Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elanaa píše:
No s tím buržoazním závojíčkem přes obličej teda určitě
Měla jsem dnes vínový, mohlo je to zmást
.
Nevzala ze dvou důvodů - protože od KSČM bych si nevzala principielně ani to lízátko, menší důvod je to, že mám opravdu hodně malé dítě
.
Být syn starší a být to jakákoliv strana, kterou byť nevolím, kromě KSČM, vzala bych
.
Jinak na tom špatného není vůbec nic - lidí tam měli dost
.
@Poison Ivy píše:
Měla jsem dnes vínový, mohlo je to zmást.
a to máš fuk-se šarmem, předvídavostí a taktem našeho pana prezidenta budeme za chvíli možná všechny radši nosit burky.
@Adriana88 píše:
Půjdu volit SPOZ.
Jistě, jsou velmi výrazné osobnosti a mají neotřelý, originální program. A hlavní výhodou je, že jsou zcela imunní vůči Hradu. Nikdo u nich netahá za nitky!
A která strana má originální program a netahá u nich nikdo za nitky. Doposud jsem vždy volila ČSSD, ale ta mne teď nějak nebere. Ostatně si myslím, že bude dobré, když ve sněmovně bude další levicová nekomunistická strana. Moc bych si přála koalici ČSSD-SPOZ-KDU, vládu bez vlivu pravice a KSČM, ale ne vše se splní.
No
někdo lízátka, někdo koblihy
když jsem se dívala na volební programy, máte pravdu a v podstatě to s náma myslí všichni dobře
všichni nám najdou pracovní místa, sníží daně… ať už pravice nebo levice a já se ptám - proč nám teď pravice slibuje snížení daní a levnější plyn, elektřinu atd… proč to neudělali když tam seděly a naopak nám ty daně zvýšily???
a když už se mi nějaká strana líbí, tak chtějí zvýšit daně pro bohaté
nejsem žádný pracháč ale když manžel zabere v práci, tak čím víc dře tím větší daně. Kolikrát vidíme v televizi strašné osudy nemocných dětí a najednou se najde dárce, který daruje cca 100 000,– myslím, že normální člověk to není a najdou se i lidé hodně bohatí, co přispívají a nikdo je nenutí. Nevím, už někomu nevěřím a fakt nevím koho volit
budu holt sledovat debaty a uvidím
ale v jednom mám jasno KSČM a Bobošíková s Okamurou to nebudou ![]()
Volím TOP 09, protože chrání hodnoty platné a potřebné nejen v dnešní době. Při povinnostech a starostech moderní doby bereme realitu svobody jako samozřejmost, přesto mnohde ve světě samozřejmostí ještě zdaleka není. Naše cesta za svobodou byla mnohdy drsná a bolestná. Ještě v podstatné části nedávno minulého 20. století mohli naši předkové o svobodě pouze snít, věřít že se jednou svobody ve své vlasti dočkají, či přát alespoň svým potomkům. Važme si toho, že tento dar svobodné existence byl svěřen právě nám a uchovávejme ho pro potřeby generací budoucích.
Jedním z dalších důvodů proč svoji důvěru vkládám straně TOP 09 je díky jejímu předsedovi panu Schwarzenbergovi, který je moudrým zkušeným odborníkem na poli domácí i zahraniční politiky, ale i člověkem morálních hodnot, slušnost, lidskosti a zodpovědnosti tolik nutných i pro dnešní dobu. Jeho rod stál v osudových okamžicích na straně českého národa. I v nuceném exilu mu zachovali věrnost a úctu, snažili se českou myšlenku zachovat živou i mimo hranice naší „spřátelenými vojsky“ okupované vlasti.
Myslím, že TOP 09 je stranou, která se voliče nesnaží získat líbivým a někdy lacinyními gesty, sliby avizující příchod lepších časů hned a bez složitých počátků. Právě naopak realisticky a střízlivě nahlíží na naše možnosti v současnosti i do budoucna. Avizuje nám dlouhou cestu, která nebude jednoduchá a v jejímž průběhu nás bude čekat mnoho nelehkých překážek (v podobě problémů naší společnosti dnešní dob, které nelze brát na lehkou váhu) ale která má význam jak pro naši budoucnost, tak pro budoucnost těch, jejichž domovem bude naše malá zemička v srdci Evropy za několik desetiletí. Chtěla bych této straně, i vám všem popřát šťatný a úspěšný průběh voleb.
@Alisa25 to je moc hezky řečeno a má to i logiku ale když vyhrají ČSSD, komunisti a strana ANO jak naznačují, tak tam asi toho moc nezmůžou
nejvíc mě mrzí, že když vyhraje nějaká strana nebo se dostane do parlamentu a nenalezne pochopení pro svou kampaň, nic tam nezmůže a už vidím, jak se např. TOP kamarádí s komunistama nebo ČSSD
podle mě teď budou pravicové strany v opozici
je to na… mě se líbí strana ANO ale když tak o tom uvažuju, tak na tom bude stejně jako TOP s ČSSD a komunistama do toho nepůjde a většinu mít taky nebude ![]()
„Ze skupiny se toho moc nevynese, i „pěšáci“ podepisují doložku, že rok po odchodu z Agrofertem ovládaných firem nebudou nikde nic vyprávět. Od těch, co prostředí důvěrně znají, uslyšíte, že je to podobné jako v sektě, kritika se tam nenosí. Kdo donáší, je oblíbený.
"Nedělal jsem byznys se státem, veřejně tvrdí majitel Agrofertu. Na byznysu se státem přitom do značné míry postavil své impérium a chce jej posilovat dál, třeba prostřednictvím zakázek státních lesů. Andrej Babiš rád říká A, aniž by dodal B. „Za rok 2010 jsme zaplatili na daních šest set milionů korun,“ opakuje často v posledních týdnech. Mlčí ovšem už o tom, co se píše ve výroční zprávě Agrofertu. A sice že na dotacích přišla do skupiny skoro stejná suma jako na odvedených daních, tedy přesně 595 milionů korun. Rok předtím to bylo dokonce 713 milionů, a to hlavně díky zhruba dvojnásobně vyšším investičním dotacím.“
http://euro. e15.cz/svedci-babisovi-779464#utm_me%C2%AD%C2%ADdium=selfpromo&ut%C2%AD%C2%ADm_source=e15&ut%C%C2%AD2%ADm_campaig%C2%ADn=co%C2%ADpylin%C2%ADk.
Příspěvek upraven 15.10.13 v 10:12
@rébi píše:
„Ze skupiny se toho moc nevynese, i „pěšáci“ podepisují doložku, že rok po odchodu z Agrofertem ovládaných firem nebudou nikde nic vyprávět. Od těch, co prostředí důvěrně znají, uslyšíte, že je to podobné jako v sektě, kritika se tam nenosí. Kdo donáší, je oblíbený.
"Nedělal jsem byznys se státem, veřejně tvrdí majitel Agrofertu. Na byznysu se státem přitom do značné míry postavil své impérium a chce jej posilovat dál, třeba prostřednictvím zakázek státních lesů. Andrej Babiš rád říká A, aniž by dodal B. „Za rok 2010 jsme zaplatili na daních šest set milionů korun,“ opakuje často v posledních týdnech. Mlčí ovšem už o tom, co se píše ve výroční zprávě Agrofertu. A sice že na dotacích přišla do skupiny skoro stejná suma jako na odvedených daních, tedy přesně 595 milionů korun. Rok předtím to bylo dokonce 713 milionů, a to hlavně díky zhruba dvojnásobně vyšším investičním dotacím.“http://euro. e15.cz/svedci-babisovi-779464#utm_me%C2%ADdium=selfpromo&ut%C2%ADm_source=e15&ut%C2%ADm_campaign=co%C2%ADpylink.
Když sem dávám tento odkaz, tak mi tam vždycky před „e15“ naskočí mezera, takže to pak nejde rozkliknout.
Bývalá místopředsedkyně Babišova hnutí ANO Hana Greplová v rozhovoru pro iHned: „Z původního záměru spojit schopné a slušné lidi, kteří společným úsilím přinesou změnu kultury do naší společnosti, se postupem času vyloupl krystalický obchodní projekt. Ten, který má zajistit dostatečnou moc při uplatňování osobních představ Andreje Babiše o fungování společnosti, nikoliv však představ členů hnutí, či dokonce občanů. Představy občanů jsou důležité pouze pro přípravu lákavého volebního programu, který jemu a jeho „bratrstvu“ pomůže k moci. A důležitou ingrediencí jsou slavné tváře, které to všechno hezky prodají. Vše, co popisuji, je v příkrém rozporu s mým pojetím nově budovaného demokratického hnutí. Hnutí jsem obětovala rok a půl svého osobního času, ale nelituji toho. Jsem vděčná za tu zkušenost. I díky ní jsem pochopila, že je naprosto nesmyslné očekávání společnosti, že když do politiky půjdou bohatí, přestane se krást.“
…a že mě to vůbec nepřekvapuje…
No já co jsem zatím viděla, tak bych se Babiše bála. On chce mít nad vším kontrolu, vše by bylo elektronické, on by měl vše při ruce… Nevím, nevím, ale když jsem ho pak ještě slyšela mluvit o tom jací jsou důchodci chudáci a jak se musí podporovat, ale děti ne, protože o děti se přece mají postarat rodiče… Souhlasím, že se mají o děti postarat rodiče, ale zase důchodci by si (podle tohoto vzorce) měli za svůj život našetřit a po státu nic nechtít. ![]()
Půjdete volit?
Dobrá otázka hned na úvod. A samozřejmě že půjdu. Je to moje povinnost.
@anairda troufam si tvrdit, ze naprosta vetsina nezamestnanych a socialnich pripadu voli levici. tak.
no a ze na kazdyho dojde..samozrejme netvrdim, ze ano, ale zlodeji jsou vsude. nezamestnani a lini taky. jde jen o to korigovat pocty, ani jedna skupina v prevaze neprinese statu nic dobryho.