Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vlker Na mě Babiš působil tak, že bude tvrdě prosazovat monopoly, tj. i tu svou MAFRU. A o to se bojím, že si bude upravovat zákony k obrazu svému… A fakt mám pocit, že vůbec nevěděl, o čem mluví… Nikdy neodpověděl na otázku… Stejně jako třeba Okamura… Jen co se dostal ke slovu, začal plácat stejné populistické řeči, ať už byla otázka jakákoliv… ![]()
@vlker Jen k tomu Moravci - mi se taky moc líbil, má výborný postřeh, je fakt inteligentní… Na druhou stranu se těmito otázkami dá udělat debil z každého. A někdy se chová trošku hrubě. Ale je to s těmi politiky asi jak s dětmi ve škole, pořád se překřikují… Někdy by mě zajímalo, koho by volil on. ![]()
@vlker píše:
@lupeni lidi slepí jsou, koukni co máme za prezidenta. A ještě dnes ho spousta lidí usctívá. Já bych lezla kanálama
Já včera koukla na diskuzi článku o Zemanovi a rektorovi MU, kterého nepozval… A fakt jsem čučela, že většina lidí stála na Zemanově straně… ![]()
@Fufik Ano, Babiš si jede hodně po svém. Docela mě i děsí, jak je podle něj každý úplně neschopný. Nemá rád malé živnostníky, protože ti nic nedokáží, nemá rád obecně lidi, má je jen jako nástroj k práci. Vždyť jak na každou stranu nadává, jak všechny uráží…
@Fufik To víš, dá se debil udělat i z inteligentního člověka, ale mě se líbilo jak byl Moravec pohotový. Protože tím, jak jim dával sodu, tak bylo kolikrát vidět, že ti lidi lžou. Že to sice mají napsané v nějakém svém programu, ale ono to bude úplně jinak a hlavně strana to i jinak plánuje.
Nejvíc se tam shodil Babiš, Okamura a ten od zemanovců. To byl blbec první kategorie! ![]()
@vlker Z Babiše jsem měla pocit, že svůj volební program ani nezná. Prý - Ne, to tam určitě nemáme…
A jinak já tedy ještě hrozně nemám ráda ten Sobotkův úlisný úsměv.
Nahodí ho pokaždé, když kritizuje ostatní a povyšuje sám sebe. ![]()
Já volím pana Schwarzenberga, je to pro mě záruka slušnosti a korektnosti
@anairda píše:
Nedá se na tu debatu kouknout někde na netu?? Jsem nemocná, tak už jsem včera spala..Mohla to být sranda.
http://www.ceskatelevize.cz/…superdebata/
Te na to koukám
@Alowen píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…superdebata/
Te na to koukám
Děkuji moc ![]()
@Andýsek92 píše:
Já jsem nad svobodnýma uvažovala, protože jejich předseda mluvil podle mě smysluplně, ale nelíbí se mi ty jejich referenda. Občané nikdy nebudou souhlasit se zvýšením daní
No, když nebudou souhlasit se zvýšením daní, tak se zvyšovat nebudou, to mě přijde v pořádku.. ![]()
No Okamura to je druhá kategorie. Jako přímá demokracie dobrý, ale ne u nás! Jednou jsme mohli zvolit prezidenta sami a jak to dopadlo!
Nechci si ani představovat, jak by to vypadalo, kdyby tu lidé rozhodovali o všem sami. Naše společnost na to prostě není připravená..k volbám chodí hlavně důchodci, který se nechají ovlivnit populistickými keci a tím, že se budou rozdávat peníze. Už nepřemýšlí, že na to nemáme a jak to ovlivní budoucí generace..jim je to už fuk, chtějí se mít dobře teď
. A taky tu lidi spíš spoléhají na média, než vlastní rozum.
Taky se mi včera líbila Němcová a kníže v tom, že se snažili být i trochu pozitivní! Jinak by měl ze socanů a médií člověk pocit, že žije někde v nejchudší a nejmíň fungující zemi na světě.
Z těch co byli v superdebatě se mi zdál nejlepší Bělohrádek, ale volit budu stranu, která v té debatě ani nebyla.
Jo, ale někde peníze ten stát vzít musí a máloplatný, daně jsou významnou složkou (já nejsem ekonom, tak netuším, jestli ne nejvýznamnější). Takže se vyhlásí nový referendum, že zvednem daně jen bohatým a šup, už to 75% závistivců v našem národě schválí.
jak tu někdo psal s tím souhlasím-naše společnost není (jakožto optimista napíšu zatím) vyspělá pro přímou demokracii@rébi píše:
No, když nebudou souhlasit se zvýšením daní, tak se zvyšovat nebudou, to mě přijde v pořádku..
@elanaa píše:
jak tu někdo psal s tím souhlasím-naše společnost není (jakožto optimista napíšu zatím) vyspělá pro přímou demokracii
Naprosto souhlasím
@Alowen píše:
Naprosto souhlasím
Taky souhlas. Demokracie není jen o tom, že si můžeme, co chceme. Ne každá společnost si ji zaslouží. Tady z toho je jeden velký svinčík. ![]()
@rokris no, vždyť jasně vidíme, co „demokracie“ udělala na blízkém východě (Sýrie, Egypt)… Ale tady je to vidět taky, bohužel nevím, co s tím
Kroěm toho, jít k volbám