zhubla 20 kg. Od té doby jsem na dělenou stravu najela několikrát, ale už ani 1 kilo dolů. Vše funguje jen 1×. Tedy aspoň na mě ![]()
Ahoj, taky se podělím se zkušenostmi s Adipexem. Nikdy jsem nebyla tlustá a ani neměla nadváhu. V 18 (65kg)jsem otěhotněla, po porodu jsem měla menší nadváhu (cca 10kg) ale pořád jsem byla hubená. Začala jsem pořád pomaličku přibírat. Za 5 let se moje váha dostal na 116 kg při výšce 172 cm (To je BMI skoro 40!!) Sice to na mě není tak vidět, ale váha je opravdu vysoká. Těch 5 let jsem se opravdu snažila všelijak zhubnout (strava, pohyb atd.) a bez účinku. Před měsícem se mi narodilo druhé dítě a já se rozhodla zajít k doktorce, prokonzultovali jsme to a dostala jsem Adipex. Žádné vedlejší účinky nemám snad kromě té energie. Po třech dnech užívání 3.6 kg dole. Uvidíme jak to půjde dál. Když nebudu mít žádné vedlejší účinky a budu hubnout, adipex nevysadím (samozřejmě max.3 měsíce). Chci se dostat zpět na svoji váhu. Teď k tomu jojo efektu. Nikdy jsem moc nejedla, naopak až extreme málo. Takže nevím jaké je to s jídlem,bjak někdo píše že nemá chut na jídlo a celý den nejí. U me je to stejné porad. Ale snažím se tělo navyknout na pravidelnou stravu. Rano se nasnidam, pak přes den občas něco zobnu (ovoce, zelenina), trochu se navečeřím a váha letí stále dolů. Myslím si, že i když adipex vysadím, váhu si udržím, aspon se pokusím - stravou a pohybem. Tak uvidíme jak to půjde dál. Info dodám. Tak přeji mnoho štěstí s hubnutím, ať už s adipexem, nebo bez něj ![]()
Já jsem byla na něm taková jako sjetá a došlo mi to až když mi ho přítel vyhodil a já jsem vzteky rozmlátila fotak. Závislost?
Ahojky.Já jsem taky brala Adipex. Musím říct, že jsem zhubla přesně tak jak jsem chtěla.Takže dost rychle, ale bušení srdce, nespavost a podrážděnost byla na denním pořádku.Když jsem ho brala,tělo mě nutělo pořád něco dělat a to i v noci,bylo to otravné a spát vůbec pořádně nešlo.Taky mi kamarádky říkali,že neotěhotním nebo mi to půjde špatně a mám dvě,musím zaklepat zdravé děti.Je to svinstvo na orgány,ale pomáhá tak až ho budeš brát tak hlavně jen jeden denně a max půl balení jinak budeš i sama sobě nesnesitelná.Když se budeš trochu hlídat tak jojo efekt žádný.Myslela jsem,že už se ani nevyrábí. ![]()
Estrellia píše:
Ahoj, taky se podělím se zkušenostmi s Adipexem. Nikdy jsem nebyla tlustá a ani neměla nadváhu. V 18 (65kg)jsem otěhotněla, po porodu jsem měla menší nadváhu (cca 10kg) ale pořád jsem byla hubená. Začala jsem pořád pomaličku přibírat. Za 5 let se moje váha dostal na 116 kg při výšce 172 cm (To je BMI skoro 40!!) Sice to na mě není tak vidět, ale váha je opravdu vysoká. Těch 5 let jsem se opravdu snažila všelijak zhubnout (strava, pohyb atd.) a bez účinku. Před měsícem se mi narodilo druhé dítě a já se rozhodla zajít k doktorce, prokonzultovali jsme to a dostala jsem Adipex. Žádné vedlejší účinky nemám snad kromě té energie. Po třech dnech užívání 3.6 kg dole. Uvidíme jak to půjde dál. Když nebudu mít žádné vedlejší účinky a budu hubnout, adipex nevysadím (samozřejmě max.3 měsíce). Chci se dostat zpět na svoji váhu. Teď k tomu jojo efektu. Nikdy jsem moc nejedla, naopak až extreme málo. Takže nevím jaké je to s jídlem,bjak někdo píše že nemá chut na jídlo a celý den nejí. U me je to stejné porad. Ale snažím se tělo navyknout na pravidelnou stravu. Rano se nasnidam, pak přes den občas něco zobnu (ovoce, zelenina), trochu se navečeřím a váha letí stále dolů. Myslím si, že i když adipex vysadím, váhu si udržím, aspon se pokusím - stravou a pohybem. Tak uvidíme jak to půjde dál. Info dodám. Tak přeji mnoho štěstí s hubnutím, ať už s adipexem, nebo bez něj
Tak to gratuluju ![]()
já přímo adipex nebrala, ale sehnala jsem sibutramin. První den dobrý, ale druhý den jsem měla stavy, jako feťák na dojezdu, takže jsem ho raděj už nebrala.
V mládí jsem několikrát Adipex brala.
Vloni v květnu jsem šla k lékaři a chtěla ho napsat. Ne kvůli hubnutí, ale právě kvůli těm vedlejším účinkům
- měla jsem toho hodně pracovně a ten stres se na mě podepisovat ještě větší únavou a malou výkoností, prostě začarovaný kruh.No a můj doktor (velmi dobrý známý tedy) mně to odmítl napsat, že jako nejhorší vidí, že jsou případy poškození srdce při užívání těchto léků. Čili nakonec jsem to zvládla vše bez nakopávacích léků a asi bych do toho taky nešla, fakt to musí být dost velký svinstvo. Když si vzpomenu, jak jsem vydržela se třema hodinkama spánku dlouhodobě, tak asi nic moc pro tělo ![]()
Mě se ted podařilo zhubnout 10kg bez léků tedy..chce to jenom upravit jídelníček a cvičit.Adipex nevím mno
co jsem slyšela tak je to sračka a dokonce už ztažená z trhu..ale nevím přesně.