Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79943
10.10.17 16:33
@ake píše:
O tuhle část politiky se nezajímám, musíš se zeptat jeho.

Myslela jsem, že když tu tak hájíš jeho a jeho program, tak se optám. Jak vidět, tak nevíš a díky, honit ho nebudu. Není moje krevní skupina, já Babiše :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.10.17 20:40

Také Vám @ake psal do sz? Nějak mě to nevadilo i když šlo o propagaci SPD, ale dnes je zpráva fuč, zůstal jen nadpis v seznamu soukromých zpráv.
Chtěla jsem ze slušnosti odpovědět, tak odpovím zde.

Pan Okamura na mě vždy pusobil kladně, věřím mu, je odhodlaný, horlivý a umí mluvit i podnikat…ovšem ta horlivá propagace, kterou vedou jeho fanoušci, mě odradila se o tuhle stranu více zajímat.
Své favority mám a raději jim dám přednost i z různých jiných důvodů.
Je takové pořekadlo, že" dobré věci se prodávají samy"…jo a také „méně je někdy více“.Tak doufám, že jste neodradili tou horlivostí více lidí, ale přeju Vám, aby jste svými příspěvky i hodně lidí nalákal se o SPD více zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79943
11.10.17 09:31

Ne nepsal. A volit ho nebudu z jediného důvodu - kdyby bylo hlavním tématem doby dejme tomu pěstování mandelinky, tak on bude bojovat za zakládání farem jako divoký. děkuji nechci.
Navíc mne berou opravdu jiné problémy - zatím nemám pocit, že by se ti migranti hrnuli proudem. Ti chtějí a budou chtít vždycky jinam. Protože to jsou ekonomičtí. A kdyby to byli váleční uprchlíci, pak by mi nevadili vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.17 11:34

@inkakřivák no,taky mě trápí a zajímají jiné problémy, než co nabízí SPD…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.10.17 12:01
@axlpol píše:
@inkakřivák no,taky mě trápí a zajímají jiné problémy, než co nabízí SPD…

Zatim…bohuzel clovek musi myslet do budoucna a ne volit dle pritomnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79943
11.10.17 12:04

A jak daleko do budoucnosti mám volit?
Prostě ne - ten strašák, co ho pan Okamura používá, je na můj vkus moc. A skutečně si myslím, že i kdyby pravdu měl a to nebezpečí bylo takové, jak o líčí, pak bohužel s tím neudělá nic. Absolutně nic. Takže jo, já jsem spíš na ty menší problémy, jak jsem nastínila v dotazu a na které asi nemá pan Okamura názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.10.17 12:11
@inkakřivák píše:
A jak daleko do budoucnosti mám volit?
Prostě ne - ten strašák, co ho pan Okamura používá, je na můj vkus moc. A skutečně si myslím, že i kdyby pravdu měl a to nebezpečí bylo takové, jak o líčí, pak bohužel s tím neudělá nic. Absolutně nic. Takže jo, já jsem spíš na ty menší problémy, jak jsem nastínila v dotazu a na které asi nemá pan Okamura názor.

Okamura má na to názor, stejně utopický jako ostatní jeho nápady. Jenže to potenciální voliče vůbec nezajímá, protože islám a uprchlíci táhnou více.

• Citovat
  • Upravit
69235
11.10.17 13:48

Půjde SPD so koalice s ano a komunistama nebo případně bude podporovat menšinovou vládu ano? Je o to někde nějaké vyjádření, dal Okamura jasně najevo před volbami, jestli uvažuje o takové případné koalici nebo je kategoricky proti?

Kdybych měla vsadit moje oblíbení boty, tak říkám, že pokud jim to volební výsledky umožní, bude koalice či podpora ano, SPD a komunisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.17 13:52

@inkakřivák :lol: :lol: do jak vzdálené budoucnosti volit :lol: :lol: to je dobrý. To mě nenapdalo, že i tohle je priorita, stanovit si do jak vzdálené budoucnosti volím. Bojím, se že někteří by chtěli své oblíbence volit navěky a ještě nevíděli ani reálné činy.
No já jsem asi moc přízemní, takže do daleké budoucnosti nepujdu. Já myslela, že je největší strach at nás nepohltí zlé Rusko a oni nejvíce strachu vyvolávají muslimové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.17 13:54

@terinka4444 já si taky myslím, že s tím nebudou mít problém. Prostě bude spousta prohlášení, jak se ve většině programu shodnou nebo najdou kompromis a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.17 13:58
@axlpol píše:
@terinka4444 já si taky myslím, že s tím nebudou mít problém. Prostě bude spousta prohlášení, jak se ve většině programu shodnou nebo najdou kompromis a je hotovo.

třeba Gába, ta je proti babišovi tak, že jí může trefit šlak, když o něm někdo něco hezkého napíše nebo někdo napíše, že ho bude volit ( ne že mě by šlak netrefil :mrgreen: ). A zároveň tady agituje za SPD. Ale SPD klidně podpoří ano. No tak to je přeci stejné, jestli volím ano nebo někoho, kdo s nimi půjde do vlády nebo je bude tiše podporovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79943
11.10.17 14:00

Ale samozřejmě, tady se klidně celkem každý sčuchne s každým, za to korýtko ve vládě, nedělejme si iluze. A klidně pod heslem potřebujeme klid na práci! Snad jediné, čemu věřím, je to, že y se ODS nespojila s komunisty a piráti s ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
11.10.17 14:23

@terinka4444 no je otázka kdo s Ano nepůjde :?. To co říkají před volbama a co bude potom bude jiné. Už vidim všechny strany jak budou říkat ne my s Vámi nepůjdeme, slíbili jsme to voličům :mrgreen: Jak jde o koryta spojí se každý i s ďáblem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.17 14:43
@terinka4444 tak jako vždy což tě nepřekvapí :lol:,mě Babiš nevadí a vidím to na 80%že jej hodím, ale ještě trochu pochyb ve mě je a ještě zvažuju…ale shodneme se, že je to naprosto stejné volit ANO či jinou jinou stranu co s nima pujde, v podstatě půjdou s polu za stejné věci.
Tak když se koukneme zpět do minulost a volit budeme do budoucnosti :lol:,tak pochybuji, že by nastal zlom.Jak píše…
@Markéta80 píše:
@terinka4444 no je otázka kdo s Ano nepůjde :?. To co říkají před volbama a co bude potom bude jiné. Už vidim všechny strany jak budou říkat ne my s Vámi nepůjdeme, slíbili jsme to voličům :mrgreen: Jak jde o koryta spojí se každý i s ďáblem :lol:
…tak nějak to taky vidím, překvapení podle mě nebude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.10.17 15:35
@axlpol píše:
@terinka4444 tak jako vždy což tě nepřekvapí :lol:,mě Babiš nevadí a vidím to na 80%že jej hodím, ale ještě trochu pochyb ve mě je a ještě zvažuju…ale shodneme se, že je to naprosto stejné volit ANO či jinou jinou stranu co s nima pujde, v podstatě půjdou s polu za stejné věci.
Tak když se koukneme zpět do minulost a volit budeme do budoucnosti :lol:,tak pochybuji, že by nastal zlom.Jak píše… …tak nějak to taky vidím, překvapení podle mě nebude.

Ano bych nikdy nevolila:
Migrační politiku hnutí ANO má nejasnou. Nechce zavést progresivní daň z přijmu fyz. osob, která je ve všech zemích vyspělé EU. Tím preferuje bohaté a likviduje chudé. To samé bylo za vlády ODS a TOP09. Nechce zákon o prokazování nabytí majetku. Jen naivní člověk si může myslet, že multi miliardář Babiš, dlouholetý bývalý člen KSČ, je v politice pro blaho společnosti. Věřit tomuto člověku je jako věřit tygrovi, že vás má rád. Chce zavést zdravotnictví pro bohaté a chudé. Pan Babiš ve své knize „O čem sním, když náhodou spím“ mimo jiné píše, že chce zavést jiný druh zdravotní pojištění. Bude se skládat ze 2 částí. První část bude dle příjmu v % (jako doposud) a druhá bude dle vybrané zdravotní pojišťovny. Každá pojišťovna bude nabízet různé léky, léčení a různé ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová