Vitamíny v těhotenství, užíváte? Jaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
1.2.17 20:48

Superfolin 2, perfektni ve srovnani pomer cena vykon :palec:. Jedenkrat za 3 dny, staci akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 15:33

Ahoj, já su na počátku těhu,5 tt a vybrala jsem si ogestan, doporučila mi ho sestřenka, že s ním byla i ona spokojená, ted ho bere, ikdyž kojí, tak bych také s ním potom ráda pokračovala. Sorry za anonym, ale doma se to ještě neví, krom sestřenky, takže psssst :*

• Citovat
  • Upravit
Efkaa88
13.2.19 14:51

Ahoj, já jsem brala vitaminy Femibion, před otěhotněním a potom celé těhotenství. Při prvním těhotenství mně po samovolném potratu zjistili, že nedokážu štěpit kyselinu listovou a plod se tak nemohl správně vyvýjet. Femibion už má tu kyselinu naštěpenou. Druhé těhotenství dopadlo dobře a máme krásnou a zdravou holčičku.

• Citovat
  • Upravit
241
14.2.19 09:22

Já brala 1. trimestr femibion a teď jsem ve 2. přešla na mamavit. Nejím top zdravě, ale také to není zase tak špatné, hodně ovoce, zeleniny, jogurtů.. Takže by to asi ani nemuselo být potřeba, ale pro ten pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
17.4.19 17:43

@CoComela A co by si řekla, že bylo lepší? Mě právě zaujal ten femibion, tak nad ním uvažuju.

• Citovat
  • Upravit
1242
17.4.19 20:41

Ahoj, ja pred tehu a behem 1. trimestru akorat kyselinu listovou a pak na doporuceni kamaradky Superfolin..ten budu brat do porodu :)
Jinak ovoce jim kazdy den, ale zeleninu vubec, chut chybi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.4.19 23:19

@Darija06 hele ja nepocitovala žádný rozdíl, femibion je dražší, měla by tam byt nastepena kyselina listova a dobre se potýkají. Mamavit se dá koupit za supr cenu - pres internet lékárnu 110 tablet za 370kc a tablety jsou větší, ale mě to treba vůbec nevadí. Jsem teď ve 32tt, jim tak nějak normálně vsechno plus beru mamavit a je mi supr a krevni obraz v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janka50
2.5.19 20:58

@Darija06 Já jsem se o tom bavila s doktorem na gyndě a ten mi doporučil femibion, tak jsem brala ten. Ono ty doplňky jsou vesměs podobné, ale femibion je na trhu dlouho a osvědčený,.

• Citovat
  • Upravit
40
3.5.19 08:04

Jen listovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
17.6.19 20:00

@Janka50 No já jdu na gyndu ve středu tak se na to taky zeptám a podle toho co mi řekne, tak si koupím.

• Citovat
  • Upravit
84
28.11.22 11:36

Listovku jsem brala taky, ale je to zbytečný. Na gyndě mi to přímo řekli. Že co do sebe listovkou dostanu, stejně vyčůrám… tak jsem si koupila přímo vitamíny pro těhotné, brala jsem ogestan a cítila jsem se skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí