Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vlker píše:
@anairda To je možné, já jsem se tím moc nezabývala, protože ať hlásají co chtějí, tak komunisty určitě volit nepůjdu. Viděla jsem to někde v tv. Jen jsem si ale hned vzpomněla, že dřív měl také každý právo na práci a jak to vypadalo…
Jak to vypadalo? Špatně? Čím?
@anairda píše:
Jak to vypadalo? Špatně? Čím?
umělá zaměstnanost? Prosím, bez urážky, než jim vhodíš svůj hlas, zjisti si o nich něco.
@marti81
Tak mi to prosím vysvětli co tím myslíš… Fakt nevím co konkrétně.
@anairda píše:
@marti81
Tak mi to prosím vysvětli co tím myslíš… Fakt nevím co konkrétně.
No, že se vytvářeli imaginární pracovní místa, která nebyla potřeba, jen aby lidi měl zaměstnání (ano, některým to vyhovovalo a věřím, že by jim to vyhovovalo i teď, pouze chodit do zaměstnání a kulový tam dělat)… a kdo neměl zaměstnání, tak byl označen za příživníka a zavřeli ho… prostě úžasné ![]()
@anairda Já si myslím, že není třeba nějak komentovat. Každý ví své a kdo si myslí, že bylo dřív dobře, tak je podle mě min. hodně hloupý nebo závistivý. ![]()
Já se dnes mohu (a chci!) rozhodovat o tom, jestli půjdu do práce, budu podnikat, co si koupím, kam pojedu (a jestli pojedu) na dovolenou apod. To je moje právo! Právo na práci je jen plácnutí nějakého kecu. Co to vlastně znamená???
To je pořád jak červený hadr na býka, jak se zmíní komunismus, ale kolik zarytých pravicových politiků kdysi byli komunisti jak bič ![]()
@anairda A ano, vypadalo to hodně špatně! Lidi byli jak ovce, ale je pravda, že to mnohým vyhovovalo a vyhovovalo by jim to i dnes. Proto je těmto lidem mnoho stran nepohodlných, protože je nutí se starat sami o sebe. Toť můj názor.
@anairda Ale dnes můžeš rozhodovat sama o sobě, dřív asi dost těžko nebo hodně omezeně. Ale lidé jsou u nás zvyklí hlavně nadávat, proč by se měli o něco snažit.
@j.a.n.i1 píše:
No, že se vytvářeli imaginární pracovní místa, která nebyla potřeba, jen aby lidi měl zaměstnání (ano, některým to vyhovovalo a věřím, že by jim to vyhovovalo i teď, pouze chodit do zaměstnání a kulový tam dělat)… a kdo neměl zaměstnání, tak byl označen za příživníka a zavřeli ho… prostě úžasné
Ta myšlenka není špatná, jen není dokonalá, tak jako nic na světě.. ![]()
@anairda no tak byli komunisti…bylo jim 20, 30, dneska je jim 50..já nevím, proč my si musíme pořád něco vyčítat do desátýho kolene
Jo, některý ze zištnosti převlíkli hned po revoluci kabát, dneska podnikají a mají se, jiný tam zůstali a dál tu zločineckou organizaci hájí, některým prostě s věkem přišla moudrost a prohlídli…důvodů proč byli a dneska nejsou (nebo jsou) je plno a každý ať si sáhne do svědomí sám.
mě tohle škatulkování a odsuzování vadí, jak jsem neměla ráda při prezidentské volbě Fischera (a mám ho ráda čímdál míň), tak mi přišlo dost nefér, že se mu neustále jeho angažmá v KSČ omlacovalo o hlavu. Zeman tam snad nebyl?
O Babišovi teď ani nemluvě, kdyby ten byl JEN v KSČ, to by bylo ještě zlatý
Ale prdlajs a stejně ho volí lidi zleva, zprava, zprostředka.
@vlker
A to si vážně myslíš, že by komunisté vrátily zpět a úplně staré časy??? To by těžko šlo.. ![]()
@elanaa
Pak ale přeci nemá cenu vyčítat nic ani dnešním komunistům ne? Strach, že bude to co kdysi je podle mě nesmyslný…
Problém je v tom, že lidi prostě netuší koho volit, stejně jako já, takže volby nebudou o přesvědčení, ale prostě o tom kam se jim ruka zatoulá nebo kterým kecům uvěří víc.
@anairda Ne, tedy doufám, že už by se to nevrátilo. Ale myslím, že toho předvedli dost, tak proč je volit? Nechápu ![]()
@anairda A i, jak už jsem psala, dost dobře nechápu jejich bod - právo na práci
. To má snad každý, ne???