Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
Dneska byl Bartoš v OVM. Ještě s tou zoufalkyní Vášáryovou a filozofem Belohrádkem. Jak Bartoše nemusím, tak on jediný z těch tří byl při smyslech.
Souhlasím…to bylo teda něco…
@Tichopredbouri píše:,jo, jo taky tím u mě stoupl, že šel na předávání. Být rebel za každou cenu se nemusí vyplatit a kolikrát to hraničí se slušností. Rozhodně zatím dělá jen pozitivní kroky.Taky se mi líbí, že zmiňuje, že Pirátům nevadí jen Babiš, ale i Březina atd.co je super, že nepatří k těm co ukazují jen na Babiše, ale vidí i ty podvodníky okolo.
koukala jsem a musím přiznat, že jak ho nemusím a je mi nesympatický, tak tímhle rozhovorem a tím, že šel na předávání vyznamenání, má u mě plus.
Jinak včera při sledování zpráv mi došlo, že i nevoliči Babiše by jej měli mít rádi. Přece jenom ted všechny strany dodržují„etiku“stojí si za svými sliby voličům, dělají personální změny atd. Což je pozitivní, že si uvědomili, že potřebují voliče a musí o ně pečovat-nezklamat je.
@Tichopredbouri píše:
koukala jsem a musím přiznat, že jak ho nemusím a je mi nesympatický, tak tímhle rozhovorem a tím, že šel na předávání vyznamenání, má u mě plus.
Pirátům nevěřím ani ň. Uvidíme za delší dobu, co z nich vyleze…zatím si drží jen pózu…Antifu mám Bartoš přišitou napevno…
@asitotakbude píše:
Pirátům nevěřím ani ň. Uvidíme za delší dobu, co z nich vyleze…zatím si drží jen pózu…Antifu mám Bartoš přišitou napevno…
Mě na nich vadí, že jejich centrála je v Bruselu a v určitých věcech musí poslouchat. Nejsou tak úplně sami za sebe. I to, že je vede muslim..jsou to vítači, nic jiného.
No vida, jak ti „rebelové“ Piráti umějí být státotvorní. Nejdříve Ivan přišel na Hrad zatleskat Milošovi. No a teď podpoří „Satanova“ služebníka v čele sněmovny
Jen tak dále šplhem do výšin hory Mt. Ass ![]()
@jannina1 píše:
Mě na nich vadí, že jejich centrála je v Bruselu a v určitých věcech musí poslouchat. Nejsou tak úplně sami za sebe. I to, že je vede muslim..jsou to vítači, nic jiného.
@Hannah345 Kecy v kleci. V TV ti prostě ukážou jen to, co máš vidět. Tzn. zloducha Babiše, extrémistu Okamuru a „sympaťáka rebela“ Bartoše.
@Gnaar píše:
@Hannah345 Kecy v kleci. V TV ti prostě ukážou jen to, co máš vidět. Tzn. zloducha Babiše, extrémistu Okamuru a „sympaťáka rebela“ Bartoše.
A inteligentní projev Míly Roznera telka taky upravila? ![]()
@Gnaar zloducha Bábu jsem viděla osobně a položila jsem mu pár dotazů ![]()
@Hannah345 píše:
A inteligentní projev Míly Roznera telka taky upravila?
No já mám pocit, že si ho voliči vybrali právě proto. Že je takhle blízký svým voličům, je stejně lidový ![]()
Stejně jako Bábu, která to tam všem „natřela“ ![]()
@Hannah345 píše:
A inteligentní projev Míly Roznera telka taky upravila?
Tvého oblíbence bohužel neznám
Ale obecně, když se něco správně sestříhá udělá to divy. Nebo, když se jedná o dlouhodobou masírku, tak je to taky znát. Je vidět, že sluníčkářům už docházejí témata. Chvalozpěvy na dredy se už omrzely? ![]()
@Gnaar píše:
Tvého oblíbence bohužel neznámAle obecně, když se něco správně sestříhá udělá to divy. Nebo, když se jedná o dlouhodobou masírku, tak je to taky znát. Je vidět, že sluníčkářům už docházejí témata. Chvalozpěvy na dredy se už omrzely?
Akorát je trochu blbý, když toho experta na kulturu vysílali live
@Mango_Lassi píše:
Akorát je trochu blbý, když toho experta na kulturu vysílali live
No vždyť jsem to už psal: sluníčkáři dělají z komára velblouda a že tohle, že ten chlápek je asi trošku trémista, je nic proti tomu, co s kulturou provádí SSák Herman?
Bavit se tím, že se někomu něco kvůli trémě nepodaří, jen potvrzuje, jaké morální bahno ve skutečnosti sluníčkáři jsou? ![]()
Kdybych se tady smál Tvému idolu VK juniorovi, že má křivou dr.ku, tak se taky budeš tak bavit? To by bylo kvikotu… ![]()
@Gnaar můj idol? Kvůli němu je pro mě ODS nevolitelná. Udělej si v tom pořádek už ![]()
@Gnaar proč se pak tak biješ za SPD, když ani nemáš tušení, koho nabízejí? Pitomio není jediný člen, ač by mu to vyhovovalo, aspoň by tu nebyla šance, že členové využíjí svého práva zvolit si jiného předsedu ![]()