Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
28.10.17 15:35

A mám vtip roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Pokud se jakékoli médium řídí poptávkou a požadavky politických stran, natož pak jejich finančními příspěvky, je to nejen hnusné, ale svědčí to i o ubohosti daného média,“ sdělila ministryně místního rozvoje Karla Šlechtová.

A to sem vkládám s plným vědomím toho, komu to zde patří :mavam:

Parlamentní listy ani nadále nebudou mou denní četbou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
28.10.17 15:50
@axlpol píše:
Tak já třeba národnost nějak neřeším, nevím co to má společného s tím co člověk dělá.
U prezidentských voleb mě taky bylo naprosto fuk, že manželka knížete neumí česky: nějak mě to netrápilo, stejně tak že Babiš je slovák, Krnáčová taky, Tomiova matka se zamilovala do japonce…nevím čeho se bát, co lidi na jiných národnostech tak děsí.
Vždyť starosta NewYorku byl čech a třeba zakladatel hlavního města Brazilie byl taky čech…
Tak asi nejsem dost vlastenec :lol:

Odpověděla sis sama. Myslíš, že by toto bylo na Slovensku možné? Nikdy. Oni totiž mají národní hrdost. Ad kněžna - ta není ani Slovenka, (která by snad nějaké záblesky pozitivního myšlení mohla k Česku mít) máš pocit, že by jí nějaké Česko trhalo žíly? Okamura je Čech, matka je z Valašska a už to je pro mě dostatečný důvod, proč on ano, kníže a ti další nee. Kníže navíc asi stav manželský nějak extra vážně nebere, co? Soudě dle koštěte, se kterým byl několikrát spatřen. Zradí ženu, zradí národ. Jednoduché a prosté, milý Watsone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79943
28.10.17 16:09

Na druhou stranu - oni nejsou ani knížata. Pokud já vím, tak šlechta byla U NÁS zrušena nějakým tím výnosem, ne? tedy používání šlechtických titulů. Proto se mi moc líbí to neustálé pan kníže.
A jinak at si každý žije s kým chce ( pokud to nedělají na chodbách a neděsí šimpanzy), a prezidentem nemusí být přece ani Čech. Stačí, když je občanem ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
28.10.17 16:17
@Gába27 píše:
Odpověděla sis sama. Myslíš, že by toto bylo na Slovensku možné? Nikdy. Oni totiž mají národní hrdost. Ad kněžna - ta není ani Slovenka, (která by snad nějaké záblesky pozitivního myšlení mohla k Česku mít) máš pocit, že by jí nějaké Česko trhalo žíly? Okamura je Čech, matka je z Valašska a už to je pro mě dostatečný důvod, proč on ano, kníže a ti další nee. Kníže navíc asi stav manželský nějak extra vážně nebere, co? Soudě dle koštěte, se kterým byl několikrát spatřen. Zradí ženu, zradí národ. Jednoduché a prosté, milý Watsone.

Okamura se narodil v Tokiu, stejně jako Krnáčová a Babiš v Bratislavě. Pokud bychom měli být exaktní, tak se Krnáčová narodila německo-maďarským rodičům. Takže podle této logiky by měla být Němka nebo Maďarka. Oba mají české občanství, stejně jako ho má Okamura. Patrně nevidím ten rozdíl, myslím, že „podmínky“ mají všichni tři stejné :think: Díky tomu, že Česko a Slovensko bylo ve společném státě, tak si myslím, že by jim bylo jedno, či se ten nebo onen narodil na Slovensku. Oni zase nejsou k nám tak nepřátelští, jak se tady traduje :)

Jinak jak jsi tu psala, že ti běhal mráz po zádech z Babiše, tak to naprosto chápu. Měla jsem to „štěstí“ setkat se s pravou rukou AB, a to Faltýnkem. Nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
28.10.17 17:23
@Hannah345 píše:
Okamura se narodil v Tokiu, stejně jako Krnáčová a Babiš v Bratislavě. Pokud bychom měli být exaktní, tak se Krnáčová narodila německo-maďarským rodičům. Takže podle této logiky by měla být Němka nebo Maďarka. Oba mají české občanství, stejně jako ho má Okamura. Patrně nevidím ten rozdíl, myslím, že „podmínky“ mají všichni tři stejné :think: Díky tomu, že Česko a Slovensko bylo ve společném státě, tak si myslím, že by jim bylo jedno, či se ten nebo onen narodil na Slovensku. Oni zase nejsou k nám tak nepřátelští, jak se tady traduje :)Jinak jak jsi tu psala, že ti běhal mráz po zádech z Babiše, tak to naprosto chápu. Měla jsem to „štěstí“ setkat se s pravou rukou AB, a to Faltýnkem. Nikdy víc.

Děkuji, že jste mi potvrdili moje tušení. Domnívám se, že Faltýnek je ještě horší než AB, a to už je co říct. Já potkala AB na jednom festivalu před třemi lety a otřepalo mě. Je fakt tristní, jak dokázal zblbnout tolik lidí.

K těm Slovákům se asi nechci nějak extra vyjadřovat, protože jsem si právě vždycky myslela, že s námi oni problém nemají. Já k nim vždycky ráda jezdila už od dětství. Po několika velmi nepříjemných zkušenostech s bydlením pod jednou střechou na dovolených ale musím svůj názor poupravit. Docela mě překvapilo, když mi domácí, Chorvatka, sama řekla, že to má za roky vypozorované. Češi a Slováci pod jednou střechou = problém. Oni se tehdy netrhli jen tak pro nic za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
28.10.17 17:31
@inkakřivák píše:
Na druhou stranu - oni nejsou ani knížata. Pokud já vím, tak šlechta byla U NÁS zrušena nějakým tím výnosem, ne? tedy používání šlechtických titulů. Proto se mi moc líbí to neustálé pan kníže.
A jinak at si každý žije s kým chce ( pokud to nedělají na chodbách a neděsí šimpanzy), a prezidentem nemusí být přece ani Čech. Stačí, když je občanem ČR

Ano, třeba ekonom, který žije již léta v Americe, co? Upřímně doufám, že k tomuto nikdy nedojde. Zjisti si něco o Schwarzenbergovi, abys měla aspoň základní představu, co za člověka to je. Když v roce 2013 nevyhrál v prezidentské volbě, Česká republika měla sakra štěstí. Naštěstí je jeho vliv už minimální. Ad titul - u nás možná byl zrušen, ale v jiných zemích ne, proto kníže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
28.10.17 18:01

@Gába27 asi tak. Z Faltýnka mi nebylo dobře, a to většinou z lidí takový pocit nemám. Takový ten člověk, co by zničil každého, kdo mu bude překážet. Br, víc ne prosím.

S těmi Slováky…Já mám jen dobré zkušenosti. Jezdím tam několikrát do roka, mám tam tchýňku a tchána. Lidé jsou tam hodně přátelští, ke mě vždycky milí, i když podle řeči poznají, že nejsem Slovenka. Slyšela jsem však, že na středním Slovensku (kolem Žiliny nebo BB) jsou lidé dost nacionální. Ono to i historicky je vidět, osobnosti jako Hlinka, Tiso, ale i dnes Kotleba jsou z této oblasti. Ale třeba je to jen teorie, stejně tak znám prima paní z Žiliny. Posoudit to nedokážu, protože jezdím na východ :)
Odtrhli se jinak hlavně kvůli vlivu Mečiara. Namluvil Slovákům, že Češi už nepokládají Slováky za ty, co by s nimi mohli sdílet stát a pochopitelně začali volat po rozdělení. Což teda bylo dobré pro Mečiara, neboť ten stát slušně zničil :? Ale to už je na jiné téma. Dobrý je teď ten nový dokument Mečiar. Hodně mi to z té doby vysvětlilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.10.17 18:21
@Hannah345 píše: …Měla jsem to „štěstí“ setkat se s pravou rukou AB, a to Faltýnkem. Nikdy víc.

To setkání bylo na hromadném krmení koblihama nebo na výročním sjezdu kmotrů? :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.10.17 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.17 18:31
@Mango_Lassi píše:
@Gába27 no po té debatě s ním jsem byla tak vytočená, že mi kobliha mohla být u zadku. Jako arogantní k0k0t non plus ultra.
ámen sestro, vystihla jsi ho naprosto trefně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
28.10.17 19:07

@Hannah345 Já mám právě se Slováky taky dobré zkušenosti jak u nás, tak na Slovensku. Jezdíme tam několikrát do roka. Většinou teda sever. Od Čadce po Tatry. Dokonce jsem schopna jim přiznat, že v některých oblastech nás předstihli na míle. Třeba právě v tom cestovním ruchu a službách, které nabízejí. Proto mě fakt docela šokovalo chování Slováků venku. Byli to teda lidi ze středního (Trnava, Iľava) a jižního Slovenska (Malacky). A následně to letos dorazila teda domácí, když mi řekla, že to má vypozorované. I to, že se Češi a Slováci téměř vůbec spolu nebaví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.10.17 19:10
@Gába27 píše:

Tak nemanželské vztahy jsou u politiků, knížat…celkem běžné a společností tolerované, co si budem povídat, málokoho to překvapí. Ovšem kníže po ochrnutí své manželky se k ní vrátil, znova se vzali a dále spolu žili. Co vím, tak ona jako první udržovala nemanželský vztah(s jiným hrabětem),ze kterého vzešel jejich syn.
Jás si odpovídat nepotřebovala, ale spíše jsem nevěděla čeho se bojí ostatní, proč někomu vadí národnostní rozdíl?
Z historie i současnosti známe plno politiků, sportovců, osobností…kteří pro „cizí“zemi udělali více jak rodilí patrioti. Proto mě to přijde celkem směšné poukazovat na původ.
Na Slovensku při prezidentských volbách třeba u Kňažka hrálo velkou roli, že byl několikrát rozvedený. Nějak jsem to nesledovala, ale kolegyně slovenka o tom začla, jak se ten Kňažko chvástá jaký je katolík a přitom rozvedený ;) no lidi jsou různí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.10.17 20:28

Zeman neměl špatnej projev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
28.10.17 20:55
@Malaga píše:
Zeman neměl špatnej projev

Souhlas. A jsem příjemně překvapená z těch vyznamenaných. Vybral dobře. Jen jim přeji hodně sil. Teď dostanou pořádný kartáč, že to ocenění přijali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.10.17 20:58
@Gába27 píše:
Souhlas. A jsem příjemně překvapená z těch vyznamenaných. Vybral dobře. Jen jim přeji hodně sil. Teď dostanou pořádný kartáč, že to ocenění přijali.

Náhodou na nich byla vidět ta radost! ;) a on dobře věděl proč mluvil o té závisti…a nejdelší potlesk Sáblíkové ;)…a lehce nezvyk Nohavica v kvádru…nechápu, jak někdo může přijít v mikině :roll:
Dáša zvládne už jen jediný pseudoúsměv, Babišovku to evidentně nebavilo, Klausovi vypadali, že tam jsou rádi…
Nemusím Vondráčkovou s Kukurou, ale jinak výběr dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
28.10.17 21:11
@Malaga píše:
Náhodou na nich byla vidět ta radost! ;) a on dobře věděl proč mluvil o té závisti…a nejdelší potlesk Sáblíkové ;)…a lehce nezvyk Nohavica v kvádru…nechápu, jak někdo může přijít v mikině :roll:
Dáša zvládne už jen jediný pseudoúsměv, Babišovku to evidentně nebavilo, Klausovi vypadali, že tam jsou rádi…
Nemusím Vondráčkovou s Kukurou, ale jinak výběr dobrý…

Nohavica už to, chudák, schytává na Novinkách. Babišovka aspoň normálně tleskala, její choť se asi nudil. Pravděpodobně chtěl dělat něco užitečnějšího. Nejspíš už konečně pořádně makat a neblábolit. :roll: Já se těšila na komedianty Žilkovou a Stropnického. Loni házela hrozné xichty, letos se ovládala. Kupodivu. Dašena už normální úsměv nezvládne. Na to je moc přešitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová