Volby 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
5.9.13 14:46

Dneska mi přišel do schránky dopis od pana Babiše :think: jeho strana ano se mi zdá být zajímavá a hlavně jak tam píše, on peníze nepotřebuje a chce udělat pracovní místa pro lidi. Tak nad tím tady přemýšlím. :think: Pan Babiše neznám, jen vím, že má plno lukrativních firem a je za vodou - ale hlavně mě na něm zaujalo, že z ničeho se takhle vypracoval. Možná mi to tu někdo vyvrátí ale zatím se mě osobně líbí jeho strana a program nejvíc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.9.13 15:01

Jinak k volbám chodím pravidelně, abych si pak mohla zanadávat. Ten kdo nadává a nevolí podle mě nemá právo pak soudit, když je zalezlej. Kdyby vylezl a dal hlas, tak by třeba nějaké straně pomohl aby se tam pak nedostaly takoví, které on nechtěl. Třeba za mě - nechci VV. A stranu Lidem Peak nemůžu ani vidět :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.9.13 23:09

Tak my teď akorát řešíme, že nám tím pan prezident pořádně zkomplikoval prodloužený víkend, protože jsme chtěli už ve čtvrtek odpoledne mizet na chalupu :zed: a jestli vás napadne, že bychom mohli volit tam, tak je to tam přímo ráj rudých, takže by se tam těch našich pár pravicových fakt vyjímalo :mrgreen: a platné by tam byly jak mrtvému zimník…takže prostě musíme odjezd o den posunout…ale nevolit by znamenalo smířit se s návratem „spokojeně fungujícího státu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.9.13 07:56

Jo dopis od Babiše taky přišel, ale přece nemůže srovnávat firmu s dvaceti tisíci zaměstnanci se státem, kde je okolo deseti milionů lidí a z toho nevím kolik procent dětí, důchodců, nemocných, nemakačenků a dojičů státu atd. :nevim: Jaký pro ně asi najde řešení? On je zvyklej, že lidi makají, to se prostě nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.9.13 10:42

@gabriela82 sice se to srovnat nedá ale alespoň se o něco chce pokusit a podle toho, jak mu ty jeho firmy klapou, rozvíjí se a rozšiřujou, tak ví, jak na to. :nevim: nevím, třeba je to jenom můj dojem :zed:. Po tom co tam předvedla tahle vláda už nějak nevěřím nikomu :? a ten pan Babiš je pro mě poslední, kladný, volitelný kandidát a strana. Třeba ho někdo zná lépe a bude mi něco vyvracet. Když se objevila strana VV a John, tak tu všichni jásaly a šly ho volit ale mě nějak, jak se říká nevoněla a nevěřila jsem mu ani slovo. Šestý smysl mi říkal, že to není dobrý a nebylo. Tady mi něco říká, že to bude dobrý - třeba taky nebude ale určitě nepůjdu volit, to co tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.9.13 10:44

Jo a kdyby se našel někdo, komu pan Babiš a strana ANO není po chuti. Ať se klidně vyjádří, ráda si vyslechnu i názory druhé strany. Vždycky před volbama sleduju strany - programy, klady a zápory a podle toho se pak rozhoduju. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.9.13 13:03

@helenkka ne,ne Ústecký kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.9.13 14:17

Já jak tak na to koukám, tak mi asi „zbyde“ ANO. Babiš je člověk, který pracuje, má za sebou výsledky a hlavně dává lidem práci (o čemž jiní akorát tak mluví). Toť můj názor. A myslím si, že má větší šanci dostat se do sněmovny než například pan Okamura, kterému taky fandím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
9.9.13 16:36

@Alowen Tak já osobně Okamuru zrovna nemusím… a u Babiše mám trochu strach, zda se do sněmovny dostane, ale asi nezbude než riskovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.9.13 16:39
@j.a.n.i1 píše:
@Alowen Tak já osobně Okamuru zrovna nemusím… a u Babiše mám trochu strach, zda se do sněmovny dostane, ale asi nezbude než riskovat :think:

risk je zisk, ne? Já si myslím, že šanci má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
9.9.13 16:40

@Alowen No, to doufám, že to bude zisk :mrgreen:

Akorát se mi nelíbí, že se ta pravice tak štěpí… a snižuje si tím svou vlastní šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.9.13 12:11

@j.a.n.i1 MŮŽOU SI ZA TO SAMI :cert: to, co tam teď předvedly :cert: v mém okolí jde plno lidí volit komunisty a druhá část Babiše. Pak jsou tu i ČSSD.
Myslím si, že Babiš bude mít šanci. Se podívejte jak se VV dostaly taky a ti hnusní Lidem :poblion: se tam nakvartýrovaly v podstatě sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
10.9.13 12:51

@Alčák1 No, to je sice hezké, že si za to můžou sami, ale odneseme to my, až většinu dostane ČSSZ + Zemanovci + Komunisti… jako oni se znemožní taky, ale aby jim to netrvalo moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.9.13 12:25

Mně je z toho na :poblion:. Ekonomika se konečně dostává z recese a až vyhrajou ti rudooranžoví tak to zase všechno rozdají, už z těch předvolebních slibů to křičí na všechny strany :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
11.9.13 12:35

Jo jenže nejhorší je, že už nikdo, nikomu nevěří :zed: zrovna tady byla moje sestra, která žije v Anglii. A v Anglii se jejich známí ptaly švagra, jaký vztah mají Češi ke svému prezidentovi :,( :think: a ptaly se, a co ty???, máš rád svého prezidenta??? a švagr na to, že ne, že náš prezident je ostudou našeho národa. To nemohly pochopit :nevim: oni svojí královnu a celou její rodinu respektují a milují, je pro ně chloubou Anglie i parlament… a švagr na to, no náš prezident taky reprezentuje, je to hulvát a pije. NECHÁPALY :zed: bohužel je to tak. Místo aby jsme byly hrdí na svoji zem, prezidenta, vládu. Tak se plno Čechů stydí, za svého prezidenta a na vládu nadává :? je to smutný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová