Volby 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
12.9.13 12:55

@elanaa
Tak na otázku koho volit a proč opravdu není odpověď :lol: Já mám odpověď akorát na to koho nevolit… :) U nás v ČR je to vždy cesta menšího zla. Dokud se to tu nezmění od základu, nikdy tu nebude dobře, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
12.9.13 13:00

@anairda tak, no :) Akorát že pro každého z nás (každou z nás v této diskuzi) je to „menší zlo“ někde jinde, zastupováno někým jiným. Od toho je demokracie, abychom si vybrali a pak se holt uvidí, kterým směrem se ta naše státová lodička vrtne. Jen mám prostě obavu, že tady se něco změní (myslím doopravdy a až na dřeň) až tehdy, až se začne převracet nebo možná teprve až nám ten rybník vyschne :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
12.9.13 13:01

@Manaja Já bych právě taky brala a štve mě že to maximálně udělají nějaké velké zahraniční firmy a ještě tak v Praze, přitom by to tady spíš bylo potřeba u středních a menších firem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ja my
12.9.13 13:13

Miluju srovnani se zahranicim fakt.Ano v zahranici nejsou dlouhe rodicaky, ale taky je fakt ze chlap uzivi v pohode ze sveho platu svoji rodinu, tady to proste muze rict malokdo. A je hodne nezamestnanych tak kam ma matka jit hned po rodicaku delat ze.
A kdyz vim jak pravice tuneluje, rozkrada stat, rozhazuje statni prachy pro sebe a sve kamaradicky a ucitelkam zkracuji uvazky, snizuji platy a pritom maji plny pocet deti. Vsude se jen setri ze neni na nic :nevim: Penize by byly, ale nesmely by je prosustrovat jinde ze. Takze za me pravice uz opravdu NE. A doufam ze hodne lidi si uvedomi co tu ted pravice ukazala.
Jak si plni kapsy, benzin nejdrazsi v cele Evrope, ale platy :zed:
Skoda se rozcilovat! Jsou to ubozaci.

• Citovat
  • Upravit
Ja my
12.9.13 13:15

Jo a nejvetsi chyby po revoluci byla privatizace! Rozprodani vseho co slo. A kde sme ted? V zadnim otvoru!!!Vsechno se dovazi, smejdy, nejsme sobestacni a tim padem i pracovnich mist ubylo.Za tohle by mel nekdo nest odpovednost.

• Citovat
  • Upravit
rachel55
12.9.13 13:44
@Ja my píše:
Miluju srovnani se zahranicim fakt.Ano v zahranici nejsou dlouhe rodicaky, ale taky je fakt ze chlap uzivi v pohode ze sveho platu svoji rodinu, tady to proste muze rict malokdo. A je hodne nezamestnanych tak kam ma matka jit hned po rodicaku delat ze.
A kdyz vim jak pravice tuneluje, rozkrada stat, rozhazuje statni prachy pro sebe a sve kamaradicky a ucitelkam zkracuji uvazky, snizuji platy a pritom maji plny pocet deti. Vsude se jen setri ze neni na nic :nevim: Penize by byly, ale nesmely by je prosustrovat jinde ze. Takze za me pravice uz opravdu NE. A doufam ze hodne lidi si uvedomi co tu ted pravice ukazala.
Jak si plni kapsy, benzin nejdrazsi v cele Evrope, ale platy :zed:
Skoda se rozcilovat! Jsou to ubozaci.

souhlas

• Citovat
  • Upravit
2752
12.9.13 14:22

@Alowen :palec: :palec: :palec: pan kníže mi taky nevadí ale Kalouska bych :poblion: kdybych ho potkala. Už jenom proto je nejdu volit. Bych si musela pazoury urazit. Kalousek jim to hodně kazí, kdyby tam nebyl, tak by možná top 09 měla i více hlasů - si myslím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
12.9.13 14:33

Může mi někdo vysvětlit, co vlastně tak strašně i řadu pravičáků a potenciálních TOPkařů popuzuje na Kalouskovi?

já nevím, ale mě ten člověk nějak nevadí, jasně, je to gauner, ale co dělá horšího než jiný? Nevím vyloženě o nějakým konkrétním skandálu, v němž by měl prsty a vinu větší než ostatní, prostě je to výraznej typ a glosátor, nebojí se nazývat věci pravým jménem (např. situace kolem Nečase, on jedinej měl koule na to říct, že se N. zachoval jako typickej pitomej chlap, co chytil druhou mízu a nechal se okouzlit luznou dračicí a bohužel to odnesla nejen manželka a děti, jak to mezi většinovou společností chodí, ale konotace byly podstatně širší a jejich důsledky poneseme ještě dlouho)

fakt se ráda nechám poučit, ale mám opravdu dojem, že jde o nějakou davovou hysterii, kdy z něj ti „leví“ udělali démona a podařilo se jim tenhle názor zasít pod kůži i lidem z totálně opačného konce politického spektra. Nejsem žádná jeho fanynka, ale prostě nemůžu říct, že mi vadí víc jak kterýkoli jiný politik, já mám alergii na naprosto jiný typ osobností (typu Zeman zejména, ale z pravice třeba i Kuba, ze středu Peake).

fakt to nikdo neberte jako rejpání nebo tak něco…jen čistě psychologicky, proč kvůli jednomu chlapovi nevolit určitou stranu, když jsou v ní naopak lidi, kterých si třeba vážíte a jejich program vy Vám eventuelně seděl nebo ho aspoň považujete za to menší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
12.9.13 14:52

@elanaa Netuším, taky mi nepřijde, že by byl horší než ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
12.9.13 14:59

@j.a.n.i1 přesně tak…jsem ráda, že nejsem aspoň úplně sama.

mě v určitých ohledech přijde prostě jako taková (nyní na naší scéně asi jediná) důstojná a osobnostně silná protiváha MZ a Zeman to moc dobře ví, proto taky jejich úžasně inovativní motto „Stop Kalouskovi“, které ho už vyneslo na Hrad. Ví, že to prostě na lidi zabírá, i když ani oni sami neví vlastně proč. Ti dva mají mnoho společného (výrazné, inteligentní osobnosti se sklony k narcismu, lásce ke svým proslovům a bohužel taky k alkoholu), ale v mnohém se liší-a pro mě zejména teda v politickém názoru a proto prostě mi ten chlap stejně nevadí, jako mi Zeman vadí. Navíc já si nemůžu pomoct, ale myslím že člověk typu Schwarzenberg by od něj dal dávno ruce pryč, kdyby v něj nevěřil. Na to je už starej a zkušenej dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.9.13 15:09

@elanaa doslova jsi mi ten názor na Kalouska vzala z úst :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
12.9.13 15:15
@elanaa píše:
Může mi někdo vysvětlit, co vlastně tak strašně i řadu pravičáků a potenciálních TOPkařů popuzuje na Kalouskovi?

já nevím, ale mě ten člověk nějak nevadí, jasně, je to gauner, ale co dělá horšího než jiný? Nevím vyloženě o nějakým konkrétním skandálu, v němž by měl prsty a vinu větší než ostatní, prostě je to výraznej typ a glosátor, nebojí se nazývat věci pravým jménem (např. situace kolem Nečase, on jedinej měl koule na to říct, že se N. zachoval jako typickej pitomej chlap, co chytil druhou mízu a nechal se okouzlit luznou dračicí a bohužel to odnesla nejen manželka a děti, jak to mezi většinovou společností chodí, ale konotace byly podstatně širší a jejich důsledky poneseme ještě dlouho)

fakt se ráda nechám poučit, ale mám opravdu dojem, že jde o nějakou davovou hysterii, kdy z něj ti „leví“ udělali démona a podařilo se jim tenhle názor zasít pod kůži i lidem z totálně opačného konce politického spektra. Nejsem žádná jeho fanynka, ale prostě nemůžu říct, že mi vadí víc jak kterýkoli jiný politik, já mám alergii na naprosto jiný typ osobností (typu Zeman zejména, ale z pravice třeba i Kuba, ze středu Peake).

fakt to nikdo neberte jako rejpání nebo tak něco…jen čistě psychologicky, proč kvůli jednomu chlapovi nevolit určitou stranu, když jsou v ní naopak lidi, kterých si třeba vážíte a jejich program vy Vám eventuelně seděl nebo ho aspoň považujete za to menší zlo.

Máš naprostou pravdu, taky to tak vidím. Každý kdo provádí lidem nepopulární leč nutné reformy bývá démonizovaný.

• Citovat
  • Upravit
6726
12.9.13 17:20

Ještě k Babišovi…trochu k smíchu, hodně k pláči :roll:
 http://www.reflex.cz/…-zakona.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.9.13 17:33

Kalousek je démon, neb šetří. Kdo šetří, má za tři. Každopádně, mě naštval - čekala jsem, že začne utrhovat od huby socdávky - nikoliv brát rodičům postižených dětí, krátkodobě nezaměstnaným, rodičům malých dětí a podobně, ale urvat od huby chronicky - jak to říci slušně - pohodlným občanům. Tito mohou jít lovit do lesů, vrátit se, odkud houfně velmi často přišli a podobně.

• Citovat
  • Upravit
10975
12.9.13 17:42

@Poison Ivy Jsem rodič třech malých dětí a mně teda pan Kalousek nic nevzal. Ale opravdu mě děsí ti rudooranžoví se svým progresivním zdaněním. Proč by měl proboha manžel platit vyšší daně, když poctivě vydělává a živí 3 malé děti a manželku na rodičáku? Co si vezmeme na porodném, když už máme děti na světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová