Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@axlpol píše:
@Gnaar já se třeba nebojím, napsala jsem to jen dvakrát(že ANO) a více se nepotřebuji chlubit koho zvolím, ani to nikomu nevyvracím. Nikdo mě neurazli, což mě taky zaskočilo![]()
a nevěděla jsem co si představit pod koblihou
![]()
Pochybuji, že někoho rozumného ovlivní anonymní(teda pod nicky)názory na netu…i když masáž zde je slušná a to debata začla nevinně, jen o tom kdo koho zvolí a nakonec jsou to slohovky s odkazy
Ona ta kobliha je trapná už tím, že dost lidí kteří ANO volit chtějí ani sami neví proč kobliha. Žádnou nikde nedostali, a přesto ANO volí.
Někteří lidi jsou fakt asi blázni ![]()
Lidé na volby prosázeli už 60 milionů. Hitem jsou sázky na Piráty a SPD
https://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?… …U SPD dokonce několik klientů vsadilo desetitisícové částky, že vyhraje volby. Minulou středu jeden z nich poslal na vítězství strany Tomia Okamury 38 tisíc korun. Vysoký kurz 110 jasně ukazuje, že by se muselo jednat o naprostý zázrak – klientovi by vynesl víc než čtyři miliony korun…
@Anna766
to jo, ani kobliha…nic
jen bonbony v lékárně, ale ty jsou od majitele lékáren z ANO. Takže mě Babiš nic nedal…jen slyším kolik mi bere a ještě vezme, lotr jeden ![]()
@axlpol píše:
@Anna766to jo, ani kobliha…nic
![]()
jen bonbony v lékárně, ale ty jsou od majitele lékáren z ANO. Takže mě Babiš nic nedal…jen slyším kolik mi bere a ještě vezme, lotr jeden
Já ho viděla, mluvila s ním, mám i fotku a představ si…nic, ani knížku sebou neměl, hrom do něj.
Fakt nic? No vidíš, a podle zdejších rozdává koblihy na potkání všem. Vždycky jsem si představovala, že musí jezdit s vozíčkem plným koblih a knih - takový santa babiš. neber mi iluze. Já už si z těch voleb fakt dělám legraci, to se jinak nedá. Taková hysterie ještě nikdy nevládla. A to jen kvůli jednomu člověku, který nepatří do party " my hoši, co spolu mluvíme".
@inkakřivák pokud si každý volič bude říkat, že strana nemá šanci, pak ji mít opravdu nebude. ![]()
@inkakřivák píše:
Ovšem přesto nelze říci, že y Svobodné volili jen ti vysokopříjmoví. nemám ráda tyhle paušalizace - ANO volí burani a vidláci, komouše staříci, ODS zlodějští živnostníci atd.
Komouše volí spousta mladých a SPD volí taky důchodci. Shodnu se jen na tom ODS.
@inkakřivák píše:
Bohužel si myslím, že se nedostanou. Přece jen, ale je to škoda. A představa, že y se sčuchli s komunisty anebo SPD? No to je vtip roku.
V některých věcech se SPD a KSČM shodnou. Minimálně v tom že Euro nyní rozhodně ne. Kdežto piráti, jsou pro zavedení Eura v horizontu 4-5 ti let! KSČM chce přímé referendum v tom se taky shodnou s SPD. Řekl bych že k přímé demokracii mají KSČM mnohem blíže než ANO a jiné strany, které se snaží udržet u koryt za každou cenu.
Neplet si pojmy a dojmy, SPD nejsou Svobodní, jo? naštěstí. A ty zlodějské živnostníky, to už vůbec nebudu komentovat.
@JanaKr píše:
@inkakřivák pokud si každý volič bude říkat, že strana nemá šanci, pak ji mít opravdu nebude.
V minulých volbách jsem volil Svobodné a vyhráli Ano. Už jsem to zažil, takže vím o čem mluvím. Jestli nechceš mít po volbách pocit, že si vyhodila svůj hlas a že si vlastně k těm volbám ani jít nemusela, tak se zařiď podle upozornění, které jsem dal.
Bohužel je to tak, myslím že nemají mc šancí a je to obrovská škoda.
Redaktor magazínu Legalizace položil Bartošovi 17.09.2014 tuto otázku: Pomalu se ve světě legalizuje tráva, legalizoval bys i ostatní omamné látky, co jsou dneska nelegální?
Odpověď Bartoše: „Já jsem minimálně v té rétorice radikál. A já jsem říkal, a zní to fakt ostře, že jestli je alkohol společensky nebezpečnější než herák, což podle statistik je, tak buďto legalizujte herák, nebo zakažte chlast. To je podle mě velmi racionální přístup. Dokážu si představit, že by si člověk pod nějakým systémem státní kontroly mohl v lékárně ten čistý heroin za určitých podmínek koupit. Samozřejmě je to zatím utopie. Třicet let se bojuje za legalizaci konopí, a teď teprve americké represivní složky říkají, že ta represe možná není ta správná cesta, což jiní lidi říkají už třicet let. Tak se to v té Americe pohnulo po těch x letech v řadě států směrem k legalizaci. Takže lepší je to nastřelit až do toho extrému, že budeme prodávat heroin, a pak se teda můžeme aspoň domluvit na tom, že klasifikace omamných a psychotropních látek je zkrátka nesmysl a že by o tom měli rozhodovat odborníci, a ne politici.“
@ake tohle to hezky vystihuje. Dokud to lidé budou dělat tak, jak píšeš, NIC se nezmění.