Vnucovaná práce při OČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.18 11:51
@vulpes píše:
pokud jsi oficiálně OZP, tak se zaměstnavateli vyplatíš i s tím jak marodíš, to bych se nebála. Bohatě to pak ušetří na náhradním plnění. ;) Takže bych neváhala být trochu asertivnější v poměru práv a povinností.
Ani bych se nebála toho, že tě jako OZP jen tak někde nevezmou. Co si tak všímám, tak o OZP lidi, kteří i něco umí, se firmy teď skoro rvou. Náhradní plnění se stále zpřísňuje…a když jich firma nemá potřebný počet, vyjde to draho. Já být OZP, tak to uvádím velkým písmem na začátku životopisu a věřím, že to by jako pozvánka na pohovor stačilo :mrgreen:

Vyplatí se to zaměstnavateli, to ano. Ale je to ukradené těm lidem, kteří sedí vedle mě a musí tu práci udělat. Trávím v práci 8 hodin denně a koukat se pořád na jejich kyselé obličeje, poslouchat kousavé poznámky, lehké nesdílení informací atd…taky není zrovna med.

• Citovat
  • Upravit
7862
7.9.18 18:22
@Anonymní píše:
Vyplatí se to zaměstnavateli, to ano. Ale je to ukradené těm lidem, kteří sedí vedle mě a musí tu práci udělat. Trávím v práci 8 hodin denně a koukat se pořád na jejich kyselé obličeje, poslouchat kousavé poznámky, lehké nesdílení informací atd…taky není zrovna med.

No, chápu… :( Mám-li být upřímná, tak tyhle pocity znám taky. Když je práce tolik, že i v plném počtu to vypadá, jakoby dva lidi ještě chyběli a do toho někdo pár týdnů není…To si pak ten kolektiv těžko uvědomí, že za to nemůže nemocný kolega, ale vedení, které to takhle na krev vede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat