Volby 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10566
23.10.13 11:06

Já jsem momentálně ve slepý uličce. TOPku znovuy volit nechci, na Babiše už mě taky „přešla chuť“… Tak já fakt nevím - Okamura? Svobodní?

Jinak k těm komunistům - taky to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
23.10.13 11:14

Okamura mi přijde, že má velké plány, ale nemají na to. Mám pocit, že kdyby se dostali někam dál, tak to nezvládnou.

A co se týká komunistů… Tam tedy taky silně nechápu. Nejlepší je moje babička, která byla vždy zásadně proti komunistům a teď volí jen je :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
23.10.13 11:17

Ještě k těm komunistům mě teď napadlo… Skvělý je jejich bod - právo absolventů vysokých škol na práci. To mám chápat tak, že kdo nepůjde makat, tak půjde do basy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
23.10.13 12:53

Okamura s tou svou přímou demokracií mě fakt neláká, i kdybych ho nepovažovala za tlučhubu.

jako na co-furt lezt po nějakých referendech, furt někde vyřvávat že nechci toho a onoho politika.

měli jsme referendum o EU-chtěli jsme tam. Jsme tam a řvem, že už tam být nechcem :zed: a tak by to bylo se vším. Ímrvére jen nespokojenost a blbá nálada (nežeby to teď nebylo jinak, ale aspoň nikdo nevyhlašuje teď nějaký referenda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
23.10.13 13:10
@zolycka píše:
Volit půjdu určitě a volit budu jako vždy pravici…kdybych volit nešla, byl by to pomyslný hlas hozený komančům..poněvadž ti učitě půjdou volit do jednoho :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Já věděla, že holky z naší skupiny nezklamou :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
23.10.13 13:57
@MartinaIrena píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Já věděla, že holky z naší skupiny nezklamou :palec:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.10.13 14:07
@vlker píše:
Ještě k těm komunistům mě teď napadlo… Skvělý je jejich bod - právo absolventů vysokých škol na práci. To mám chápat tak, že kdo nepůjde makat, tak půjde do basy?

Já to pochopila tak, že firmy dostanou určitou odměnu za přijetí takového uchazeče.. Ale myslím, že to nebylo jen o absolventech VŠ, ale prostě o právu na první práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.10.13 14:08
@Dice píše:
No tak to fakt nechápu :)

Neostalinistka Semelová, Grebeníček, jehož fotr v 50.letech vězně mučil elektrickým proudem ve věznici v Uh. Hradišti, ty může volit jen úplný debil.

Příspěvek upraven 23.10.13 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
23.10.13 14:45

@anairda To je možné, já jsem se tím moc nezabývala, protože ať hlásají co chtějí, tak komunisty určitě volit nepůjdu :). Viděla jsem to někde v tv. Jen jsem si ale hned vzpomněla, že dřív měl také každý právo na práci a jak to vypadalo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
23.10.13 15:12

@Burj Chalifa A takových bylo…Tohle nepochopím… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.10.13 15:30
@Burj Chalifa píše:
Neostalinistka Semelová, Grebeníček, jehož fotr v 50.letech vězně mučil elektrickým proudem ve věznici v Uh. Hradišti, ty může volit jen úplný debil.Příspěvek upraven 23.10.13 v 14:47

urážky, to tu chybělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.10.13 15:30
@anairda píše:
urážky, to tu chybělo :lol:

Jo, klidně mě práskněte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
23.10.13 18:58

Moje teorie proč „starší“ volí komunisty je taková, že za vším je stará dobrá závist. Prostě ti mladí jsou plní ideálů, studujou, baví se a nemají čas ani chuť krátit si život záviděním a otravováním sebe i druhých. Zatímco jakmile dospějou a trošku poznají o čem je život, zjistí že, bohužel, svět neni spravedlivej (to nám nikdy nikdo neslíbil že se budem mít jen dobře a že spravedlnost bude) a že někdy někdo nepracuje a koláče má, zakysnou a uvěří tomu, že se mají vlastně děsně špatně.

přitom je to nesmysl, v rámci Evropy žije v ČR snad nejnižší počet lidí na hranici chudoby, takže kdyby komrdoše volili skutečně jen ti, kteří jsou (řečeno jejich rétorikou) zbídačelí, vykořisťovaní a chudobní, tak jsou komančové hluboko pod hranicí volitelnosti. Jenže našinec se holt neumí chovat jinak, než podle té bajky o sousedově koze a kouzelném dědečkovi (jak chalupník za nějakou službu kouzelnému dědečkovi si smí vybrat nějaký zázrak a začne s tím, že soused má kozu, která dojí víc jak jeho…a dedeček mu skočí do řeči a říká a ty bys chtěl, aby ta tvoje dojila stejně, viď a chalupník opáčí, že ne, já bych chtěl, aby ta jeho chcípla), takže proto volby dopadnou jak dopadnou.

no, jen můj názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
23.10.13 19:01

@Alowen Pokud se rozhoduješ mezi Okamurou nebo Svobodnými, tak raději Svobodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
23.10.13 20:23

@elanaa souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie