Vitamíny na podporu těhotenství, které vám pomohly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
12.6.26 23:06

Ahoj, ja brala femibion, jakousi tinkturu na podporu otehotneti, pak drmek, ale vzdy pouze do ovu a jeste jsem zkusila gel na podporu poceti. A vyuzivala jsem digi ovu test, abych vedela presne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.26 23:12
@Mgree píše: Více

Moc děkuji! :kytka: Vidíš, ani nevim že existuje i digi ovu test :D určitě zkusim!

• Citovat
  • Upravit
153
14.6.26 11:37
@Anonymní píše: Více

A měříš si bazální teplotu a děláš ovu testy? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.6.26 21:19

Ja jsem mela problemy s ovulaci a pomohl mi myo-inositol. Dlouho jsem nemela po porodu ovulaci pres 2 roky a po vybrani 2 baleni od Verry se zadarilo, ale doktor mi predtim na muj problem doporucoval inofolic a nakonec jsem si koupila jen cisty myo-inositol a vyslo to levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.26 20:47
@Tess55 píše: Více

Teplotu jsem zatím neměřila, ale už mám koupený teploměr a začnu. Jen nevím, musí se měřit každý den i ve stejný čas? Nebo na čase nezáleží? Vím jen že se má každý den hned po probuzení :nevim:
A ovu testy jsem dělala tento měsíc a ovulace dle nich proběhla, čárka sílila a pak byla jednou silnější než ta kontrolní, to jsem pak dostala právě i zmiňované bolesti co mám každý měsíc v tomto období, ale bohužel jsem četla že pár ženám vycházeli pozitivní ovu testy, a i tak správně ovulace neproběhla, co je na tom ale pravdy :nevim: dr. mi zatím ovulaci ani nijak nekontrolovala zda k ni dochází nebo ne :nevim: vím jen že bolesti při ovu mi začali z ničeho nic cca 4 roky zpět, jinak jsem na ovu nikdy netrpěla, dlouho mi trvalo než jsem vypozorovala že se jedná vubec o ovu bolesti :nevim: začalo se mi to dít tenkrát po údajně prasklé cystě která mi od té doby praskla ještě několikrát :nevim: už se i začínám trochu bát, zda ty bolesti nějak neblokuji to, aby ta ovulace proběhla správně :nevim:
Na začátku dalšího měsíce jdu k dr. na kontrolu, mám v plánu se s ní o všem ještě poradit a pozeptat :andel: protože se mi to nechce nechávat jen “osudu” jak sme se původně s dr. domluvily a pak hned jit na tu operaci :pocitac: všechny kamarádky kolem mě teď těhotni po 2 měsících snažení, tak mi to začíná lézt pomalu ale jistě na hlavu i po psychické stránce už bohužel :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.26 20:52
@verundulinek píše: Více

A mohu se zeptat zda mohu tento doplněk brát i když nemám zatím nic na 100% potvrzené, ale jen podezření? Dr je tedy přesvědčena že u mě bude problém s tou endometriozou asi..ale přeci jen kdyby náhodou :nevim: že kdyby ovulace probíhala správně jestli tento doplněk neudělá naopak například škodu, začínám si zjišťovat vše až teď, dřív jsem se o to popravdě moc nezajímala a naivně si myslela jak to půjde :roll: nebo spíš nepřipouštěla že by to ani nemělo jít :roll:
Jinak děkuji za typ! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
84
17.6.26 21:38

Nemyslim si, ze by to mohlo napachat skodu. Prave tenhle pripravek by mel podporit ovulaci a kvalitu vajicek. Doktor mi tuhle latku doporucil jeste pri kojeni syna, ze je to neskodne. Myslim si, ze pokud mi to doporucil i pri kojeni tak by to melo byt neskodne, jelikoz pri kojeni mi vzdy rikal, ze napriklad zadnou hormonalni podporu delat nemuzeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 04:34
@verundulinek píše: Více

Super, tak zkusím, moc děkuji! :andel:

• Citovat
  • Upravit
153
18.6.26 09:08

Ano, teplotu musíš měřit hned po probuzení ve stejný čas. Takže já si teploměr beru a dávám si ho na postel vedle polštáře, tak abych se úplně moc taky nehýbala. Měřím ji vždy v 5 hodin a pak třeba jdu zase spát. 😊 Ono totiž ty testy ti řeknou, že se blíží, ale až díky teplotě zjistíš, že proběhla správně. Určitě si zajdi na dny plodnosti. Zjistí ti tam, jak na tom jsi a teď je to někde i zdarma. Rovnou bych vzala i partnera na spermiogram. Alespoň si tím zkrátíš čas čekáním. Protože by tě to jednou asi i čekalo. Budeš to vědět alespoň dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 20:37
@Tess55 píše: Více

Tak to jsem tedy zvědavá, a zároveň nervózní co mi ta teplota ukáže 🙈 teď budu začínat nový cyklus tak hned budu měřit..až půjdu na začátku dalšího měsíce k dr. Tak se pozeptám na vše..moc děkuji za rady 🤗

• Citovat
  • Upravit
153
22.6.26 19:46

Není vůbec za co. 😇 Pokud nebudeš používat duphaston nebo progesteron globule, tak ta teplota by měla mít nějakou výpovědní hodnotu. Jinak je při užívání léků ovlivněna, alespoň mi to bylo řečeno na skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí