Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ciccone, to je zajímavý, brala jsi stejnou HA. Tak teď se mi to potvrdilo úplně…
Jsem zvědavá co mi na to jednou poví dr., každopádně se minimálně k této HA nevrátím.
Ciccone píše:
já jsem brala Lyndnette 20 taky a během těch 2let se mi chuť na sex hodně snížila. Teď po vysazení se to teprve dostává do normálu. Předtím jsem brala Minisiston a s ním to bylo v pohodě.
Jo jo minisiston jsem brala jako první HA a bylo to s ním úplně v normálu…je teda pravda že mi bylo 19 a byla jsem plná „elánu“ ![]()
Beru nízkohormonální antikoncepci a už jsem vyzkoušela dvě, kvůli nechuti na sex. Vždy když vysadim, tak jsem jako jiný člověk, chuti mám na rozdávání, především v období ovulace. Momentálně HA beru a jsem absolutně bez chuti
Manžel to těžce nese ![]()
mumisek píše:
Beru nízkohormonální antikoncepci a už jsem vyzkoušela dvě, kvůli nechuti na sex. Vždy když vysadim, tak jsem jako jiný člověk, chuti mám na rozdávání, především v období ovulace. Momentálně HA beru a jsem absolutně bez chutiManžel to těžce nese
Teď jsem si vzpoměla (už je to trochu dávno
), že když jsem měla takový ty HA náplasti (nevim jak se jmenujou), tak to bylo s chutí na sex v pohodě. Je teda pravda, že jsem si je lepila jen tři měsíce a pak přešla na prášky (pač nevim proč, ale těm náplastem nějak nevěřim).
Jak říkají odborníci…
HA by měla pomoci ženě uvolnit se, tím, že nemyslí na to, že by mohla neplánovaně otěhotnět…no to je sice hezký, ale na druhou stranu jí to bere chuť
Nevěřila jsem, dokud jsem to nezažila. Neřekla bych, že jsem měla malé chutě s HA. Ale po vysazení /trochu se mi zvýšil krevní tlak a byly problémy/ jsem myslela, že zašílím. chutě abnormálně vzrostly ![]()
Brávala jsem Jeanine.
já jsem brala Lyndnette 20 taky a během těch 2let se mi chuť na sex hodně snížila. Teď po vysazení se to teprve dostává do normálu. Předtím jsem brala Minisiston a s ním to bylo v pohodě.