Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ake píše:
Tady jsem nikoho nenahlašoval, ani jinde. Nahlašuju jen profily, které se na FB chovají jako robot (falešný profil).Trolling je na nic nepřináší konstruktivní diskusi.
Já se zeptala slušně, jasně a věcně, můj profil není evidentně fakeový, ale přesto mi byl smazán a dostala jsem ban, tohle je přímá demokracie v praxi? ![]()
@přírodní píše:
Já se zeptala slušně, jasně a věcně, můj profil není evidentně fakeový, ale přesto mi byl smazán a dostala jsem ban, tohle je přímá demokracie v praxi?
Tomio s tróly na fejsu zatočí stejně rázně jako Evropská Unie s pomazánkovým máslem ![]()
@Gnaar píše:
Tomio s tróly na fejsu zatočí stejně rázně jako Evropská Unie s pomazánkovým máslem
Spíš s jeho odpůrci…
@Gnaar píše:
Tomio s tróly na fejsu zatočí stejně rázně jako Evropská Unie s pomazánkovým máslem
Zakázat pomazánkové máslo považuji za dobrý skutek. Vyrábět něco takového by mělo být považováno za zločin. Vždyť je v tom samý palmový tuk.
@ake píše:
Zakázat pomazánkové máslo považuji za dobrý skutek. Vyrábět něco takového by mělo být považováno za zločin. Vždyť je v tom samý palmový tuk.
Nepovídej? ![]()
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Pomazánkové_máslo
Pomazánkové máslo, od roku 2014 oficiálně prodávané jako tradiční pomazánkové, je tradiční československý mlékárenský výrobek. Jedná se o pomazánku vyráběnou ze zakysané smetany obohacené sušeným mlékem nebo sušeným podmáslím a dále také například solemi, kulturami a škroby, a to tak, že obsahuje z hlediska hmotnosti nejméně 31 % mléčného tuku a 42 % sušiny.
V České republice jeho obsah právně upravuje vyhláška č. 77/2003.[1] Nemělo by se skládat z rostlinných tuků, proto když deník MF Dnes v roce 2008 odhalil na trhu pomazánková másla s vysokým obsahem rostlinného tuku,[2] udělila veterinární správa výrobci pokutu v řádu sta tisíc korun.[3]
@Gnaar píše:
Nepovídej?![]()
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Pomazánkové_máslo
Pomazánkové máslo, od roku 2014 oficiálně prodávané jako tradiční pomazánkové, je tradiční československý mlékárenský výrobek. Jedná se o pomazánku vyráběnou ze zakysané smetany obohacené sušeným mlékem nebo sušeným podmáslím a dále také například solemi, kulturami a škroby, a to tak, že obsahuje z hlediska hmotnosti nejméně 31 % mléčného tuku a 42 % sušiny.
V České republice jeho obsah právně upravuje vyhláška č. 77/2003.[1] Nemělo by se skládat z rostlinných tuků, proto když deník MF Dnes v roce 2008 odhalil na trhu pomazánková másla s vysokým obsahem rostlinného tuku,[2] udělila veterinární správa výrobci pokutu v řádu sta tisíc korun.[3]
Možná máš namysli něco jiného. Musel bych se podívat do ledničky a to se mi nechce. Já tyhle blafy totiž nejím. Jím chleba s máslem a na to si dávám obvykle sýr nebo šunku.
@ake píše:
Možná máš namysli něco jiného. Musel bych se podívat do ledničky a to se mi nechce. Já tyhle blafy totiž nejím. Jím chleba s máslem a na to si dávám obvykle sýr nebo šunku.
To je sice hezký a přeju ti dobrou chuť, ale v pomazánkovém másle se palmový tuk nenacházel a nenachází. Hlavní surovinou onoho výrobku je smetana.
@Anna766 píše:
To je sice hezký a přeju ti dobrou chuť, ale v pomazánkovém másle se palmový tuk nenacházel a nenachází. Hlavní surovinou onoho výrobku je smetana.
Možná se ta stra*ka jmenuje jinak, já to nejím.
@ake píše:
Možná se ta stra*ka jmenuje jinak, já to nejím.
V tom případě nepiš o pomazánkovém másle. Tam skutečně palmáč není. Není sraka jako sraka. A tak je to se vším.
@přírodní píše:
Já taky, takhle špatně jsem na tom ještě nebylaVyházím, který nepřipadají v úvahu, z té hrstky vyberu, se kterýma nesouhlasím, zůstanou mi 3-4 lístky a všechny mají v programu něco, s čím mám problém… Těch nerozhodnutých je fakt hodně
No a pak vybírám ty, u kterých je nejmín neshod - anebo jsou v otázkách, kde jsem ochotná to skousnout. Protože jinak bych si musela říct kašlu na to, není koho.
Kdo jste hlasovali a budete chtít soukromě zaslat výsledek ankety, napište mi do zpráv. Anketu budu zpracovávat během pátku, tak abyste před 14. hodinou mohli přečíst výsledek ve svoji schránce. Nemohu to zveřejnit, abych neporušil zákon o volbách https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-247.
@ake píše:Ve které anketě se dalo hlasovat?
Kdo jste hlasovali a budete chtít soukromě zaslat výsledek ankety, napište mi do zpráv. Anketu budu zpracovávat během pátku, tak abyste před 14. hodinou mohli přečíst výsledek ve svoji schránce. Nemohu to zveřejnit, abych neporušil zákon o volbách https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-247.
Hodím do placu naivní otázku
ale nějak mi uniká smysl. Ví někdo (stručně)proč lidé chtějí volit strany co chtějí odchod z NATO? Ve spotech to uvádí dost stran, tak mi asi uniklo co je špatně, nějak to detailně nesleduji co je špatně s NATO.
Tady jsem nikoho nenahlašoval, ani jinde. Nahlašuju jen profily, které se na FB chovají jako robot (falešný profil).
Trolling je na nic nepřináší konstruktivní diskusi.