Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ake píše:
Redaktor magazínu Legalizace položil Bartošovi 17.09.2014 tuto otázku: Pomalu se ve světě legalizuje tráva, legalizoval bys i ostatní omamné látky, co jsou dneska nelegální?Odpověď Bartoše: „Já jsem minimálně v té rétorice radikál. A já jsem říkal, a zní to fakt ostře, že jestli je alkohol společensky nebezpečnější než herák, což podle statistik je, tak buďto legalizujte herák, nebo zakažte chlast. To je podle mě velmi racionální přístup. Dokážu si představit, že by si člověk pod nějakým systémem státní kontroly mohl v lékárně ten čistý heroin za určitých podmínek koupit. Samozřejmě je to zatím utopie. Třicet let se bojuje za legalizaci konopí, a teď teprve americké represivní složky říkají, že ta represe možná není ta správná cesta, což jiní lidi říkají už třicet let. Tak se to v té Americe pohnulo po těch x letech v řadě států směrem k legalizaci. Takže lepší je to nastřelit až do toho extrému, že budeme prodávat heroin, a pak se teda můžeme aspoň domluvit na tom, že klasifikace omamných a psychotropních látek je zkrátka nesmysl a že by o tom měli rozhodovat odborníci, a ne politici.“
zdroj: http://www.magazin-legalizace.cz/…-jsem-cistej?…
todle je taková lež… nikde se v tom článku nepíše, že chce legalizovat heoin!!! přesně tadle lživá kampaň SPD mi leze na nervy!! nemám ráda piráty, ale takhle lhát!! jen v lidech probouzí strach a nenávist.
todle řiká o Okamurovi jeho bratr :
Co říkáte jako člověk, který vystudoval teologii a religionistiku, na jeho názor, že islám si v Česku nezaslouží jako jiná náboženství ústavní ochranu, protože je to fašistická ideologie?
Když dojde k tragickému teroristickému útoku, tak rozumný politik veřejnost uklidňuje a rychle přijímá potřebná bezpečnostní opatření. Tomio místo toho rozdmýchává negativní emoce, šíří strach a nejistotu - a pak se staví do role jediného zachránce a spasitele. Tímto nekalým způsobem, za použití strachu a nejistoty, chce sklízet při volbách hlasy. To je populismus nejhoršího druhu.
něco na tom bude, že?
@majdula1 píše:
K tem kobliham - ono taky zalezi, kde kdo bydli.
Na dedine tech kampani tolik nebude, tady v Brne clovek narazi na kazdem kroku na bilboard, letaky, zvanily.Kamaradky manzel kandidoval do senatu za ANO a nekolikrat ve vrcholici kampani rozdaval po ranu na zastavkach pytliky s koblihama… mne to prislo od vazeneho vedatora skoro az ponizujici, ale tak ucel to splnilo
Opravdu myslíš že někdo volí podle toho co kdo rozdává na zastávkách?
@majdula1 píše:..už vídím jak ty koblihy nebo letáčky rozdává uhrovatý puberťák-brigádník
K tem kobliham - ono taky zalezi, kde kdo bydli.
Na dedine tech kampani tolik nebude, tady v Brne clovek narazi na kazdem kroku na bilboard, letaky, zvanily.Kamaradky manzel kandidoval do senatu za ANO a nekolikrat ve vrcholici kampani rozdaval po ranu na zastavkach pytliky s koblihama… mne to prislo od vazeneho vedatora skoro az ponizujici, ale tak ucel to splnilo
@Gnaar píše:
Sobotka se na mimořádnou schůzi nedostavil, ačkoli měl nahlášené vystoupení, omlouvá se z „prac. důvodů“. Bohoušek už se drží vyč. raně mimo. Bude z něj asi druhý Standa Gross?
Sobotka tam přece seděl. Nějak nechápu. Viděl jsem ho tam ![]()
@Pidulka1991 píše:
todle je taková lež… nikde se v tom článku nepíše, že chce legalizovat heoin!!! přesně tadle lživá kampaň SPD mi leze na nervy!! nemám ráda piráty, ale takhle lhát!! jen v lidech probouzí strach a nenávist.
Ale bylo to v kontextu otázky o legalizaci drog:
Pomalu se ve světě legalizuje tráva, legalizoval bys i ostatní omamné látky, co jsou dneska nelegální?
Já jsem minimálně v té rétorice radikál. A já jsem říkal, a zní to fakt ostře, že jestli je alkohol společensky nebezpečnější než herák, což podle statistik je, tak buďto legalizujte herák, nebo zakažte chlast.
TATO ODPOVĚĎ ZNÍ ROZHODNĚ ANO! Politici velmi neradi odpovídají na otázky ano nebo ne. Podívej se, psal jsem o tom článek s hodnocením - přepis superdebaty - ke je klíčová část Rostřel, ve které měli řečníci odpovědět Ano nebo Ne nebo nevím. článek se jmenuje: „Migrace a bezpečnost - komentář k Superdebatě na idnes“ a je zde . Lepší ale budeš mít jak si to pustíš:
https://video.idnes.cz/…-/webtv.aspx?…
Tak v tom článku hodnotím 10/10 pokud odpověděl ano nebo ne. Pokud nedokázal odpovědět ano nebo ne tak má méně než 6 bodů. Například 1/10.
Ve článku rekapitulace potom vidíš tabulku s hodnocením Rozstřelu a tam vidíš, že třeba Zaorálek a Babiš se nevyjadřovali k věci. Neodpověděli ano nebo ne. Farský (STAN) podobně. Pirátská strana na tom taky nebyla moc dobře, Bartoš taky neodpovídal jasně ano nebo ne.
Když tedy politici považují toto za normální takto odpovídat a tak si z toho musíš sama udělat názor jestli otázka je ano nebo ne. Podle mě je v tom záludnost, že politici nechtějí odpovědět přímo. U Zaorálka je to úplně typické. Redaktor či moderátor položí otázku na kterou by měl odpovědět ano/ne, ale on místo toho začne dvouminutový rozhovor a vlastně ti neodpoví. A pak když se moderátor zeptá, takže ano nebo ne? Tak Zaorálek se podrážděně oboří: dyď jsem to právě řekl! No prostě pis! A stejej pis je i ten Bartoš. Takže jeho odpověď zní ANO! Z toho se prostě nevykroutí.
Oproti tomu Okamura vždycky odpovídá věcně a jasně. Jeho postoje jsou jednoznačné. Záorálek a Babiš mají postoje nejednoznačné, protože to jsou manipulátoři, kteří nechtějí dát jasnou odpověď, chtějí vodit voliče za nos.
@ake takhle to brat nejde. Nerekl ano, chci legalizovat… na druhou stranu si zase vymyslis v te debate. videla jsem jo 2× zive a pak znovu rekapitulaci. A promin rozhodne neni pravda, ze by pan Okmaura mluvil vecne a strucne. Vecne pretahoval a napadal ostatni. To co pises je zavadejii a nepravdive. Na nektere otazky z rostrelu se odpovedet jasne nedalo. Ta super debata stala za prd.
@ake píše:
Sobotka tam přece seděl. Nějak nechápu. Viděl jsem ho tam
jj, pak jsem četl zápis, že vystoupení měl. K TV jsem přišel asi až někde ve 2. polovině, když začal Kalousek, to ho potom vyvolavali k projevu a to už tam nebyl.
@Pidulka1991 píše:
@ake takhle to brat nejde. Nerekl ano, chci legalizovat… na druhou stranu si zase vymyslis v te debate. videla jsem jo 2× zive a pak znovu rekapitulaci. A promin rozhodne neni pravda, ze by pan Okamura mluvil vecne a strucne. Vecne pretahoval a napadal ostatni. To co pises je zavadejii a nepravdive. Na nektere otazky z rostrelu se odpovedet jasne nedalo. Ta super debata stala za prd.
Tohle je politika dvojího metru. Tak buď politici budou mluvit jednoznačně ano nebo ne, nebo nebudou a tím pádem vlastně mluví mimo téma. Přesně tento výrok bych pak musel hodnotit 1/10 podle tvého měřítka, nedokázal odpovědět ano/ne. A je to klasická ukázka jak se politici vyhýbají odpovědi. Takto mluví přesně ti slizští hadi, kteří neustále jenom lžou a manipulují s voličema.
Tak superdebata byla super, jenom si nedokážeš přebrat o čem vlastně mluvili. Já z toho získal skvělý přehled. A pochvalovali si to i uživatelky z FB (to moje zhodnocení a rekapitulaci). Hodnotil jsem jenom jeden časový úsek, ne celou debatu. V rozstřelu jsem nedělal přepisy, ale poslouchal jsem to. Okamura samozřejmě měl některé odpovědi delší než bych si přál a proto měl nižší hodnocení např. 5/10 ohledně uzavření hranic. Podstatné bylo jestli ano či ne zaznělo hned na začátku věty.
V otázce přijetí migrantů z východní Evropy kvůli nedostatku pracovních míst
Okamura - Ne s výjimkou konkrétního místa, 8/10. I v dalších odpovědích má 8/10.
Tak měli připustit že na to nedokážou odpovědět a ne rozvádět tak dlouhé věty ve kterých nezaznělo ani ne ani ano ani nejde odpovědět.
@axlpol @Anna766 Opravdu si myslim, ze radu lidi ten koblizek oslovi. Hele, byli tady senatorsti kandidati dva. Jeden jen shlizel z bilboardu, druhy taky plus vysel mezi prosty lid, pohovoril s nimi, pridal balicek… mne osobne treba bylo uplne jedno, kterej z nich se tam dostane, za me by senat nemusel byt vubec
takze byt nerozhodnuta a chtit jit volit, opravdu to hodim tomu „sympatictejsimu“ - a ted nemluvi za sebe, ale verte, ze rada obcanu tak premejsli /pokud premejsli/.
Tim neshazuju volice ano a ani netvrdim, ze jdou za koblihu, opravdu ne… jen ze v tomhle konkretnim pripade to urcite k uspechu prispelo, proc by to jinak dotycnej podnikal a ty prachy do toho vrazel, myslite, ze nema na rano lepsi program? Ne, jeho tym to vyhodnotil jako uspesnou strategii ![]()
Když už tady někdo osočuje politiky ze lži a ohání se Okamurou, tak je to vážně k smíchu
Ten, který na svém facebookovém profilu nechává mazat a banovat kohokoliv, kdo s ním nesouhlasí, nebo má dotaz k programu a chce jeho vyjádření, tu bude něco kázat o přímé demokracii, neskutečné ![]()
https://www.facebook.com/…uraMiDalBan/
http://www.reflex.cz/…-smazal.html
Příspěvek upraven 17.10.17 v 14:00
Server http://demagog.cz nekope za žádnou politickou stranu, jsou tam všichni a „vítězem“ se stal právě Tomio Okamura ![]()
Jedna ukázka z jeho snadno dohledatelných lží:
Včerejší debata na ČT24 - Tomio Okamura k Danielu Hermanovi
„Vy jste v tý sněmovně nebyl, protože máte malou účast.“
zdroj:
https://www.psp.cz/sqw/pstat.sqw?…
http://www.psp.cz/sqw/pstat.sqw?…
@ake píše:
Oproti tomu Okamura vždycky odpovídá věcně a jasně. Jeho postoje jsou jednoznačné. Záorálek a Babiš mají postoje nejednoznačné, protože to jsou manipulátoři, kteří nechtějí dát jasnou odpověď, chtějí vodit voliče za nos.
To je snad největší lež ze všech tvých příspěvků
Na co třeba zde odpověděl věcně a jasně? ![]()
https://www.seznam.cz/…eznamu-38385
@ake sorry, ale na tebe uz nemam co rict. Kdyz s tebou nesouhlasim, tak tomu vlastne nerozumim
.
..
svobodni
jedina volitelna strana ![]()