Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anairda Protože to statisticky prostě platí… ano, v obou táborech se najdou výjimky, ale reálný základ to má. Stačí se jen podívat na volební výsledky napříč republikou a i tam je tato tendence vidět.
@j.a.n.i1
Já nevím, úplně si to nemyslím, spíš vidím pracující lidi, kterým peníze do peněženky sami neskáčou jak mnohým zbohatlíkům, kterým je zatěžko i zaplatit daně, jasně, stěžují si, ale protože makají a stejně jsou to chudáci…
Pak je samozřejmě druhá skupina lidí, ale netvrdila bych, že je to většina voličů levice.
Vždycky mi to připomene tu pohádku: " A kdo pracuje, musí se mít stejně tak dobře, jako v zemi krále Miroslava" ![]()
To jsou pořád jen keci o šetření, o tom jak je potřeba stáhnout výdaje tady a tam, ale aby kurňa vzali peníze tam kde by měli a posvítili si na ty největší LUMPY to ne, to raději vezmou pár stovek nejchudším lidem…
Ja bych to shrnula takhle:
za levarny se ma ji sedet ( stejne na kazdyho dojde, sice asi spis pozdeji nez driv, ale v finale ty lumpove proste sedej - viz kauza most, rath, ustecky NKU atd)
no a bez prace nejsou kolace, takze pokud si nekdo mysli, ze ho stat bude zivit jenom proto, ze umi rodit deti nebo maakt nacerno, tak pak je v poradku, ze takovy clovek zije na hranici bidy.
tak me to ucila maminka a tatinek, oba poctivi a pracujici.-DDDtak jsem asi odchytala v teto zemi netradicni navyk, chci taky pracovat.-DDD
a volim vzdy pravici.
@perfect day asi tak ![]()
navíc podle Gaussova rozložení, který hned tak překonaný nebude
, tak i u nás těch opravdových lumpů a gaunerů je asi tolik, jako těch opravdových a skutečných chudáků, na který dopadla ruka osudu s bičem a oni skutečně neměli jinou volbu. Ostatní „chudí a zbídačelí“ v této zemi se do té pozice staví spíš sami, neb politovat se je snadný a breč a bude ti dáno
(akorát bohužel brzo nebude z čeho. Ale slíbeno ti bude určitě).
@perfect day
opět píšeš, že levicoví voliči nechtějí pracovat… To je hloupost.
A že na všechny dojde???
To snad nemůžeš myslet ani vážně.
@anairda tak s tím, že levicoví voliči nechtějí pracovat, nesouhlasím ani já…myslím že ti opravdoví flákači, nemakačenkové a lempli, co neposílají děti do školy, přes den se povalujou po parcích a kynou z chlastu koupenýho z dávek, tak k volbám ani nechodí.
mě spíš udivuje jiná věc: levicoví voliči zhusta tedy chtějí pracovat, ale (někdy) mívají spíš nižší vzdělání, tudíž logicky spadají spíš do kategorie zaměstnanci než zaměstnavatelé. Takže oni chtějí být zaměstnanci-ale KDO je má zaměstnávat? Kdo, když podnikatel je pro plno z nich sprostý slovo a stát prostě nemůže vytvořit místa pro všechny, ty doby kdy se přistavila židle ke stolu aby bylo splněno a člověk měl práci, jsou pryč. Tohle já nechápu, proto mi přijde levicová politika prostě jen líbivá a krátkozraká, protože hovoří k zaměstnancům jako k davu, ale neřeší skutečný problém, že zaměstnancem se člověk nerodí a může 100× chtít, ale stane a to tak, že ho někdo zaměstná. A ten někdo musí mít pro to, aby zaměstnávat MOHL a CHTĚL, taky příslušné podmínky a ne že ho stát progresivně zdaní, neb je to určitě lump a darebák, když tolik vydělává. Ne každý podnikatel je majitel Agrofertu, většina je v podstatě ze střední vrsty (v případě řemeslníků i z té „nižší střední“) a věř nevěř, ale i ti se musí pěkně ohánět a přemýšlet, kam peníze vrazit.
U nás měli dnes meeting komouši - chtěli mi dát pro dítě jejich lízátko s třešněmi. Byla jsem slušná. Sakra, vypadám jako typický komáří volič?
![]()
@elanaa
vidíš to, a já s tebou souhlasím
Ale tohle o čem mluvíš, to je snaha levice, vyřešit skutečné problémy.
Podnikatele nehážu do jednoho pytle, takový řemeslník jak ty říkáš, může být pravičák nebo levičák, to je úplně jedno. Mě na pravici vadí způsob jejich řešení.
Tohle je fakt debata o ničem, že??? ![]()
@anairda píše:
Tohle je fakt debata o ničem, že???
no bať, kor my dvě jsme si napsaly všechno už v lednu
Ale aspoň ve vší slušnosti, což je fajn.
@Poison Ivy píše:
U nás měli dnes meeting komouši - chtěli mi dát pro dítě jejich lízátko s třešněmi. Byla jsem slušná. Sakra, vypadám jako typický komáří volič?![]()
@elanaa
Tak proč být neslušní, člověk toho druhého nemusí pochopit, ale alespoň o respekt by se snažit mohl… ![]()
I když mu je někdy s některých názorů na zvracení. ![]()
@Poison Ivy
já bych si klidně vzala, proč ne?? co je na tom zlého?
@anairda píše:
@elanaa
Tak proč být neslušní, člověk toho druhého nemusí pochopit, ale alespoň o respekt by se snažit mohl…
I když mu je někdy s některých názorů na zvracení.