Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
22.10.17 10:13
@MartinaIrena píše:
Realne to fakt vidim na koalici s CSSD a lidovcema :zed:

hele, no to mi neříkej, že by ČSSD s nimi šla do holportu, vždyť se normálně poprali, a to tak, že mezi nimi musel stát Koranteng, neříkej mi, že by reálně ČSSD šla s nimi znovu. Proč by to dělala, neměla by vůbec nic, museli by poslouchat, nedostanou ani jedno strategické ministerstvo, to by byli úplně padlí na hlavu, ti teďpotřebují do opozice, polízat si rány, vydechnout a nabrat sílu, a nechat svým ztraceným voličům ukázat, že slibovaný sociální program jiných stran jsou sliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.10.17 10:20
@terinka4444 píše:
lidovci určitě, i když Bělobrádek trochu vystrkuje růžek a tvrdí že ne :mrgreen:, nakonec pro naši krásnou zem a jeho stabilitu se skloní a půjde. Teď je otázkou ta třetí strana. Půjde s nimi Okamura? Nebo nakonec vezme za vděk komunistama? Vůbec si to netroufám odhadnout :nevim: problémem je, že ten náskok má veliký a třeba Piráti s Okamurou prostě zasednout nemůžou, aby byli schopni sestavit vládu ostatní strany, to je tak rozdrobené, že se mi to zdá úplně nemožné.

Bělobrádek a KDU je jak politická prostitutka, teď dělá drahoty, ale půjde stejně :D Okamura nesedí s programem snad k nikomu, lehce maximálně ke komančům. To je obzvlášť smutné. Kdyby nebyl premiérem Babiš, asi bych to viděla na staronovou koalici. Nic moc, ale proti SPD a KSČM pořád pohádka :? Je to bída, co ti budu povídat. Moje jediná radost je, že Okamuru porazila jak ODS tak Piráti, i když jen o maličko :) :dance: doufám že ho to žere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
22.10.17 10:21

@terinka4444 Souhlasím s oběma příspěvky týkající se ODS i ČSSD.
Jen si zřejmě naivně myslím, že by to ODS voliči odpustili, protože by pochopili, proč to dělají.
I když Fiala se vymezuje dost razantně, takže to asi neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.17 10:31
@Adinal píše:
@terinka4444 Souhlasím s oběma příspěvky týkající se ODS i ČSSD.
Jen si zřejmě naivně myslím, že by to ODS voliči odpustili, protože by pochopili, proč to dělají.
I když Fiala se vymezuje dost razantně, takže to asi neklapne.

Ty jo, to je zase situace. Já věděla, že to bude blbý, ale že to bude až takhle blbý :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.10.17 10:41

Holky, které se vyznáte - kdy se přistupuje k mimořádným volbám? jak moc vám to přijde reálné? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
22.10.17 10:43

Mohli by premiérem udělat Míru Kalouska,„nejúspěšnějšího ministra financí“ všech dob. No a za prezidenta Marečka Bendu? :mrgreen:

Škoda, že ten limit pro vstup do sněmovny není 6%, to by byla nádhera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.10.17 10:57

@Nowuka2 No nelíbí se mi to. Navenek má něj nadávají a pak ho volí, neumí si svůj hlas obhájit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.10.17 11:26
@Malaga píše:
Holky, které se vyznáte - kdy se přistupuje k mimořádným volbám? jak moc vám to přijde reálné? Díky ;)

Nejsem si popravdě jistá :think: může to být po vyslovení nedůvěry, demisi premiéra…Ale pokud dlouho vládu nesestaví, tak spíš ne, četla jsem, že v jiných státech trvalo sestavit vládu i rok. Navíc by se výsledky tak moc asi nelišily, po nějaké kratší době. A byli bychom tam kde jsme :D každopádně třeba za nějaké 2 roky po sestavení kdo ví jaké koalice bych se tomu asi moc nedivila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
22.10.17 11:31

@Malaga

Myslim, ze Hannah to vystihla, ale predpokladam, ze strany nebudou usilovat aspon ne v prvnim roce dvou o predcasne volby. Vysledek by byl pravdepodobne obdobny, ne li lepsi ve prospech Ano, protoze “lid” bude nastvany, ze se ho snazi obejit, a navic volby stoji strany strasne prachy. Myslim, ze se k nim pristupuje v opravdu krajnim pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
22.10.17 11:35

K výsledkům voleb, jak řekl Zenový mistr UVIDÍME :lol:
Ovšem jsem zvědavá na lednové prezidentské volby, já mám kandidáta jasného.
Budu volit Tondu Blaníka.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
22.10.17 12:03
@Teva píše:
@Nowuka2 No nelíbí se mi to. Navenek má něj nadávají a pak ho volí, neumí si svůj hlas obhájit.

Já myslím, že lidi, co ho volí, nemají problém to přiznat, když na to přijde řeč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.10.17 12:12
@Nowuka2 píše:
Já myslím, že lidi, co ho volí, nemají problém to přiznat, když na to přijde řeč :nevim:

Jasně, já to taky přiznala, ale myslím, že nejen já, ale snad většina voličů nemá potřebu se s někým hádat. Obzvlášť když ta protistrana neuzná žádný argument.
Stačí se podívat zde na diskuze, at se řekne cokoli, stejně to ve výsledku vyjde negativně a místo aby se ten názor respektoval tak se člověk dozví(at řekne cokoli)že je nevzdělaný, hloupý, duchem slabý atd :lol: takže to kolikrát není diskuze, ale permanentní hádka, které se není důvod účastnit :lol:
Jako když se sejdou v hospodě štangasti a společně nadávají na politiku a když si přisedne někdo jiný, tak jeho názor chtějí slyšet, ale jen proto, aby se s ním mohli hádat a urážet jej :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79941
22.10.17 12:26
@Gnaar píše:
Mohli by premiérem udělat Míru Kalouska,„nejúspěšnějšího ministra financí“ všech dob. No a za prezidenta Marečka Bendu? :mrgreen:Škoda, že ten limit pro vstup do sněmovny není 6%, to by byla nádhera…

Bože Mareček! na toho jsem zapomněla. Škoda. Copak by chlapec dělal, kdyby neyl v parlamentu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
22.10.17 13:02
@axlpol píše:
Jasně, já to taky přiznala, ale myslím, že nejen já, ale snad většina voličů nemá potřebu se s někým hádat. Obzvlášť když ta protistrana neuzná žádný argument.
Stačí se podívat zde na diskuze, at se řekne cokoli, stejně to ve výsledku vyjde negativně a místo aby se ten názor respektoval tak se člověk dozví(at řekne cokoli)že je nevzdělaný, hloupý, duchem slabý atd :lol: takže to kolikrát není diskuze, ale permanentní hádka, které se není důvod účastnit :lol:
Jako když se sejdou v hospodě štangasti a společně nadávají na politiku a když si přisedne někdo jiný, tak jeho názor chtějí slyšet, ale jen proto, aby se s ním mohli hádat a urážet jej :nevim: :lol:

Přesně tak. Mně ten člověk zatím nijak nevadí, ale teda nesleduju každej jeho krok a celkově politiku taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 10:07
@Nowuka2 píše:
Já myslím, že lidi, co ho volí, nemají problém to přiznat, když na to přijde řeč :nevim:

Me vcera rekla sousedka, ze doma volili Ano, protoze manzel je zamestnanec Agrofertu a mohly by se tam dit neprijemne zmeny, kdyby nevyhrali volby :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová