Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
17.10.17 16:23
@Pidulka1991 píše:
@ake sorry, ale na tebe uz nemam co rict. Kdyz s tebou nesouhlasim, tak tomu vlastne nerozumim :zed:. :roll:..:srdce: svobodni :srdce: jedina volitelna strana :*

Svobodné zvažuju každé volby, ale potom si je rozmyslím :roll: Letos nad nima dost uvažuju, nebo budu opět kroužkovat ze Starostů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.17 16:27

Já třeba vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
17.10.17 16:37
@Pajakol píše:
Já třeba vůbec nevím

Jsem na tom podobně, začala jsem třídit lístky a zůstala mi jen přední část s pokyny a druhá strana se seznamem stran :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79940
17.10.17 17:42

No vida - KDU by do vlády s ANO šli. A kdypak se ozvou další zájemci o korýtka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
17.10.17 17:48
@inkakřivák píše:
No vida - KDU by do vlády s ANO šli. A kdypak se ozvou další zájemci o korýtka?

kdu by šli i se satanem, to neni nic překvapujícího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79940
17.10.17 17:54

Ne že by mne to překvapilo, to jen tak. Pro ty korýtka jsou politici ochotni celkem hodně udělat. A proto leda Svobodní nebo ODS asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
17.10.17 19:31
@přírodní píše:
Když už tady někdo osočuje politiky ze lži a ohání se Okamurou, tak je to vážně k smíchu :roll: Ten, který na svém facebookovém profilu nechává mazat a banovat kohokoliv, kdo s ním nesouhlasí, nebo má dotaz k programu a chce jeho vyjádření, tu bude něco kázat o přímé demokracii, neskutečné :zed:
https://www.facebook.com/…uraMiDalBan/
http://www.reflex.cz/…-smazal.htmlPříspěvek upraven 17.10.17 v 14:00

Nemažou všechny, jen některé

• Citovat
  • Upravit
148494
17.10.17 19:42
@přírodní píše:
Jsem na tom podobně, začala jsem třídit lístky a zůstala mi jen přední část s pokyny a druhá strana se seznamem stran :roll:

Už jsem třídila minimálně třikrát a nic. Pořád nerozhodně a samá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
17.10.17 19:57
@Anna766 píše:
Už jsem třídila minimálně třikrát a nic. Pořád nerozhodně a samá voda.

lol. taky jsem tak kdysi vybíral. To chce nejdříve prostudovat program nebo sledovat předvolební diskuse. Nebo sledovat nějaké vyhodnocení debat, ale takové věci se většinou neobjevují. Jedno hodnocení jsem udělal na svém (cenzurovaném) blogu.

• Citovat
  • Upravit
2059
17.10.17 19:58
@ake píše:
Nemažou všechny, jen některé

A to je ta přímá demokracie v praxi? :zed: Můj dotaz neobsahoval jediný vulgarismus, byl věcný a pro rozhodování u voleb dost podstatný, v jejich program to mají nejasné, tak jsem se zeptala a dočkala jsem se smazání komentáře a následného zabanování :cert: Mažou teda ty, které se jim nehodí, opravdu demokratické :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
17.10.17 20:01

@přírodní vůbec mu to nepiš, pro něj je SPD prostě svaté :roll: čím víc o nich čtu, tim víc mi přijou stejní nebo horší než komunisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
17.10.17 20:07
@Anna766 píše:
Už jsem třídila minimálně třikrát a nic. Pořád nerozhodně a samá voda.

Já taky, takhle špatně jsem na tom ještě nebyla :roll: Vyházím, který nepřipadají v úvahu, z té hrstky vyberu, se kterýma nesouhlasím, zůstanou mi 3-4 lístky a všechny mají v programu něco, s čím mám problém… Těch nerozhodnutých je fakt hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
17.10.17 20:10
@Pidulka1991 píše:
@přírodní vůbec mu to nepiš, pro něj je SPD prostě svaté :roll: čím víc o nich čtu, tim víc mi přijou stejní nebo horší než komunisti

Co předvedl Okamura na seznamu, to byl vrchol, nijak se o něj nezajímám, jeho politika mě neoslovuje, tak jsem byla překvapená, jak vystupuje a prezentuje se, tam se spíš potenciální voliče snažil odradit… S komoušema si fakt můžou podat ruce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
17.10.17 20:12
@přírodní píše:
A to je ta přímá demokracie v praxi? :zed: Můj dotaz neobsahoval jediný vulgarismus, byl věcný a pro rozhodování u voleb dost podstatný, v jejich program to mají nejasné, tak jsem se zeptala a dočkala jsem se smazání komentáře a následného zabanování :cert: Mažou teda ty, které se jim nehodí, opravdu demokratické :poblion:

No někteří rýpavci kladou nesmyslné otázky jako třeba Doby Tek na facebooku, tak jejich dotazy připomínají spíš trolling než vážnou komunikaci. Taky mažou když tam někdo dát odkaz třeba na blog.

• Citovat
  • Upravit
2059
17.10.17 20:20
@ake píše:
No někteří rýpavci kladou nesmyslné otázky jako třeba Doby Tek na facebooku, tak jejich dotazy připomínají spíš trolling než vážnou komunikaci. Taky mažou když tam někdo dát odkaz třeba na blog.

Takže takové chování vážně obhajuješ? Potom radši s tebou ukončím diskuzi včas, než mě nahlásíš a necháš zabanovat tady…
Počti si tady https://www.facebook.com/…uraMiDalBan/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová