Vliv okolí na vývoj lidského plodu

6
5.5.23 20:13

Vliv okolí na vývoj lidského plodu

Dobrý den, jsem studentka VŠ a píšu seminární práci na téma vliv okolí na vývoj lidského plodu. Tímto bych Vás chtěla požádat zda by jste si našly 5 minutek na vyplnění krátkého anonymního dotazníku, který mi pomůže později udělat praktickou část v seminární práci.

Nově upravený dotazník.

https://docs.google.com/…Sew/viewform?…

Příspěvek upraven 05.05.23 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
5.5.23 20:37

U některých otázek jsou podle mě nešťastně formulované odpovědi - nebo je to dotazník jenom pro konzumenty alkoholu, cigaret atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9294
5.5.23 20:50

Máš to tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.5.23 22:02

@hanka.br. potřebuju se v seminární práci co nejvíce rozepsat a užívaní alkoholu nebo kouření cigaret je zrovna věc, o které se dá krásně psát. uznávám zapomněla jsem tam dát možnost nekuřák a nepiji alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.5.23 22:14

Pro informaci něco o mě. Jsem studentkou vysoké školy pedagogické fakulty. Tento dotazník je anonymní z toho důvodu, že potřebuji pouze data která poté uplatním v praktické části seminární práce. Tato seminární práce se bude skládat nadále i z teoretické části, kde budu mluvit obecně o tématu „vliv okolí na vývoj lidského plodu“. Píšu to z toho důvodu, že jsem tam měla odpověď typu, že jsem se ani nepředstavila.
A děkuji všem co si udělali chvíli na vyplnění mého dotazníku, posune mě to dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
5.5.23 23:37

Máš to tam, ale neodpustím si rýpnutí - chtělo by to zapracovat na gramatice a pravopisu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
6.5.23 06:16

Mě by zajímalo, co má byt výstupem té práce. Jak souvisí to, zda někdo kouří nebo ne s tím, co si o kouření mysli? A jak to souvisí s “nějakým” plodem? Vždyť tam žádnou otázku o zdraví děti a prosperitě těhotenství nemáš, takže vliv čehokoliv na plod hodnotit vůbec nemuzes, Nehlede na to, ze plod je nenarozené dite v děloze - přece to je úplně mimo celou pedagogiku, ne? Kam ten svět spěje, přece nemuzes vyhodnocovat vliv okolí na plod podle toho, co si par anonymních jedinců o možných vlivech okolí na plod mysli 8o. To by se ta práce musela jmenovat úplně jinak, že. Já jsem z toho tak smutná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.23 11:18

@Semtex tady úplně nejde o to jestli mi na to odpoví tisíce lidí. Například u kuřáku je větší pravděpodobnost předčasného porodu nebo vznik rozštěpu u novorozeněte. Potřebuji jen nějaký základ od kterého se odrazím. Proto je ten dotazník dobrovolný a anonymní. Nevidím důvod stále do mě rýpat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.23 11:19

Pro některé nechápající. Toto není práce k státnicím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
6.5.23 11:28
@Maria821 píše:
Dobrý den, jsem studentka VŠ a píšu seminární práci na téma vliv okolí na vývoj lidského plodu. Tímto bych Vás chtěla požádat zda by jste si našly 5 minutek na vyplnění krátkého anonymního dotazníku, který mi pomůže později udělat praktickou část v seminární práci.

Nově upravený dotazník.

https://docs.google.com/…Sew/viewform?…

Příspěvek upraven 05.05.23 v 22:10

Jestli tohle sesmolila studentka VŠ, tak to je takové smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.23 11:34

@free333 smutné mi to opravu nepřijde. Vzhledem k tomu, že jste neviděla jak píšu seminární práce a snažíte se mě odsoudit kvůli jednoho dotazníku. To mi přijde smutnější. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
6.5.23 11:36
@Maria821 píše:
@free333 smutné mi to opravu nepřijde. Vzhledem k tomu, že jste neviděla jak píšu seminární práce a snažíte se mě odsoudit kvůli jednoho dotazníku. To mi přijde smutnější. Hezký den

Opravila bych si v něm gramatické chyby, než ho vypustím mezi lidi, snad nechci tolik… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
6.5.23 11:57
@Maria821 píše:
@free333 smutné mi to opravu nepřijde. Vzhledem k tomu, že jste neviděla jak píšu seminární práce a snažíte se mě odsoudit kvůli jednoho dotazníku. To mi přijde smutnější. Hezký den

To se fakt neurážej. Jenom hloupí lidé neumí přijmout kritiku. Chyby tam máš a pokud studuješ PF, tak by tam být prostě neměly. Můžu se zeptat na cíl té práce? Co chceš tím výzkumem dokázat? Vybrala sis hrozně složité a obsáhlé téma, ale zpracování je povrchní. Že kouření, pití, prášky a stres plodu škodí, to už se ví dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
6.5.23 12:00
@Maria821 píše:
@Semtex tady úplně nejde o to jestli mi na to odpoví tisíce lidí. Například u kuřáku je větší pravděpodobnost předčasného porodu nebo vznik rozštěpu u novorozeněte. Potřebuji jen nějaký základ od kterého se odrazím. Proto je ten dotazník dobrovolný a anonymní. Nevidím důvod stále do mě rýpat :D

A když tedy někdo kouři a mysli si o tom, ze je to nesprávné a někdo jiný kouři a mysli si, ze je to správné, jaký je rozdíl v pravděpodobnosti výskytu vrozené vady u jejich děti?

Nějak mi uniká smysl takového dotazování, u jiných praci je zjevné, co tazatel hodlá prozkoumat a jak, a dává to nějaký smysl.

Edit a věř, že my co ti to tu pripominkujeme, máme srovnání a přehled, protože na dotazníky reagujeme fakt skoro pokaždé :mrgreen: ;)

Příspěvek upraven 06.05.23 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.5.23 12:05
@Maria821 píše:
@Semtex tady úplně nejde o to jestli mi na to odpoví tisíce lidí. Například u kuřáku je větší pravděpodobnost předčasného porodu nebo vznik rozštěpu u novorozeněte. Potřebuji jen nějaký základ od kterého se odrazím. Proto je ten dotazník dobrovolný a anonymní. Nevidím důvod stále do mě rýpat :D

Rozštěp nevzniká u novorozeněte, to je jaksi vývojová vada, která vzniká už u embrya. Fakt tady házíš pojmy a vůbec nevíš, co znamenají, neznáš problematiku a chceš z toho dělat seminárku. Chceš psát o vlivu okolí na plod, přitom nemáš data, ze kterých by se daly udělat relevantní závěry. Jestli takhle pracuješ pořád, tak naše vysoký školství fakt upadá. S tímhle by mě vyhodili už na gymplu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky