Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ake
18.10.17 11:49
@axlpol píše:
Hodím do placu naivní otázku :lol: ale nějak mi uniká smysl. Ví někdo (stručně)proč lidé chtějí volit strany co chtějí odchod z NATO? Ve spotech to uvádí dost stran, tak mi asi uniklo co je špatně, nějak to detailně nesleduji co je špatně s NATO.

Které strany? Já vím jen o KSČM. Smysl také nechápu. Ale asi to bude souviset i se zájmem ukončení sankcí proti Rusku a s ochotou sbližovat se s Ruskem, což u KSČM je evidentní.

• Citovat
  • Upravit
6915
18.10.17 11:50
@axlpol píše:
Hodím do placu naivní otázku :lol: ale nějak mi uniká smysl. Ví někdo (stručně)proč lidé chtějí volit strany co chtějí odchod z NATO? Ve spotech to uvádí dost stran, tak mi asi uniklo co je špatně, nějak to detailně nesleduji co je špatně s NATO.

Co je špatně? To jak se Amíci všude roztahují? Irák, Libye totálně roz. srané? Kosovo a bombardování Srbska? Naše armáda zredukovaná na malou jednotku žoldáků jezdící do zemí třetího světa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
18.10.17 11:53
@axlpol píše:

Úplně všechno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.10.17 11:54

Podle me je to ze stejného důvodu jako odejít z EU. Nemůžeme rozhodovat sami o sobe. Když NATO řekne tady se bude válčit, tak se tam naběhne. Nejsem žádný expert, ale hodně lidi mi říkalo, že NATO je vlastně zbraň proti Rusům atd kterou vedou Američani. No Já nemusím ani Rusko, ale Ameriku už vůbec ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.10.17 11:56

Jde asi nejvíc o to, že už nemame žádnou demokracii. Všichni nám tu muzou rozkazovat a my musime skakat jak piskaj

Příspěvek upraven 18.10.17 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
18.10.17 12:01

Já právě žiju v podvědí, že se stále bojíme Ruska, tudíž jsme v NATO, že stále je ve společnosti názor, jak jsou rusové ti zlí…vůbec by mě nenapadlo, že někomu vadí sankce atd.Tak jasně, mě ty sankce přijdou také nesmyl, ale netáhám teď do toho svůj názor.
Jak jsem viděla volební spoty, tak to zaznívalo často(ven z NATO)ale u kterých stran, to po mě nechtějte. Byla jsem v šoku ze s těch volebních videi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
18.10.17 12:02

Volební plakáty

U nás dlouho nebyly vylepeny žádné předvolební plakáty. A teď asi 6. První co mě uhodilo do očí je agresivní kampaň Pirátů: „Pusťte nás na ně, my se za vás PORVEME.“ Tímto heslem zvou do politiky přívržence násilí, hněvu. Je to nábor na lidi, kteří rádi vyvolávají spor! S to většina voličů přece nechce, mít tam další politiky agresivního kalibru.

Další strany ODS a KDU-ČSL na plakátech nenabízeli shola nic.

KSČM nabízí odchod, zrušení sankcí proti Rusku a spolupráci z Ruskem. Což je nepřijatelné. Rusko je podle mě zločinecký režim pod vedením bývalého agenta KGB.

• Citovat
  • Upravit
ake
18.10.17 12:13

přehledný seznam bodů z programů stran

Pro ty z vás kdo se ještě nerozhodl může posloužit tento přehledný seznam bodů z programů stran ***

upraveno adminem - odstraněn odkaz

• Citovat
  • Upravit
13967
18.10.17 12:48
@ake
@ake píše:
U nás dlouho nebyly vylepeny žádné předvolební plakáty. A teď asi 6. První co mě uhodilo do očí je agresivní kampaň Pirátů: „Pusťte nás na ně, my se za vás PORVEME.“ Tímto heslem zvou do politiky přívržence násilí, hněvu. Je to nábor na lidi, kteří rádi vyvolávají spor! S to většina voličů přece nechce, mít tam další politiky agresivního kalibru.

Další strany ODS a KDU-ČSL na plakátech nenabízeli shola nic.

KSČM nabízí odchod, zrušení sankcí proti Rusku a spolupráci z Ruskem. Což je nepřijatelné. Rusko je podle mě zločinecký režim pod vedením bývalého agenta KGB.

tvuj milovanej Okamura chce ty sankce taky zrušit, tak konečně se prober!!! z nato chce taky odejít stejně jako jiní. takže si o tom něco zjisti. jediné co řešíš je migrace nic víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
18.10.17 12:52
@alena.mo píše:
Podle me je to ze stejného důvodu jako odejít z EU. Nemůžeme rozhodovat sami o sobe. Když NATO řekne tady se bude válčit, tak se tam naběhne. Nejsem žádný expert, ale hodně lidi mi říkalo, že NATO je vlastně zbraň proti Rusům atd kterou vedou Američani. No Já nemusím ani Rusko, ale Ameriku už vůbec ne. :lol:

A Američani mají chránit Evropu před Putinem. Otázka je jesltli by nás opravdu chránili, kdyby došlo na válku nebo konflikt s Putinem.

• Citovat
  • Upravit
9371
18.10.17 12:59

Já bych raději v NATO zůstal. Když už válčit, tak aspoň ne u nás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
18.10.17 13:03
@Pidulka1991 píše:
@aketvuj milovanej Okamura chce ty sankce taky zrušit, tak konečně se prober!!! z nato chce taky odejít stejně jako jiní. takže si o tom něco zjisti. jediné co řešíš je migrace nic víc!!!

Jestli to říká Okamura, tak je to správná věc. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7210
18.10.17 13:09
@Emimin7 píše:
Já bych raději v NATO zůstal. Když už válčit, tak aspoň ne u nás. :)

Co by si na nás kdo vzal? :D Co jsme měli, jsme „úspěšně“ rozdali. Zbylo už jen to lithium a i s tím už bude brzy šmytec. Pokud by došlo k válečnému konfliktu, tak právě střední Evropa to schytá úplně nejvíc. NATu je to jedno, co nějaké Česko. :roll: No, a Rusové se holt budou bránit. Takže to bude lítat a střetávat se nad námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.10.17 13:14
@Gába27 píše:
Co by si na nás kdo vzal? :D Co jsme měli, jsme „úspěšně“ rozdali. Zbylo už jen to lithium a i s tím už bude brzy šmytec. Pokud by došlo k válečnému konfliktu, tak právě střední Evropa to schytá úplně nejvíc. NATu je to jedno, co nějaké Česko. :roll: No, a Rusové se holt budou bránit. Takže to bude lítat a střetávat se nad námi.

Je to jen velké „kdyby.“ Skutečně se nebojím, že tady bude válka. Jen je mi sympatičtější zůstat pod Američany, než tíhnout k Rusku. Konkrétně mi vadí jen ta Putinova absolutní vláda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.10.17 13:19

Tak jsem vás konečně docela. A já osobně pořad nevím koho. Jen vím koho ne - ODS, ANO, TOP09.
Po přičtení volebních listů vypadá nejlíp Radostné Česko :mrgreen: Nikdy jsem o nich neslyšela, ale mají takový optimistický název :mrgreen:
Ještě, že do soboty pár dní zbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová