Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
21.10.17 18:54
@Mango_Lassi píše:
Tak kde je náš @ake se svým průzkumem?

Tak je pravda, že tam byly drobné nepřesnosti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.10.17 19:48
@inkakřivák píše:
Ten už zakládá nové téma Okamura for president!
:lol: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
21.10.17 21:09
@Jan Okamurů píše:
Milí přátelé gratuluji vám k zvolení do sněmovny pána ŠIKMOOKÉHO, určitě sním budete spokojeni. Není nad to když v českém státě má křeslo ve sněmovně ŠIKMOOKEJ RÁKOSNÍÍÍÍK. Tedy ještě jednou ti gratuluji národe český. A nejeste guláš dejte si raději kung pao.

Tohle je stokrát rasističtější než celá protiislamská propaganda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
21.10.17 23:55

http://forum24.cz/…y-hnuti-ano/ Nevím, jestli tomu věřit, ale pořád bádám, kdo ANO volil.. neznám nikoho ve svém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.10.17 09:41

@Laddmie Taky nikoho neznám, problém je v tom, že ti, kteří ho volili, to nikdy nepřiznají. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
22.10.17 09:49

Moje kámoška volila ANO, a protože v snad poslední debatě s Babišem slíbil vyšší důchod, chytl se toho děda s bábi a volili ho taky…když se jich na to mamka zeptala koho volili, babi na ni, at se ani neptá…neměla se ptát…U nás na vesnici ho volilo přes 150 lidí, byl na prvním místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.17 09:50
@MartinaIrena píše:
Ale kdyz to pocitam, tak s ODS by meli mit 103 kresel, takze to by mela byt nadpolovicni vetsina.
jsem tu :mrgreen: ODS s ním nepůjde, nikdy. I když zase si tak říkám, jestli by to nebyla alespoň trochu kontrola, ale ne ne ne ne, to se nemůže stát, tím by skončili u svých voličů, neznám jediného voliče ODS, který by dokazála tolerovat jejich spolupráci s…nechci dostat ban.

Půjsou s ním piráti, vsaďte boty, komunisty nepotřebuje, to si myslím nelajze ani on, navíc komunisti dost ztratili, bude mu k pirátům stačit Bělobrádek, nu což, ten nechyběl nikdy nikde, žádná změna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
22.10.17 09:52

@terinka4444 Byla bych ráda, kdyby s ním ODS šli, protože pak to reálně vidím na pitomia a komanče.
Nevěřím tomu, že s nimi půjdou piráti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.17 09:53
@Veruunčik píše:
Moje kámoška volila ANO, a protože v snad poslední debatě s Babišem slíbil vyšší důchod, chytl se toho děda s bábi a volili ho taky…když se jich na to mamka zeptala koho volili, babi na ni, at se ani neptá…neměla se ptát…U nás na vesnici ho volilo přes 150 lidí, byl na prvním místě

hele jo, kvůli tomu zvýšní důchodů ho volili snad všichni důchodci, na argument, že všechno to zvýšení doteď bylo z dílny KDU a ČSSD, že ano bylo proti mi bylo řečeno, že miniputin by národu nelhal. U voleb byli všichni důchodci z vesnice a okolních vesnic. Stály tam fronty důchodců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
22.10.17 09:56
@Teva píše:
@Laddmie Taky nikoho neznám, problém je v tom, že ti, kteří ho volili, to nikdy nepřiznají. :poblion:

A ty se divis? Kdyz se nekdo rozhodne jej volit a rekne to, strhne se k nemu lavina dotazu, jestli se zblaznil atd. Tak se nedivim, ze o tom jeho volici radeji mlci. Holt dopadlo to jak dopadlo, o tom volby jsou, ze. Taky z toho nejsem nadsena, moje strana se ani nedostala.

Lidi si ho zvolili, asi k tomu meli sve duvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.17 09:58
@Adinal píše:
@terinka4444 Byla bych ráda, kdyby s ním ODS šli, protože pak to reálně vidím na pitomia a komanče.
Nevěřím tomu, že s nimi půjdou piráti.

Lídr našeho kraje je můj velmi dobrý kamarád, před chvílí jsem s ním mluvila, říkala jsem mu nedovolte, aby nás sežral, prý neboj, ale nemyslím si, že budou moct jít s ním do vlády, to by neobhájili, zase můžu vycházet jen ze vzorku lidí okolo sebe, ale všichni voliči ODS okolo mě by tu stranu odepsali. I když logicky to zní, byli by s ním jediní, měli šanci to alespoň trochu zvrátit, tu jeho samovládu, musel by na jejich hlasy brát ohled. Ale znamenalo by to pro ODS politickou sebevraždu, vlastně by se obětovali, protože v příštích volbách by to dostali sežrat. Teď je volili lidi, co byli proti babišovi a zároveň nehodlali volit extremistické strany. Škoda, že svobodní se nedostali, říkala jsem to, paradoxně všichni voliči Svobodných posílili babiše. Ze starostů mám radost, u nás tam fakt bylo pár lidí, co vím, jak pracují tady na úrovni regionální politiky a nejsou špatní.

Příspěvek upraven 22.10.17 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
22.10.17 09:58
@terinka4444 píše:
jsem tu :mrgreen: ODS s ním nepůjde, nikdy. I když zase si tak říkám, jestli by to nebyla alespoň trochu kontrola, ale ne ne ne ne, to se nemůže stát, tím by skončili u svých voličů, neznám jediného voliče ODS, který by dokazála tolerovat jejich spolupráci s…nechci dostat ban. …

Nebyl bych si tak jistý. Naopak si myslím, že kmotři půjdou s kmotrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.10.17 10:04
@terinka4444 píše:
Lídr našeho kraje je můj velmi dobrý kamarád, před chvílí jsem s ním mluvila, říkala jsem mu nedovolte, aby nás sežral, prý neboj, ale nemyslím si, že budou moct jít s ním do vlády, to by neobhájili, zase můžu vycházet jen ze vzorku lidí okolo sebe, ale všichni voliči ODS okolo mě by tu stranu odepsali. I když logicky to zní, byli by s ním jediní, měli šanci to alespoň trochu zvrátit, tu jeho samovládu, musel by na jejich hlasy brát ohled. Ale znamenalo by to pro ODS politickou sebevraždu, vlastně by se obětovali, protože v příštích volbách by to dostali sežrat. Teď je volili lidi, co byli proti babišovi a zároveň nehodlali volit extremistické strany. Škoda, že svobodní se nedostali, říkala jsem to, paradoxně všichni voliči Svobodných posílili babiše. Ze starostů mám radost, u nás tam fakt bylo pár lidí, co vím, jak pracují tady na úrovni regionální politiky a nejsou špatní.Příspěvek upraven 22.10.17 v 09:59

Máš pravdu. Ale já bych jim snad i spolupráci s ANO odpustila. Že to bez nich nepůjde je při tomto výsledku jasné. A koalici s třešničkama a Pitomiem bych nevydýchala :? Myslím že s ANO půjdou Lidovci. Ti jdou vždycky s každým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25074
22.10.17 10:06
@Gnaar píše:
Nebyl bych si tak jistý. Naopak si myslím, že kmotři půjdou s kmotrem :mrgreen:

Realne to fakt vidim na koalici s CSSD a lidovcema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.17 10:10
@Hannah345 píše:
Máš pravdu. Ale já bych jim snad i spolupráci s ANO odpustila. Že to bez nich nepůjde je při tomto výsledku jasné. A koalici s třešničkama a Pitomiem bych nevydýchala :? Myslím že s ANO půjdou Lidovci. Ti jdou vždycky s každým :roll:

lidovci určitě, i když Bělobrádek trochu vystrkuje růžek a tvrdí že ne :mrgreen:, nakonec pro naši krásnou zem a jeho stabilitu se skloní a půjde. Teď je otázkou ta třetí strana. Půjde s nimi Okamura? Nebo nakonec vezme za vděk komunistama? Vůbec si to netroufám odhadnout :nevim: problémem je, že ten náskok má veliký a třeba Piráti s Okamurou prostě zasednout nemůžou, aby byli schopni sestavit vládu ostatní strany, to je tak rozdrobené, že se mi to zdá úplně nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová