Volby 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1740
25.10.13 08:49

@vlker Na mě Babiš působil tak, že bude tvrdě prosazovat monopoly, tj. i tu svou MAFRU. A o to se bojím, že si bude upravovat zákony k obrazu svému… A fakt mám pocit, že vůbec nevěděl, o čem mluví… Nikdy neodpověděl na otázku… Stejně jako třeba Okamura… Jen co se dostal ke slovu, začal plácat stejné populistické řeči, ať už byla otázka jakákoliv… :zed:

@vlker Jen k tomu Moravci - mi se taky moc líbil, má výborný postřeh, je fakt inteligentní… Na druhou stranu se těmito otázkami dá udělat debil z každého. A někdy se chová trošku hrubě. Ale je to s těmi politiky asi jak s dětmi ve škole, pořád se překřikují… Někdy by mě zajímalo, koho by volil on. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.10.13 08:51
@vlker píše:
@lupeni lidi slepí jsou, koukni co máme za prezidenta :zed:. A ještě dnes ho spousta lidí usctívá. Já bych lezla kanálama :poblion:

Já včera koukla na diskuzi článku o Zemanovi a rektorovi MU, kterého nepozval… A fakt jsem čučela, že většina lidí stála na Zemanově straně… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.10.13 08:57

@Fufik Ano, Babiš si jede hodně po svém. Docela mě i děsí, jak je podle něj každý úplně neschopný. Nemá rád malé živnostníky, protože ti nic nedokáží, nemá rád obecně lidi, má je jen jako nástroj k práci. Vždyť jak na každou stranu nadává, jak všechny uráží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.10.13 09:03

@Fufik To víš, dá se debil udělat i z inteligentního člověka, ale mě se líbilo jak byl Moravec pohotový. Protože tím, jak jim dával sodu, tak bylo kolikrát vidět, že ti lidi lžou. Že to sice mají napsané v nějakém svém programu, ale ono to bude úplně jinak a hlavně strana to i jinak plánuje.
Nejvíc se tam shodil Babiš, Okamura a ten od zemanovců. To byl blbec první kategorie! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.10.13 09:08

@vlker Z Babiše jsem měla pocit, že svůj volební program ani nezná. Prý - Ne, to tam určitě nemáme… :-D A jinak já tedy ještě hrozně nemám ráda ten Sobotkův úlisný úsměv. :-D Nahodí ho pokaždé, když kritizuje ostatní a povyšuje sám sebe. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
25.10.13 09:11

Já volím pana Schwarzenberga, je to pro mě záruka slušnosti a korektnosti

• Citovat
  • Upravit
10566
25.10.13 09:18
@anairda píše:
Nedá se na tu debatu kouknout někde na netu?? Jsem nemocná, tak už jsem včera spala.. :( Mohla to být sranda.

http://www.ceskatelevize.cz/…superdebata/
Te na to koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.10.13 09:20
@Alowen píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…superdebata/
Te na to koukám

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
25.10.13 10:11
@Andýsek92 píše:
Já jsem nad svobodnýma uvažovala, protože jejich předseda mluvil podle mě smysluplně, ale nelíbí se mi ty jejich referenda. Občané nikdy nebudou souhlasit se zvýšením daní :nevim:

No, když nebudou souhlasit se zvýšením daní, tak se zvyšovat nebudou, to mě přijde v pořádku.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
25.10.13 11:02

No Okamura to je druhá kategorie. Jako přímá demokracie dobrý, ale ne u nás! Jednou jsme mohli zvolit prezidenta sami a jak to dopadlo! :poblion: Nechci si ani představovat, jak by to vypadalo, kdyby tu lidé rozhodovali o všem sami. Naše společnost na to prostě není připravená..k volbám chodí hlavně důchodci, který se nechají ovlivnit populistickými keci a tím, že se budou rozdávat peníze. Už nepřemýšlí, že na to nemáme a jak to ovlivní budoucí generace..jim je to už fuk, chtějí se mít dobře teď :nevim:. A taky tu lidi spíš spoléhají na média, než vlastní rozum.
Taky se mi včera líbila Němcová a kníže v tom, že se snažili být i trochu pozitivní! Jinak by měl ze socanů a médií člověk pocit, že žije někde v nejchudší a nejmíň fungující zemi na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
25.10.13 11:46

Z těch co byli v superdebatě se mi zdál nejlepší Bělohrádek, ale volit budu stranu, která v té debatě ani nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
25.10.13 11:54

Jo, ale někde peníze ten stát vzít musí a máloplatný, daně jsou významnou složkou (já nejsem ekonom, tak netuším, jestli ne nejvýznamnější). Takže se vyhlásí nový referendum, že zvednem daně jen bohatým a šup, už to 75% závistivců v našem národě schválí.

jak tu někdo psal s tím souhlasím-naše společnost není (jakožto optimista napíšu zatím) vyspělá pro přímou demokracii
@rébi píše:
No, když nebudou souhlasit se zvýšením daní, tak se zvyšovat nebudou, to mě přijde v pořádku.. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
25.10.13 11:56
@elanaa píše:
jak tu někdo psal s tím souhlasím-naše společnost není (jakožto optimista napíšu zatím) vyspělá pro přímou demokracii

Naprosto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
25.10.13 12:24
@Alowen píše:
Naprosto souhlasím

Taky souhlas. Demokracie není jen o tom, že si můžeme, co chceme. Ne každá společnost si ji zaslouží. Tady z toho je jeden velký svinčík. :cert:

• Citovat
  • Upravit
10566
25.10.13 12:27

@rokris no, vždyť jasně vidíme, co „demokracie“ udělala na blízkém východě (Sýrie, Egypt)… Ale tady je to vidět taky, bohužel nevím, co s tím :cert: Kroěm toho, jít k volbám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová