Vitamíny na podzim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
20.9.12 22:35

Já jsem neskutečně spokojená s Oscillococinem. Bereme ho všichni tři a to i naše dcera a to už od roku a půl. Doktorka to dovolila a tak každý týden v zimě si dáme jednu ampulku a fakt dobrý. Ovoce mi dcera nejí vůbec takže jsem to musela řešit jinak.Asi to má po mě a s tim bohužel nic nenadělám.
@lucenka -tý jo to máš štěstí že máte takovouhle silnou imunitu.To má i mojí kamarádky dcera.Ta byla nemocná jednou a to jí budou 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.12 22:39

@maraketka jo taky jsem ráda, že má kluk imunitu po mě a ne po chlapovi :) toho zkolí každá rýmička :)

• Citovat
  • Upravit
172
20.9.12 22:42

Můžu říct že jako dítě jsem byla co 14 dní u doktora a docela se mi to drželo i v dospělosti, ale co beru Oscillo tak super.Jo a taky se malinko snažim se otužovat, ale jde to pomalu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.9.12 10:37

Holky a myslíte, že pampeliškovej med kterej jsem dělala můžu dávat malý každej den lžičku, místo toho včelařskýho?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
21.9.12 10:42

Vitamíny na podzim? U nás na zahradě nestíháme sklízet hrozny, jablka a hrušky, a určitě nejsme sami :-) To jsou podle mě nejlepší vitamíny narozdíl od té chemie z lékárny..

• Citovat
  • Upravit
9454
21.9.12 17:02
@terezn píše:
@lucenka Lžička medu? Na imunitu? To zní dobře. To ovoce bereš kde? Odkdy dáváš česnek? Přiznám se, že se mi to jeví jako zázrak, abyste nebyli nemocní!

ja davala med brzo..uz od pul roku do caju…lzicka medu denne je pry zazrak rikaji vcelari…a ovoce my mame svoje ze zahradky…ale ted koupis pekny v cechach vypestovany temer kdekoliv. moje dite ma tri roky..jednou byla nachlazena za celou dobu..neco bude urcite v genech..ale myslim ze i zivotosprava udela dost ;)
jo a cesnek jsem davala ve velkym uz kdyz sem kojila..a do prikrmu bez problemu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.9.12 20:32

Nebo Multi-tabs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie