Vlastní pokoj??????????,

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7782
26.10.10 17:44

Od 14ti dnů,mladší je ještě s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
26.10.10 17:58

Starší dcerka byla s náma v jednom pokoji vlastně do té doby než mě manžel odvezl do porodnice- to měla 7.let a pár měsíců k tomu - hold nedalo se jinak, nebyly prostory.Začátkem tohoto roku jsme finišovali s dodělávkami patra. Mladší spí zatím s náma, ale očividně jí rušíme, když jdeme spát jí to probouzí, ale zatím stejně vstáváme 2× v noci na kojení a asi tak k tomu 2× dát dudlíka. Ale k prvnímu roku bych jí taky chtěla udělat už pokojíček- chybí jen vymalovat, položit podlahu a dát nějaký ten nábytek :nevim: . tak už jsem musela posondovat jak to vypadá jinde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.10.10 19:47

My se chystáme taky tedka na zimu, málá má docela lehké spaní a skoro pokaždé jak jdem spát, tak ji zbudíme. Takže raději vždy čekáme a spíme v obýváku než se malá v noci vzbudí na kojo, tak to jdem pak spát do ložnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.10.10 19:54

Ahoj,
tak my jsme se v jeho 6 měsících odstěhovali z ložnice a spali jsme v obýváku na gauči a začali jsme dělat na pokojíku, zhruba v jeho 8 měsících šel do pokojíku. Nedalo se jinak strašně jsme se rušili, člověk se bál i otočit v posteli, aby nezavrzala. Teď je to fakt paráda všichni spíme celou noc. Jinak chůvičku mám taky zaplou pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí