Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MisaHanuska píše:
Katastrofálně je pro každého jinak, ale pro mě osobně je to hrozba oranžovorudé vlády
Tahle hrozba byla v Německu v roce 1932. Co z toho vylezlo, to známe z dějepisu.
Volit půjdu, ale stranu neřeknu.
Jen je nyní veliká otázka co je pravice a co je levice. Příklady?
http://www.novinky.cz/…sobotky.html
Zajímavá vzájemná podporam, že?
Podívejte se na horní odkaz a na spodní obrázek z prezidentských voleb. A řekněte mi, kde je pravice a kde levice. Je tady potřeba velká opatrnost abychom si na sebe nezvolily nějaký nový bič.
http://media.novinky.cz/…le-097ae.jpg
@Alčák1 píše:
Teď ještě hrozí, že přijde 70 000 horníků o prácia kdo bude živit tolik lidí na podpoře??? tady by se měli zamyslet. V první řadě zvýšit zaměstnanost, 2, došlápnout si na nemakáče a 3, zvýšit ekonomický růst.
Tak založíme stranu nespokojených maminek a budeme strana středová a bude![]()
![]()
![]()
joooo, já chci stranu maminek!
![]()
Já včera koukala na telku, kde dávali volby 2013 (nebo co to je, asi na čt24) a docela mě fascinuje, jak se pomalu každá strana ohání tím, že stát vytvoří nová pracovní místa a oni chtějí pro lid fungující stát
. Můžete mi někdo vysvětlit, jak to ti páni politici chtějí udělat? Nějak totiž nechápu jak stát vytvoří místa a řeči o fungujícím státu mi přijdou jako že - hmm hezký, ale to chce asi každý. Ale co dál? A když jsem je tam tak poslouchala a zjistila jsem, že některé strany mají v podstatě toto jako hlavní bod a pomalu nic dalšího, tak mi bylo ouvej. Pro mě jsou to jen populistické kecy, ale lidi na to asi dost slyší.
@vlker píše:
Pro mě jsou to jen populistické kecy, ale lidi na to asi dost slyší.
no to víš že jsou, slibem neurazíš
a nikdy neslyšíš říznou koncepci jak toho dosáhnout. Ale doby, kdy si mohl někdo dovolit slibovat „krev pot a slzy“, jakož i výrazově mnohem mírnější „utahování opasků“ jsou už opravdu pryč, takže slíbit fungující stát, spoustu všeho pro všechny, to zní líp a hlasy to nasype a o co jinýho ve volbách jde.
Strana maminek zni dost strasidelne..nehlede na to, ze vetsina maminek zde je alespon docasne zavisla na statu a socialnim systemu, tudiz pracujicih.
Ja jsem silne skepticka.Kdyz i tady vidim, kolik lidi se jen shani po pruspevcich na bydleni a kojeni, kolik lidi okolo me uplne bez mrknuti xela na cerni a pak kvici, ze nemaj nemocenskou a duchod, tak je mi jasny, ze tihle vychcanci zase zvoli levici a bude po prdeli, davky vsem, kdo natahnou ruku a vy ostatni pekne hakujte, at ba to stat ma. Fuj.
Jo, a nejvic zle je mi z mlafejch komousu, cvicne bych je strcila=/:-) par mesicu do krimu za to, ze maji doma v knihovne zreba kunderu a z vejsek je nahnala ke kotlum, kdyz se jim ten komousskej odkaz a myslenka tak libej.
Ni a ja si tam pujdu bolot ty zeleny..bobci snazivi, stejne nemaj moc sanci. Od ty doby, co je znicila ta hysterka katerina jacque nebo jak se psala, jsou jeste oslabenejsi. Pritom myslenka rozumne udrzizelne spolecnosti a pracunici hlavne, je prece fajn, ale ne pro socialy)
Davky versus inzelektualove, kdo to asi vyhrajeDDDD
Jo
@hankaaaa píše:
Tak já volit určitě nejdu a manžel také ne
no jasne URCITE nechodte, to byste taky omylem mohli oba vyjadrit svuj postoj ve spolecnosti a neco dejboze ovlivnit..no as tim at na vas svobidny stat nechodi, ze…
@perfect day píše:
Strana maminek zni dost strasidelne..nehlede na to, ze vetsina maminek zde je alespon docasne zavisla na statu a socialnim systemu, tudiz pracujicih.Ja jsem silne skepticka.Kdyz i tady vidim, kolik lidi se jen shani po pruspevcich na bydleni a kojeni, kolik lidi okolo me uplne bez mrknuti xela na cerni a pak kvici, ze nemaj nemocenskou a duchod, tak je mi jasny, ze tihle vychcanci zase zvoli levici a bude po prdeli, davky vsem, kdo natahnou ruku a vy ostatni pekne hakujte, at ba to stat ma. Fuj.
Jo, a nej
nejvic zle je mi z mlafejch komousu, cvicne bych je strcila=/:-) par mesicu do krimu za to, ze maji doma v knihovne zreba kunderu a z vejsek je nahnala ke kotlum, kdyz se jim ten komousskej odkaz a myslenka tak libej.
Ni a ja si tam pujdu bolot ty zeleny..bobci snazivi, stejne nemaj moc sanci. Od ty doby, co je znicila ta hysterka katerina jacque nebo jak se psala, jsou jeste oslabenejsi. Pritom myslenka rozumne udrzizelne spolecnosti a pracunici hlavne, je prece fajn, ale ne pro socialy)
Davky versus inzelektualove, kdo to asi vyhrajeDDDD
Jo
Strana maminek
Už tu máme dost sockoidních stran.
@perfect day No jo, když kdo v tom umí chodit, tak na dávkách od státu dostane docela slušný prachy bez dřiny a ještě se kolik stran dušuje, že mají lidi málo, takže by jim bylo třeba přidat (odkud budou prachy ale brát, to nikdo neřekne)8o. Důchodci hynou hlady, lidi jsou bez práce a hynou hlady, nemají na nájem, nemají na jídlo a co pak chudáci děti??? Je to hnůj. Jenže lidi na to slyší, bohužel. Jsem zvědavá co se tu dál bude dít.
Jo a ještě je dobré, jak teď ve zprávách říkají takové ty bludy jako: teprve dnes se podařilo snížit dluhy apod… Samozřejmě za vlády až této vlády a tohoto skvělého prezidenta, který jen dělá ostudu. Se stydím za to, co tam dneska je!
![]()
No, ja radsi nemam tv, staci mi net a je mi taky uzko.
Ano, souhlasim, ceska spolecnost trpi vaznou chorobou - pocitem nespravedlivosti a chudoby. Ucim na pomerne dobre sfredni skole a vetsina studentu ( i inteligentnich) si uprimne mysli, ze jsme chudy stat, kde lide trpi.
Tak se jim sanzim za ty 4 roky, co na ne muzu pusobit, naznacit, ze prace je cesta k vyate. No i na emiminu to evidentne mnoho jedincu nechape a maji pocit, ze porody a kojeni jsou cesta k vyplate a je potreba zvolit levici, at stat sype.
Lidi jsou liny))))
@perfect day píše:
Ano, souhlasim, ceska spolecnost trpi vaznou chorobou - pocitem nespravedlivosti a chudoby. Ucim na pomerne dobre sfredni skole a vetsina studentu ( i inteligentnich) si uprimne mysli, ze jsme chudy stat, kde lide trpi.
já se tomu naprosto ale nedivím…v posledních letech i socani (o komunistech nemluvě) používají ten záměrně citově silně zabarvenej slovník (ožebračování-to je konkrétně slovo, který slyším dost často, stejně jako zbídačelí důchodci…no sorry, ale tyhle termíny do nás hustili v 84. ve školce když jsme se „učili“ o VŘSR
)a ono to prostě podprahově na lidi působí, ten pocit strachu co to vyvolává vždy převládne nad zdravým rozumem, že v podstatě se máme fakt dobře, funguje nám zdravotnictví, nikdo tu nikoho nenechá umřít na ulici proto, že není pojištěnej atd. To, že prostě někdo lítá 3× ročně na Kanáry a jinej se podívá 1× 3 roky karavanem do Chorvatska, to je zkrátka fakt, ale proč se tím mám (já, jakožto ten „paštikář“) nějak žrát? Jestli mě to trápí, jsem jen závistivec, nic víc.
Raky bych to tak videla..a kdo chce na kanary, tak muze vic maknout a nebo mel bohuzel vic zabrat v 5. Tride zs, prodavacky tam proste nepoletej no…a to se nujak nepovysuju, ja taky na seyschely ( ani nevim, jak se pisou)))) proste nebudu mit nikdy..a vubec neva)))
A to si doopravdy myslíte, že levici volí jen chudáci, kteří nechtějí makat ani studovat, ale žijou jen tím, že budou brát dávky a škubat stát??? Proč to vidíte jen tak černobíle?
Z volebních hesel pravice??? ![]()