Volby 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
24.10.13 22:47

:-( bojím se oranžové a a a červené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.10.13 22:52

@Jura007 Chce se mi zůstat doma. Nemám náladu na obvyklé barvy, nemám chuť na koblihy… Fakt nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31386
24.10.13 22:56

@rokris když zůstaneš doma, koupíš si koblihy, podáš ruku červený, oranžový, modrý. Hlasy těch, co zůstali doma, se v poměrném počtu rozloží stranám, které se dostanou, takže Tvůj (ne)hlas=z většiny hlas pro vítěze (takže zřejmě oranžovej) a ze zbytku se splácá dodatek palety. Ale tak samozřejmě Tvá věc, nebudeš první ani poslední, kdo se na to vykvajzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.10.13 23:08

Tak jsem dnes zapnula superdebatu s nadějí, že už se snad konečně rozhodnu a stejně nevim :cert:. Rozhoduju se mezi ODS a Topkou, pro mě volba nejmenšího zla, i když taky se spoustou věcí nesouhlasím, ale dneska se mi líbil i Bělobrádek a Liška. Nemám moc čas celý to dění kolem voleb sledovat, jak se staví Bělobrádek k oranžovočerveným? Šel by s nima do koalice? Pokud ne a přiklonili by se spíš doprava, tak bych mu ten hlas i dala. A naprosto nechápu kde může brát Babiš takový preference, vždyť to je tragedie, nic o tom neví, jen se dostat ke korytu a rovnou na ministerstvo financí..to jsou ty lidi slepí??? 8o :roll: I když kdoví jak to je, myslím, že on má takovou mediální moc, že ty jeho procenta jsou účelově přehnanný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.10.13 23:18
@elanaa píše:
@rokris když zůstaneš doma, koupíš si koblihy, podáš ruku červený, oranžový, modrý. Hlasy těch, co zůstali doma, se v poměrném počtu rozloží stranám, které se dostanou, takže Tvůj (ne)hlas=z většiny hlas pro vítěze (takže zřejmě oranžovej) a ze zbytku se splácá dodatek palety. Ale tak samozřejmě Tvá věc, nebudeš první ani poslední, kdo se na to vykvajzne.

To je mi jasné. Ještě nikdy jsem se na to nakonec nevykvajzla. :) Vážně ale nevěřím, že by tyto volby cokoli změnily.

• Citovat
  • Upravit
18305
25.10.13 05:12

Tak za mě je to jasné - KDU-ČSL.
(Ještě tak před měsícem jsem koketoval s myšlenkou, poslat těm nahoře vzkaz o svojí naštvanosti z politiky trochu razantnějším způsobem - například volbou Dělnické strany… Ale tyhle pidistrany jsou tak nízko, že by si hlasu pro ně asi nikdo nevšiml. Je teda fakt, že jsem z naší tuzemské politiky hodně naštvaný. Ale to není důvod házet svůj hlas někam pod stůl…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.10.13 05:36

Tak já taky netuším, koho volit a taky jsem koketovala s myšlenkou k volbám nejít. Rozhodnu se až dnes nebo zítra. Jít bych měla to ano, ale koho volit, když se o politiku moc nezajímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
25.10.13 06:21
@lupeni píše:
Tak jsem dnes zapnula superdebatu s nadějí, že už se snad konečně rozhodnu a stejně nevim :cert:. Rozhoduju se mezi ODS a Topkou, pro mě volba nejmenšího zla, i když taky se spoustou věcí nesouhlasím, ale dneska se mi líbil i Bělobrádek a Liška. Nemám moc čas celý to dění kolem voleb sledovat, jak se staví Bělobrádek k oranžovočerveným? Šel by s nima do koalice? Pokud ne a přiklonili by se spíš doprava, tak bych mu ten hlas i dala. A naprosto nechápu kde může brát Babiš takový preference, vždyť to je tragedie, nic o tom neví, jen se dostat ke korytu a rovnou na ministerstvo financí..to jsou ty lidi slepí??? 8o :roll: I když kdoví jak to je, myslím, že on má takovou mediální moc, že ty jeho procenta jsou účelově přehnanný :think:

Jestli chceš volit rozumnou pravicovou stranu, tak doporučuji 2 - Svobodné… ;) Do superdebaty je sice nepozvali, ale to neznamená, že nemají šanci postoupit do parlamentu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
25.10.13 06:24

Strana svobodných občanů - více na facebooku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.10.13 07:58

Nedá se na tu debatu kouknout někde na netu?? Jsem nemocná, tak už jsem včera spala.. :( Mohla to být sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.10.13 08:26

@Fufik Já bych řekla, že Babiš není hloupý, ale zatím na mě působil tak, že neumí lhát. Takže když má na přímou otázku odpovědět přímou odpovědí a má to být dobré pro lidi, tak najednou neví co říct, protože on si jede tvrdě po svém, nedělá to pro lidi, ale pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.10.13 08:30

@lupeni lidi slepí jsou, koukni co máme za prezidenta :zed:. A ještě dnes ho spousta lidí usctívá. Já bych lezla kanálama :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.10.13 08:33

Jinak to bylo docela zajímavé :). Moravec je dobrý, dobře je nachytával.
Pořád jsme se tu bavili i o komunistech, proč jo a proč ne a že už to není ta strana co bývala. To není, ale třeba jejich zdanění - 12% pro socky, 25% pro lidi vydělávající nad 0,5mil a 32% pro lidi vydělávající nad 1milion. Takže ať makáš jak makáš, pořád budeš mít stejně… :mrgreen: To je opravdu spravedlivé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
25.10.13 08:37
@rébi píše:
Strana svobodných občanů - více na facebooku ;)

Já jsem nad svobodnýma uvažovala, protože jejich předseda mluvil podle mě smysluplně, ale nelíbí se mi ty jejich referenda. Občané nikdy nebudou souhlasit se zvýšením daní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
25.10.13 08:44
@vlker píše:
Jinak to bylo docela zajímavé :). Moravec je dobrý, dobře je nachytával.
Pořád jsme se tu bavili i o komunistech, proč jo a proč ne a že už to není ta strana co bývala. To není, ale třeba jejich zdanění - 12% pro socky, 25% pro lidi vydělávající nad 0,5mil a 32% pro lidi vydělávající nad 1milion. Takže ať makáš jak makáš, pořád budeš mít stejně… :mrgreen: To je opravdu spravedlivé :think:

No to je právě princip komunismu :-D Nikdo nesmí mít víc a to se mi nelíbí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová