Viroza s teplotami 37,5 v 7. týdnu těhotenství - měly jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4652
25.8.20 22:23

Holky, moc děkju za uklidnění. já při virozách dost „chcípám“, tak je mi na umření a poím se. Ale mám tu paralen a teploměr neustále při sobě, zatím to nepřesáhlo 37, 5.
:kytka: jakmile se vypotím, bude to ok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.8.20 00:27
@Niemeyer píše:
Ahoj, zažily jste někdo ošklivou virozu s třesavkou a teplotami kolem 37 stupňů, 37 a půl? Srážely paralenem a bylo z toho zdravé miminko?

Já četla všude, jak jsu virozy se zvýšenými teplotami pro mimi nebezpečné, prý jsou z toho potraty a nebo co hůře, rozštěpy a vady srdce :,( :,( :,( :,( :,( :,(

jsem v háji a nevím co s tím.. zatím mi ty teploty trvají 3. den. Což už mi přijde teda dost:(

U druhého jsem padla na skoro 2 týdny, horečky přes 39.. Klid.. Náš mel Vvv, ale určitě ne kvůli tomuto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
26.8.20 08:24

@martina.se a kvůli čemu, když ne tomuto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.8.20 09:34
@Niemeyer píše:

Děti bohužel mívají vvv a není to opravdu jen teplotami v prvním trimestru. Těch příčin jsou mraky a proto je první trimestr tak rizikový…A hlavně, rizikové je celé tehotenstvi. Může se stát cokoliv. Jestli se budeš takhle děsit všeho, tak si to tehotenstvi opravdu moc neuzijes… Gynekolog mi vždy říkal, že dokud nebudu držet miminko v náručí, nemám se úplně radovat, že ještě není vyhráno… A upřímně, po porodu je ten strach o toho drobečka mnohem větší..Tak se zkus hodit do klidu, nebo se z toho zblaznis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.8.20 19:57
@Niemeyer píše:

Zpětně jsme zjistili, že to podedil po otci, stejně jako jeho 3 další děti.. Ale to až ve chvíli, kdy se pátralo po pricine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.8.20 19:58
@Baruunečka píše:
Děti bohužel mívají vvv a není to opravdu jen teplotami v prvním trimestru. Těch příčin jsou mraky a proto je první trimestr tak rizikový…A hlavně, rizikové je celé tehotenstvi. Může se stát cokoliv. Jestli se budeš takhle děsit všeho, tak si to tehotenstvi opravdu moc neuzijes… Gynekolog mi vždy říkal, že dokud nebudu držet miminko v náručí, nemám se úplně radovat, že ještě není vyhráno… A upřímně, po porodu je ten strach o toho drobečka mnohem větší..Tak se zkus hodit do klidu, nebo se z toho zblaznis ;)

Mám to stejne.. Teď všechny testy ok, ale u staršího se na to též přišlo až 34 tt.. Teď jsem 32 tt.. Až budu mít drobka u sebe, budu klidnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
31.8.20 15:39

Tak nakonec jsem ty teploty 37, 3 měla 5 dní :(

stalo se vám to někomu tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.9.20 10:40
@Niemeyer píše:
Tak nakonec jsem ty teploty 37, 3 měla 5 dní :(stalo se vám to někomu tak dlouho?

Prosím tě, já mám teploty neustále kvuli Crohnove nemoci :lol:..moje standardní teplota je kolem 37,1 - 37,3..Crohn je celoživotní autoimunitní nemoc, kde jsou teploty naprosto normální :) takže se hod do klidu, nervy Ti rozhodně nepomůžou..dítě „parazituje“ a když je vitální tak se drží matky zuby nehty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí