Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@axlpol Téma k debatě se dá udělat doslova z každého prdu s prominutím. Zrovna emimino je toho důkazem. Co se zde občas objevuje, to mi bere dech.
Možná by si měli ti Babišovi odpůrci uvědomit jedno - že o hodně hlasů se připravili sami právě tou nesmyslnou zarputilostí. sama si myslím, že kdyby se drželi třeba jen Čapího hnízda anebo těch korunových dluhopisů a dost, mohli to ještě nerozhodní voliči nějak brát že ano, je to prostě fakt zloděj. Ale ta šílená zarputilost a snaha mu naházet na hrb kdeco včetně pomalu letošního sucha mu pomohla, protože hodně lidí si pak řeklo asi jim pěkně šlape na paty, že se ho tak nutně chtějí zbavit. Zřejmě jim vidí do karet a nehraje s nimi ( což je i můj názor). A tak by bylo dobře, kdyby raději v té kampani krapánek přibrzdili, taky by se mohlo stát, že náš budoucí prezident bude mluvit československy (jako Husák blahé paměti). To chcete?
Mně nějaká kampaň nezajímá třeba. S Babisem jsem mluvila osobně už v roce 2013 před předchozími volbami. Nějaký obrázek tedy mám a od té doby se to nezměnilo. Nějaké to Čapí hnízdo apod pouze dokreslilo to, co si o něm myslím dlouhodobě. Jo a koblihu mi chtěl vnutit ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mně nějaká kampaň nezajímá třeba. S Babisem jsem mluvila osobně už v roce 2013 před předchozími volbami. Nějaký obrázek tedy mám a od té doby se to nezměnilo. Nějaké to Čapí hnízdo apod pouze dokreslilo to, co si o něm myslím dlouhodobě. Jo a koblihu mi chtěl vnutit
Doufám, žes byla pevná jako skála a nevzala si.
@inkakřivák píše:
Možná by si měli ti Babišovi odpůrci uvědomit jedno - že o hodně hlasů se připravili sami právě tou nesmyslnou zarputilostí. sama si myslím, že kdyby se drželi třeba jen Čapího hnízda anebo těch korunových dluhopisů a dost, mohli to ještě nerozhodní voliči nějak brát že ano, je to prostě fakt zloděj. Ale ta šílená zarputilost a snaha mu naházet na hrb kdeco včetně pomalu letošního sucha mu pomohla, protože hodně lidí si pak řeklo asi jim pěkně šlape na paty, že se ho tak nutně chtějí zbavit. Zřejmě jim vidí do karet a nehraje s nimi ( což je i můj názor). A tak by bylo dobře, kdyby raději v té kampani krapánek přibrzdili, taky by se mohlo stát, že náš budoucí prezident bude mluvit československy (jako Husák blahé paměti). To chcete?
Víš ty co? Mě by to ani nepřekvapilo. Viděla jsem na vlastní oči jeho voliče (
). A pokud to zbytek populace dopustí, dobře nám tak. Nic jiného si nezasloužíme. Slováci musí mít Vánoce. ![]()
@Gába27 no po té debatě s ním jsem byla tak vytočená, že mi kobliha mohla být u zadku. Jako arogantní k0k0t non plus ultra.
@Mango_Lassi píše:
@Gába27 no po té debatě s ním jsem byla tak vytočená, že mi kobliha mohla být u zadku. Jako arogantní k0k0t non plus ultra.
Já měla z něho husí kůži a mráz mi běhal po zádech už v roce 2013 a to jsem ho jen viděla. Mluvit s ním, tak mě asi vezou. Dodnes se to nezměnilo.
Tak já třeba národnost nějak neřeším, nevím co to má společného s tím co člověk dělá.
U prezidentských voleb mě taky bylo naprosto fuk, že manželka knížete neumí česky
nějak mě to netrápilo, stejně tak že Babiš je slovák, Krnáčová taky, Tomiova matka se zamilovala do japonce…nevím čeho se bát, co lidi na jiných národnostech tak děsí.
Vždyť starosta NewYorku byl čech a třeba zakladatel hlavního města Brazilie byl taky čech…
Tak asi nejsem dost vlastenec ![]()
@Tichopredbouri píše:
Humorné že? Babiš rozhodně není můj šálek kávy, ale to co předváděli odpůrci účtenkovkyVůbec ty peripetie okolo Babiše jsou směšné, jak píšeš, cokoliv udělá, bude špatně. Už mě to unavuje, člověk může pomalu předvídat s čím zase média přijdou
můj „šálek“ taky rozhodně není, už jsem to na EM psala, a peripetie okolo Babiše - slovo peripetie je vážně eufesmismus a směšné to není ani trošku.
Viděla jsem v rámci jihlavského festivalu dokumentů v minulých dnech dva zajímavé: Selský rozum a Hranice práce. Bylo mi (bez jakékoli literární nadsázky) skutečně fyzicky špatně.
Nehodlám zpochybňovat výsledek voleb, má svých 30%, je vítězem voleb s velkým náskokem a má určitě nárok sestavit vládu.
Ale důvody současné patové situace jsou jednoduché - s predátorem jeho typu prostě nikdo nechce mít nic společného a já se (po tom, co jsem viděla a vyslechla v rámci diskusí s tvůrci) nedivím. Pánové v politice jistě mají k dispozici ještě mnoho dalších informací.
O knize Jaroslava Kmenty Boss Babiš jsem tady psala - přehledně zpracovaný životopis AB coby „podnikatele“.
Někdo tady zmiňoval Slováky - režisérka Terezka Nvotová tam byla se svým novým filmem Mečiar ( taky vřele doporučuji, obzvlášť nezvykle upřímná slova politického marketéra, který se podílel na jeho kampani je zajímavá!) a po projekci v diskusi logicky došlo i na naši aktuální situaci. Slováci nás litují..
Konec festivalového okénka
je to jen pár tipů na zdroje informací, pokud o ně někdo má zájem ![]()
@Dája999 Alespoň je vidět, kolik $ vrazili sossani do anti Babiš propagandy. A k čemu jim to bylo?
„…Sama spoluautorka snímku Zuzana Piussi uvedla v rozhovoru pro info.cz, že smyslem tohoto snímku bylo ovlivnit volby. Film se tedy vůbec nevěnuje českému zemědělství a Agrofertu, ale je cílen výhradně proti podnikání Agrofertu a hlavně proti Andreji Babišovi…“
@Gnaar píše:
@Dája999 Alespoň je vidět, kolik $ vrazili sossani do anti Babiš propagandy. A k čemu jim to bylo?„…Sama spoluautorka snímku Zuzana Piussi uvedla v rozhovoru pro info.cz, že smyslem tohoto snímku bylo ovlivnit volby. Film se tedy vůbec nevěnuje českému zemědělství a Agrofertu, ale je cílen výhradně proti podnikání Agrofertu a hlavně proti Andreji Babišovi…“
http://www.parlamentnilisty.cz/…ozumu-504858
Už jsem jen čekala, kdy sem s něčím podobným přijdeš. Měla jsem si vsadit sakra!
Uceloffka a kampaň!
Celou tuto „dokumentaristiku“ financovali soSSani z veřejných prostředků ![]()
@Gnaar co ty máš s těma socanama? To je nějaký Bába folklór? Mně taky tenkrát bába na meetingu predhazoval, že jsem fanynka Bohouše. Zasmála jsem převelice ![]()
@Mango_Lassi píše:
Už jsem jen čekala, kdy sem s něčím podobným přijdeš. Měla jsem si vsadit sakra!
Uceloffka a kampaň!
Však píšu, tolik se snažili odstřelit Babiše a k čemu jim to bylo? Tak jistě, pár nevzdělancům a lidem, kteří mají díky vrozenému nižšímu IQ problém s vlastním úsudkem a snadno podlehnou reklamě, např. voličům pirátů, se soSSanům podařil propagandistický výplach mozku.
Již brzy ale nad řepkovým rájem zavládne klid a mír a vůně čerstvých koblih… ![]()
@Gnaar píše:
@Dája999 Alespoň je vidět, kolik $ vrazili sossani do anti Babiš propagandy. A k čemu jim to bylo?„…Sama spoluautorka snímku Zuzana Piussi uvedla v rozhovoru pro info.cz, že smyslem tohoto snímku bylo ovlivnit volby. Film se tedy vůbec nevěnuje českému zemědělství a Agrofertu, ale je cílen výhradně proti podnikání Agrofertu a hlavně proti Andreji Babišovi…“
http://www.parlamentnilisty.cz/…ozumu-504858
Se Zuzanou Piussi a Vítkem Janečkem ( a dalšími) jsem včera absolvovala skoro dvouhodinovou diskusi ( po filmu v sále potřebovali uvolnit prostor pro další projekci, tak jsme se přemístili do diskusní místnosti a pokračovalo se) Zuzana tam opakovaně řekla, že film měl ukázat rozdíl v zemědělském podnikání mezi typem „rodinné farmy“ a „podnikatele zvenčí“ - vztah lidí, kteří na té půdě hospodaří a těch, kteří přišli udělat byznys.
Viděl jsi ten film?
Já se přiznávám, že PL není zrovna místo, kam si chodím číst, ale na tvé doporučení jdu na to ![]()
@axlpol To jsi mne špatně pochopila, tím, že bude mluvit československy jsem myslela tu míchanici češtiny a slovenštiny. Jinak bych národnost neřešila, ta je mi jedno. Jenom opravdu si myslím, že tou štvanicí naprosto už směšnou bude získávat stále víc příznivců.