Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vlker
A tobě se podařilo najít stranu se kterou 100% souhlasíš?? Mě bohužel ne..
Je to bída.
@vlker
A proč by si měla makat ve fabrice??
No, abychom se posunuli vpřed, tak by se nám politická scéna musela úplně vyměnit.. ![]()
@anairda No tak s tím musím souhlasit. Bída to je, s žádnou stranou úplně nesouhlasím.
Tak bylo by to nejlepší, kdybych makala ve fabrice, ne? Nikdo by mi nic nemohl závidět. Teď podnikám, takže jsem milionář, zloděj, okrádám stát a já nevím co dalšího. ![]()
@anairda píše:
@vlker
A proč by si měla makat ve fabrice??No, abychom se posunuli vpřed, tak by se nám politická scéna musela úplně vyměnit..
No, třeba protože by nějaký komunista u koryta usoudil, že má protikomunisticke názory a jinde pracovat nesmí… Nebo ještě hůř, že ty názory mají její rodiče a ona tedy nesmí ani studovat ani pracovat jinde než ve fabrice.
@j.a.n.i1 píše:
No, třeba protože by nějaký komunista u koryta usoudil, že má protikomunisticke názory a jinde pracovat nesmí… Nebo ještě hůř, že ty názory mají její rodiče a ona tedy nesmí ani studovat ani pracovat jinde než ve fabrice.
To je trochu přehnané ![]()
Ale není-to je osvědčená metoda, jak ty dravější, schopnější, podnikavé…přidržet u huby a přistřihnout jim křídla. Jak jinak by se zajistila třídní spravedlnost než tak, že nikomu (komu nebudem my chtít) nepovolíme studovat a makat na čem chce?
@anairda Víš třeba, kolika lidem doslova zlikvidovali životy? Třeba tím, že jim zabavili statky, pozemky, nahnali je do bytů, do fabrik… Ono se pak nedivím, že jsou lidi proti komunistům až přehnaně vysazení. To jiná strana, ať je to kdo chce, neudělala. Nebo aspoň o tom nevím.
Dneska se každý má strašně špatně, přitom každý druhý (asi i víc) jezdí na dovolené, žije docela obstojně, lidé si kupují byty, staví baráky. Pořád, že nikdo nemá peníze, ale každý den obchody narvané lidma k prasknutí, hospody také, kdo nemá auto, tak je socka atd.
Jsem docela překvapena z této diskuze. Myslela jsem si, že všechny matky na mateřské budou volit ČSSD, aspoň tak se mi to jevilo.
Za mě jednoznačně KDU. Je to jediná strana, která má pro-rodinný program. Navíc nemám ráda extrémy, podle mě není správně ani úplně doprava, ani úplně doleva… Samozřejmě je lépe víc doprava, než víc doleva.
S tímhle si myslím, že letos uspěje i ANO. Ale z Babiše mám trochu strach, nemyslím si, že ten člověk je úplně čistý… Ale oranžovorudá koalice mě děsí ještě víc…
Věřím, že se KDU tentokrát do sněmovny dostane. Spousty lidí od nich znám osobně a jsou to pracanti.
@Fufik píše:
Jsem docela překvapena z této diskuze. Myslela jsem si, že všechny matky na mateřské budou volit ČSSD, aspoň tak se mi to jevilo.Za mě jednoznačně KDU. Je to jediná strana, která má pro-rodinný program. Navíc nemám ráda extrémy, podle mě není správně ani úplně doprava, ani úplně doleva… Samozřejmě je lépe víc doprava, než víc doleva.
S tímhle si myslím, že letos uspěje i ANO. Ale z Babiše mám trochu strach, nemyslím si, že ten člověk je úplně čistý… Ale oranžovorudá koalice mě děsí ještě víc…
Věřím, že se KDU tentokrát do sněmovny dostane. Spousty lidí od nich znám osobně a jsou to pracanti.
Mě se nová KDU s Bělobrádkem líbí a to mj. i pro prorodinnou politiku, kterou nemají jen na papíře. Sněmovnu jim přeji a doufám, že tam pozítří budou.