Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:…už víte co se stalo?
Taky koukám. Co se stalo s alinkou, že je černá?
@Malaga píše:
tak v tom případě všechno vyřeší páteční noc a chodit volit v sobotu j už úplně zbytečné
Tak to jsem nahraná, nám přinesou urnu až v sobotu ![]()
@Anna766 píše:
A ty jsi cvok
Jak myslíš, ale nakonec všichni prozřete a uvidíte, že se svými anketními výsledky jsem byl velmi velmi blízko ![]()
@ake píše:
Jak myslíš, ale nakonec všichni prozřete a uvidíte, že se svými anketními výsledky jsem byl velmi velmi blízko
Nejde mi o anketu.Ale chtít tel. číslo…
@ake píše:
Ty si taky anonymní
Ale nechci po nikom tel. číslo k hlasování do bezpředmětné ankety…
Sdílím tento článek, ne že bych byl komunista, ale protože odkazuje na to kdo s kolika hlasy schválil smlouvu CETA. Poslanci se ani nenamáhali ji číst!
„Pro dohodu nakonec bylo 85 ze 132 přítomných poslanců, proti 37, někteří se hlasování zdrželi. Dohodu podpořily ČSSD (22), ANO (21), TOP 09 (20), ODS (10), KDU-ČSL (10), Úsvit (1), Nezařazení (1). Nejdříve se hlasovalo o návrhu Leo Luzara (KSČM) odročit projednávání kvůli získání dalších podkladů. Luzar totiž prohlásil, že český parlament nedostal smlouvu kompletní, chybějí některé přílohy, o kterých EP tvrdí, že jsou nedílnou součástí smlouvy. »Dostáváme se tak na velmi tenký led,« poznamenal. S tím však nesouhlasila většina koalice a také ODS a TOP 09.“
@ake Znovu se ptám - Hele a jak to má Okamura s důchody, s odvody živnostníků na socko a zdravko a s platbami ve zdravotnictví? A s daněmi z příjmu?
@inkakřivák píše:
@ake Znovu se ptám - Hele a jak to má Okamura s důchody, s odvody živnostníků na socko a zdravko a s platbami ve zdravotnictví? A s daněmi z příjmu?
O tuhle část politiky se nezajímám, musíš se zeptat jeho.
@inkakřivák zeptej se jeho a čekej tak dva dny a pak si kup jeho knížku;) s tam se vše dočteš.. za 15 minut je super debata
– kdo bude mit nejvíce prostoru, když je to na IDNES
![]()
Téma je volby…tak jak to je s těma mladýma? máte v rodině mladé voliče a půjdou? já nechodila a přesně z těch důvodů co se říkají-nerozumím tomu, nevím kam jít a jak volit, nikdo jiný taky nejde, nemám s kým jít…snad dneska díky fb jsou mladí více organizovaní a mají přehled, tak jsem zvědavá.
@axlpol píše:
Téma je volby…tak jak to je s těma mladýma? máte v rodině mladé voliče a půjdou? já nechodila a přesně z těch důvodů co se říkají-nerozumím tomu, nevím kam jít a jak volit, nikdo jiný taky nejde, nemám s kým jít…snad dneska díky fb jsou mladí více organizovaní a mají přehled, tak jsem zvědavá.
Já chodím, tudíž i moje děti chodí (budou chodit), záleží na každém. Příklad je hodně. Třeba můj chlap jde se mnou, doslova, sám by nešel. Když ho vytáhnu já, jde a hodí hlas.