Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jura007 Chce se mi zůstat doma. Nemám náladu na obvyklé barvy, nemám chuť na koblihy… Fakt nevím. ![]()
@rokris když zůstaneš doma, koupíš si koblihy, podáš ruku červený, oranžový, modrý. Hlasy těch, co zůstali doma, se v poměrném počtu rozloží stranám, které se dostanou, takže Tvůj (ne)hlas=z většiny hlas pro vítěze (takže zřejmě oranžovej) a ze zbytku se splácá dodatek palety. Ale tak samozřejmě Tvá věc, nebudeš první ani poslední, kdo se na to vykvajzne.
Tak jsem dnes zapnula superdebatu s nadějí, že už se snad konečně rozhodnu a stejně nevim
. Rozhoduju se mezi ODS a Topkou, pro mě volba nejmenšího zla, i když taky se spoustou věcí nesouhlasím, ale dneska se mi líbil i Bělobrádek a Liška. Nemám moc čas celý to dění kolem voleb sledovat, jak se staví Bělobrádek k oranžovočerveným? Šel by s nima do koalice? Pokud ne a přiklonili by se spíš doprava, tak bych mu ten hlas i dala. A naprosto nechápu kde může brát Babiš takový preference, vždyť to je tragedie, nic o tom neví, jen se dostat ke korytu a rovnou na ministerstvo financí..to jsou ty lidi slepí???
I když kdoví jak to je, myslím, že on má takovou mediální moc, že ty jeho procenta jsou účelově přehnanný ![]()
@elanaa píše:
@rokris když zůstaneš doma, koupíš si koblihy, podáš ruku červený, oranžový, modrý. Hlasy těch, co zůstali doma, se v poměrném počtu rozloží stranám, které se dostanou, takže Tvůj (ne)hlas=z většiny hlas pro vítěze (takže zřejmě oranžovej) a ze zbytku se splácá dodatek palety. Ale tak samozřejmě Tvá věc, nebudeš první ani poslední, kdo se na to vykvajzne.
To je mi jasné. Ještě nikdy jsem se na to nakonec nevykvajzla.
Vážně ale nevěřím, že by tyto volby cokoli změnily.
Tak za mě je to jasné - KDU-ČSL.
(Ještě tak před měsícem jsem koketoval s myšlenkou, poslat těm nahoře vzkaz o svojí naštvanosti z politiky trochu razantnějším způsobem - například volbou Dělnické strany… Ale tyhle pidistrany jsou tak nízko, že by si hlasu pro ně asi nikdo nevšiml. Je teda fakt, že jsem z naší tuzemské politiky hodně naštvaný. Ale to není důvod házet svůj hlas někam pod stůl…)
Tak já taky netuším, koho volit a taky jsem koketovala s myšlenkou k volbám nejít. Rozhodnu se až dnes nebo zítra. Jít bych měla to ano, ale koho volit, když se o politiku moc nezajímám.
@lupeni píše:
Tak jsem dnes zapnula superdebatu s nadějí, že už se snad konečně rozhodnu a stejně nevim. Rozhoduju se mezi ODS a Topkou, pro mě volba nejmenšího zla, i když taky se spoustou věcí nesouhlasím, ale dneska se mi líbil i Bělobrádek a Liška. Nemám moc čas celý to dění kolem voleb sledovat, jak se staví Bělobrádek k oranžovočerveným? Šel by s nima do koalice? Pokud ne a přiklonili by se spíš doprava, tak bych mu ten hlas i dala. A naprosto nechápu kde může brát Babiš takový preference, vždyť to je tragedie, nic o tom neví, jen se dostat ke korytu a rovnou na ministerstvo financí..to jsou ty lidi slepí???
![]()
I když kdoví jak to je, myslím, že on má takovou mediální moc, že ty jeho procenta jsou účelově přehnanný
Jestli chceš volit rozumnou pravicovou stranu, tak doporučuji 2 - Svobodné…
Do superdebaty je sice nepozvali, ale to neznamená, že nemají šanci postoupit do parlamentu… ![]()
Nedá se na tu debatu kouknout někde na netu?? Jsem nemocná, tak už jsem včera spala..
Mohla to být sranda.
@Fufik Já bych řekla, že Babiš není hloupý, ale zatím na mě působil tak, že neumí lhát. Takže když má na přímou otázku odpovědět přímou odpovědí a má to být dobré pro lidi, tak najednou neví co říct, protože on si jede tvrdě po svém, nedělá to pro lidi, ale pro sebe.
@lupeni lidi slepí jsou, koukni co máme za prezidenta
. A ještě dnes ho spousta lidí usctívá. Já bych lezla kanálama ![]()
Jinak to bylo docela zajímavé
. Moravec je dobrý, dobře je nachytával.
Pořád jsme se tu bavili i o komunistech, proč jo a proč ne a že už to není ta strana co bývala. To není, ale třeba jejich zdanění - 12% pro socky, 25% pro lidi vydělávající nad 0,5mil a 32% pro lidi vydělávající nad 1milion. Takže ať makáš jak makáš, pořád budeš mít stejně…
To je opravdu spravedlivé ![]()
@rébi píše:
Strana svobodných občanů - více na facebooku
Já jsem nad svobodnýma uvažovala, protože jejich předseda mluvil podle mě smysluplně, ale nelíbí se mi ty jejich referenda. Občané nikdy nebudou souhlasit se zvýšením daní ![]()
@vlker píše:
Jinak to bylo docela zajímavé. Moravec je dobrý, dobře je nachytával.
Pořád jsme se tu bavili i o komunistech, proč jo a proč ne a že už to není ta strana co bývala. To není, ale třeba jejich zdanění - 12% pro socky, 25% pro lidi vydělávající nad 0,5mil a 32% pro lidi vydělávající nad 1milion. Takže ať makáš jak makáš, pořád budeš mít stejně…To je opravdu spravedlivé
No to je právě princip komunismu
Nikdo nesmí mít víc a to se mi nelíbí ![]()