Volby 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
24.10.13 22:02

Volební debakl SPOZ, o kterém zejména po dnešní debatě již nepochybuji, bude velká Zemanova prohra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
24.10.13 22:05

Mě přijde, že nejrozuměji z nich mluví pan Bělobrádek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.10.13 22:07
@Alowen píše:
Mě přijde, že nejrozuměji z nich mluví pan Bělobrádek :think:

Ano, souhlas. Myslím, že debata mnoha voličům otevřela oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
24.10.13 22:09

@Alowen Moje řeč. :-) Já jsem si vždycky myslela, že paní Němcová je docela dobrá, aspoň jako člověk mi byla vždycky docela sympatická, ale tentokrát mě celkem zklamala… Ale chápu, že nemá lehkou situaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.10.13 22:15
@Fufik píše:
@Alowen Moje řeč. :-) Já jsem si vždycky myslela, že paní Němcová je docela dobrá, aspoň jako člověk mi byla vždycky docela sympatická, ale tentokrát mě celkem zklamala… Ale chápu, že nemá lehkou situaci…

Tak ona není asertivní řečník ovládající davy, ona je spíše noblesní typ. V předvolební řeži se nemůže tak plně prosadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.13 22:15

To je diskuze za všechny prachy. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
24.10.13 22:16

Ten Žák předtím snad chlastal… :zed: :mrgreen: Ahoooj! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
24.10.13 22:16

@Fufik on to tam asi nemá lehké nikdo. Mě o KDU ani nenapadlo uvažovat, ale po dnešku nevím, nevím. Nevím, jaké mají šance.
Jak moc je KDU-ČSL propojená s katolickou církví a vůbec církvemi u nás? Jen se ptám, nejsem proti nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.10.13 22:18
@Alowen píše:
@Fufik on to tam asi nemá lehké nikdo. Mě o KDU ani nenapadlo uvažovat, ale po dnešku nevím, nevím. Nevím, jaké mají šance.
Jak moc je KDU-ČSL propojená s katolickou církví a vůbec církvemi u nás? Jen se ptám, nejsem proti nim

je to light spojení, žádní dogmatici. Nová KDU je moderní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.10.13 22:19
@Fufik píše:
Ten Žák předtím snad chlastal… :zed: :mrgreen: Ahoooj! :-D

Měl virozu. Trapnej, průměrnej, nepřipravenej, prostě trapas a propadák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
24.10.13 22:20
@Alowen píše:
Jak moc je KDU-ČSL propojená s katolickou církví a vůbec církvemi u nás? Jen se ptám, nejsem proti nim

Já nevím, hodně lidí, co z KDU znám jsou praktikující katolíci… Ne takoví Ti pokrytci, co něco slibují, ale fakt lidi, kteří makají v charitách, prospěšných akcích, atp… Ale jinak si myslím, že propojení politiky a církve úplně možné není. Jediné, o co se tam mohou snažit, je být dobrými lidmi a nenechat se zkazit, uplatit, atp. jako se to stalo mnohým před nimi… Já osobně si myslím, že tentokrát se KDU do PS dostane… Hlavně kvůli Bělobrádkovi, který je fakt člověk na svém místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
24.10.13 22:21

@Alowen myslím že propojená není vůbec. A je mi sympatický, že si tam nechali i v dnešní době to „křesťansko“-což působí pro plno lidí jak červenej hadr na bejka a dávno se toho mohli zbavit. Tuhle jsem četla rozhovor s Bělobrádkem-psal, že vůbec nepochází z katolické rodiny, do kostela nechodili (on sám snad nějak později k tomu dospěl), ale rodina jako taková byla asi když už, tak evangelická. Tohle asi nemá cenu řešit-katolík Nečas se předvedl jak předvedl, Paroubek je zas praktikující člen husitské církve…prostě podle mě u nás nelze mít stranu spojenou s církví, už proto, že je společnost většinově ateistická (resp. bez konfese).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.10.13 22:36
@Jura007 píše:
Je smutné, že už teď se ví 50 na 50, kdo bude mít většinu, no a není mi z toho dobře. O důvod víc podpořit menší strany, které mají šanci se dostat do sněmovny a profilují se „jinak“…
No a jsem moc zvědavý, jestli ODS spadne pod těch 5 procent, jak občas některý z průzkumů naznačil…

Stejně je to šaškárna. Pořád mezi sebou šoupou židlemi ty nevětší strany. Na střídačku. Pamatuju už dost voleb, tak jsem už poněkud otrávena. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18305
24.10.13 22:38

@rokris Ale stejně mě ti rudooranžoví docela děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
24.10.13 22:45

@elanaa @Fufik @Burj Chalifa holky, díky za odpovědi. Je pravda, že je důležitý, jaký je člověk jako takový a ten Bělobrádek se mi dneska fakt líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová