Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledal jsem diskusi, kde najít odpoveď…i když už jí tuším. Dlouho jsem žil v mimo ČR…Rád bych volil. Mám datovou schránku…kde bylo lze možné vydat voličský průkaz, protože nežiju na adrese svého trvalého bydliště. Ale, a je to má chyba, já vím, že to musím zařídit 15 dnů před volbami. Takže…Opravdu jsem to podělal? A mohu se koukat jak jinde chodí s urnami po čr? I když mám volební právo atd. Je mi jen špatně a dnes jsem onemocněl a musel zůstat doma. Jinak bych jel „domu“ a volil. Máte radu? Nebo je to opravdu v „háji“. Díky.
@ake píše:
Mám vysledky ankety. Ve volebním model 16.10.2017 vítězí Pirátská strana 16%, za nimi SPD 13%, SSO 10,7%, Ano 8%, ODS 9%, KDU-ČSL 6,7%, TOP09 6%, STAN 5,7%. U těch posledních nevíme jestli by získali křesla. Možná byl malý vzorek tak uvidíme jak to dopadne v reálu.
V těch tvých rádobyprůzkumech zapomínáš na důležitou věc, nemáš pokrytý lidi 65+ let a z různých krajů… Podívej se pak zítra na výsledek a srovnej to s těmahle nesmysly.
@macopolo píše:
Ahoj, hledal jsem diskusi, kde najít odpoveď…i když už jí tuším. Dlouho jsem žil v mimo ČR…Rád bych volil. Mám datovou schránku…kde bylo lze možné vydat voličský průkaz, protože nežiju na adrese svého trvalého bydliště. Ale, a je to má chyba, já vím, že to musím zařídit 15 dnů před volbami. Takže…Opravdu jsem to podělal? A mohu se koukat jak jinde chodí s urnami po čr? I když mám volební právo atd. Je mi jen špatně a dnes jsem onemocněl a musel zůstat doma. Jinak bych jel „domu“ a volil. Máte radu? Nebo je to opravdu v „háji“. Díky.
Bohužel, musíš mít urnu objednanou a na voličský průkaz je už pozdě, nejde dělat nic…
@přírodní píše:
V těch tvých rádobyprůzkumech zapomínáš na důležitou věc, nemáš pokrytý lidi 65+ let a z různých krajů… Podívej se pak zítra na výsledek a srovnej to s těmahle nesmysly.
To já vím že tam nejsou důchodci, ale kde je asi tak mám vzít? Pravděpodobně nechodí na net. Důchodci budou volit KSčM. Já chtěl vstup do skupiny důchodci, ale nikdo mi ten vstup neschválil, takže vysr** se na ně.
@asitotakbude píše:
Poslední rozhodnutí na Slovensku je, že byl. Teď se bude zase soudit.
Pokud dlouhodobě působil v zahraničí, tak být musel být, v té době na západ mohl jít jen „prověřený“, co si budeme namlouvat…
Pokud jsem to četla, je to jinak. Soud neřekl, že byl, soud pouze zrušil rozhodnutí a bude se projednávat znovu. Jako důvod pro zrušení uvedli, že se jim nelíbí, že byli svědci v utajení. A na dotaz novináře, zda ted, když se odtajní, už to bude v pořádku a bude rozhodnuto, že nebyl agentem, odpověděl soudce - nebude, protože svědci jsou bývalí stbáci a roto pro nás nedůvěryhodní. Máte pocit, že ten soud je neovlivněný? Já tedy ne. protože na druhou stranu, kdyby titíž svědci řekli ano, byl stbák, budou uznáni věrohodnými a babiš bude uveden jako agent. Když řeknou ne, nebyl, budou nedůvěryhodní. Je to všechno prostě k smíchu.
Díky za odpověď. jinak…dnešní výsledky vůbec neřeš…ty budou opravdu čitelnější až zítra.
@ake píše:
To já vím že tam nejsou důchodci, ale kde je asi tak mám vzít? Pravděpodobně nechodí na net. Důchodci budou volit KSčM. Já chtěl vstup do skupiny důchodci, ale nikdo mi ten vstup neschválil, takže vysr** se na ně.
Tak to tady neprezentuj jako výsledek, přes který nejede vlak…
@inkakřivák píše:
Pokud jsem to četla, je to jinak. Soud neřekl, že byl, soud pouze zrušil rozhodnutí a bude se projednávat znovu. Jako důvod pro zrušení uvedli, že se jim nelíbí, že byli svědci v utajení. A na dotaz novináře, zda ted, když se odtajní, už to bude v pořádku a bude rozhodnuto, že nebyl agentem, odpověděl soudce - nebude, protože svědci jsou bývalí stbáci a roto pro nás nedůvěryhodní. Máte pocit, že ten soud je neovlivněný? Já tedy ne. protože na druhou stranu, kdyby titíž svědci řekli ano, byl stbák, budou uznáni věrohodnými a babiš bude uveden jako agent. Když řeknou ne, nebyl, budou nedůvěryhodní. Je to všechno prostě k smíchu.
Mně jejich nevěrohodnost přijde zcela logická. Když řeknou, že tam nebyl, ale je tam veden, tak ho tam vedli neprávem, tudíž lhali tenkrát. Pokud řeknou, že tam byl a byl tam veden oprávněně, tak lhali teď, když u soudu tvrdili, že tam nebyl… Je to zamotaný, ale logický ![]()
Bohuže, možná by ti tě překvapilo kolik mladých lidí je volí…
Nevím kolik ti je, ale asi dost mladší…já četl mladou frontu ještě když nebyla „pod vlivem“. řešíš novou relativně novou věc…najdi si starší články.
@přírodní píše:
Tak to tady neprezentuj jako výsledek, přes který nejede vlak…
To netvrdím. Psal jsem že jsou to výsledky z ankety, ne že to jsou výsledky voleb. ![]()
@přírodní píše:
Mně jejich nevěrohodnost přijde zcela logická. Když řeknou, že tam nebyl, ale je tam veden, tak ho tam vedli neprávem, tudíž lhali tenkrát. Pokud řeknou, že tam byl a byl tam veden oprávněně, tak lhali teď, když u soudu tvrdili, že tam nebyl… Je to zamotaný, ale logický
Beru - a když budou o někom tvrdit že byl agent, a dotyčný - např. Jiřina Bohdalová mne právě napadla - bude tvrdit, že nebyl. Myslíš, že budou opět nevěrohodní? Tudíž se jejich věrohodnost bude posuzovat jak? A jak z toho ven, jestliže dejme tomu lhali tenkrát? podle tebe je pak dobře, aby na své lži trvali a ten člověk, at jde o kohokoliv, si to stigma ponese? Ač neprávem?
Taky bych si to přál, ale takto to vychází. Piráti a SPD vyhráli mezi muži se stejným poměrem hlasů. Ženy ale volili spíše SSO a to výrazně. Ještě jsem tabulku dolaďoval a trochu opravil, ale rozdíl v číslech po té opravě je max. v desetinách