Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emimin7 myslím, že to moc kdyby není když se podivas na dnešní svět. ![]()
@Gába27 presne, Američanům a celému NATO jsme úplne ukradeny. Navíc takových co nás meli chránit už tu bylo… ![]()
@Gába27 Nejde o to, co by si na nás kdo vzal, jde o to, že nás prostě vezmou jako nárazníkovou zónu a převálcují, jak když Hitler táhl na Moskvu - systém spálená země. Protože nás nespasí ani NATO ani blahé paměti Varšavská smlouva, tak či tak budeme pole válečné.
@ake nad tim jsem takhle konkretne nepřemýšlela. Pro me Němci a Francouzi=EU. Nevím co je horší, jestli Američani, EU, nebo Rusko. Možná ti vyjde nastejno ![]()
Zdravím
Stále se rozhoduji, co říkáte na ty níže?
3. Cesta odpovědné společnosti
10. Rozumní – SZR
30. SPO - Zemanova strana
Díky!
@alena.mo píše:
@ake nad tim jsem takhle konkretne nepřemýšlela. Pro me Němci a Francouzi=EU. Nevím co je horší, jestli Američani, EU, nebo Rusko. Možná ti vyjde nastejno
Tak pro mě jsou nejhorší: Rusko, Německo a Francie. Rusko, dokud nás nechce zabrat, ale jen obchodovat s ním, budiž, to mi tak nevadí. Ale pokud by zase začalo dotírat na ukrajinu a tak, tak zase by bylo třeba něco dělat. Současný stav je jak se to říká to latinské slovo, no to je jedno, prostě že se s tím všichni smířili. Nikdo to už nezmění, že Rusko zabralo Krym a část Ukrajiny.
A Německo a Francie nás zase ohrožují islámem a špatnou bezpečnostní politikou v rámci diktátu EU.
@twenty8 píše:
Zdravím
Stále se rozhoduji, co říkáte na ty níže?
3. Cesta odpovědné společnosti
10. Rozumní – SZR
30. SPO - Zemanova strana
Díky!
Nevim no, myslis, ze maji sanci se dostat do snemovny?
@ake píše:
Jestli to říká Okamura, tak je to správná věc.
Ty mas uz uplne hnedou hlavu z jeho zadku.. ![]()
@MartinaIrena píše:
Nevim no, myslis, ze maji sanci se dostat do snemovny?
Když si to řekne každý, tak asi ne.
Já pořád nevím koho volit, ve volební kalkulačce mi vyšli komunisti ![]()
@Doe_Jane píše:
Já pořád nevím koho volit, ve volební kalkulačce mi vyšli komunisti
@inkakřivák píše:
@Gába27 Nejde o to, co by si na nás kdo vzal, jde o to, že nás prostě vezmou jako nárazníkovou zónu a převálcují, jak když Hitler táhl na Moskvu - systém spálená země. Protože nás nespasí ani NATO ani blahé paměti Varšavská smlouva, tak či tak budeme pole válečné.
To je bohužel pravda.