Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ad dnešní slezina na Hradu: nesledoval jsem. Ale údajně přišel i pirát Ivánek
No tak to aby zmobilizoval Antifu, protože jinak mu kavárna, rektoři a Herman s Posseltem a se zástupci Landsmanshaftu a s Bradym a knížetem na vozíčku přijdou všichni rozbít osobně dr.ku ![]()
Příspěvek upraven 28.10.17 v 23:46
@Mango_Lassi píše:
@Gnaar co ty máš s těma socanama? To je nějaký Bába folklór? Mně taky tenkrát bába na meetingu predhazoval, že jsem fanynka Bohouše. Zasmála jsem převelice
No tak možná tím ta „bába“ jen myslela, že jsi tzv. „užitečný idxot“, že žereš tu soSSanskou propagandu proti našemu zachránci, svatému Andrejovi, který dokázal ten zázrak, že tvrdé housky proměňoval v koblihy?
SoSSani převzali kmotrovskou štafetu a napíchli své soukromé sosáčky pěkně na státní rozpočet. Měli s ODS dohodu, že nezruší ty kmotříčky na regionální úrovni a ti velcí kmotři z ODS už v té době byli zabezpečeni na celý život viz např. Topolánek. SoSSani rozjeli své tunely také vevelkém stylu, viz např. OKD, IZIP, Diag Human, ČEZ a taky z poslední doby samozřejmě lithium, prasečák a další věci, které teprve časem vyplavou na povrch
Spoustu hlasů v minulých volbách získali také na tom, že jsou „odpůrci“ církevních restitucí, ty však nakonec tito zrádci schválili. Takže dostali u voleb přesně to, co si tito šmxjdi zasloužili, tzn. pěkně po té své oranžové tlaxě
Ať se smaží v pekle, díky Vám, voliči
![]()
@Gába27 píše: …Myslíš, že by toto bylo na Slovensku možné? Nikdy. Oni totiž mají národní hrdost…Jednoduché a prosté, milý Watsone.
A proto tak dlouho ti „Slovenští vlastenci“ lezli do EU zadku, až z toho mají Euro, milý Watsone
(i když je fakt, že SK koruna asi nepatřila zrovna mezi ty nejtvrdší měny?)
@Gnaar píše:
No tak možná tím ta „bába“ jen myslela, že jsi tzv. „užitečný idxot“, že žereš tu soSSanskou propagandu proti našemu zachránci, svatému Andrejovi, který dokázal ten zázrak, že tvrdé housky proměňoval v koblihy?SoSSani převzali kmotrovskou štafetu a napíchli své soukromé sosáčky pěkně na státní rozpočet. Měli s ODS dohodu, že nezruší ty kmotříčky na regionální úrovni a ti velcí kmotři z ODS už v té době byli zabezpečeni na celý život viz např. Topolánek. SoSSani rozjeli své tunely také vevelkém stylu, viz např. OKD, IZIP, Diag Human, ČEZ a taky z poslední doby samozřejmě lithium, prasečák a další věci, které teprve časem vyplavou na povrch
Spoustu hlasů v minulých volbách získali také na tom, že jsou „odpůrci“ církevních restitucí, ty však nakonec tito zrádci schválili. Takže dostali u voleb přesně to, co si tito šmxjdi zasloužili, tzn. pěkně po té své oranžové tlaxě
Ať se smaží v pekle, díky Vám, voliči
![]()
![]()
Tak to má bába velmi špatný odhad, tímto si mě rozhodně nezískal.
A máš v těch kauzách pozoruhodný přehled teda, je vidět, že Marek Prchal svou práci odvádí fakt dobře.
ODS mě nechává klidnou. Však stačí ten VKml. Další zachránce „tradičních hodnot“ ![]()
Počkal si s rozvodem až bude po volbách. Ale Fiala zas tak blbý není, že by se nechal snadno sesadit. VKml nemá naštěstí ani žádnou funkci ve straně, jeho vliv je prozatím marginální
@inkakřivák píše:
Možná by si měli ti Babišovi odpůrci uvědomit jedno - že o hodně hlasů se připravili sami právě tou nesmyslnou zarputilostí. sama si myslím, že kdyby se drželi třeba jen Čapího hnízda anebo těch korunových dluhopisů a dost, mohli to ještě nerozhodní voliči nějak brát že ano, je to prostě fakt zloděj. Ale ta šílená zarputilost a snaha mu naházet na hrb kdeco včetně pomalu letošního sucha mu pomohla, protože hodně lidí si pak řeklo asi jim pěkně šlape na paty, že se ho tak nutně chtějí zbavit. Zřejmě jim vidí do karet a nehraje s nimi ( což je i můj názor). A tak by bylo dobře, kdyby raději v té kampani krapánek přibrzdili, taky by se mohlo stát, že náš budoucí prezident bude mluvit československy (jako Husák blahé paměti). To chcete?
Musím ještě jednou a znovu uvést svůj příspěvek - a jak se zdá, i vysvětlit. Myslila jsem tím prezidentem to, že se klidně, ale úplně klidně může stát, že díky té neskutečné a stálé štvanici na Babiše - mimochodem proč na něj nevytáhli že obchoduje s bílým masem, to nechápu, moc hezky to zní a není to lež ( kuřecí je bílé)- se může stát, že pokud nesestaví vládu a nebude premiérem, půjde do boje o prezidenta. A vzhledem k situaci by se jím klidně mohl stát, protože ta štvanice prostě lidi k němu přikloní.
@inkakřivák
no, to jo…ani bych se nedivila.
Jo, jo media místo, aby se poučila od kolegů ze světa(viz. Trump)tak to tady rozjeli ve velkém a hezky se ukázalo jak to lidi nudí, nebaví a spíše to vyvolalo opačnou reakci.
OMG, to je zase legrace ![]()
Bartoš panáčkoval na Hradě před Kundosemem Kundotamem, vysmál se šéfovi Pirátů Jiří X. Doležal
"Strana vzdoru, strana mladistvé opozice a nové naděje. Obrovský úspěch ve volbách. Stejně tak jejich šéf Ivan Bartoš. Samo ztělesnění rebelie, ty jeho vlasy dají denně minimálně hodinu práce v koupelně, tak to musí být rebel! A tenhle rebel z rebelské partaje panáčkoval 28. října na Hradě před Kundosemem Kundotamem. Ať žije revoluce!“ napsal Doležal.
@Gnaar …nějak mě unikly pojmy „…kundosemem Kundotamem“?jsem nějak pozadu
co to je?
@axlpol píše:
@Gnaar …nějak mě unikly pojmy „…kundosemem Kundotamem“?jsem nějak pozaduco to je?
To je parafráze prezidentových výroků ![]()
od cca 1:00 min
@Gnaar dík,to mě nějak ušlo…každopádně Pirát to taky nebude mít lehké. Měl by se nějak chovat, dodržovat nějaké dekorum, přece jenom už mají 22křesel, takže už by to chtělo trochu dospělé chování…ale na druhou stranu po němu budou vyžadovat"rebelství"takže se taky blbým článkům nevyhne.
Já osobně na předávání vyznamenání nevidím nic špatného(se toho zůčastnit)přece jenom to není z hlavy Zemana, ale více lidí, kteří navrhují kandidáty a předává to oficiální prezident, kterého demokraticky zvolil lid.
takže pochopím, když někdo ignoruje osobní schůzku s neoblíbeným prezidentem, ale proč nejít na předávání vyznamenání, to nechápu.
@Gnaar píše:
OMG, to je zase legrace![]()
Bartoš panáčkoval na Hradě před Kundosemem Kundotamem, vysmál se šéfovi Pirátů Jiří X. Doležal
"Strana vzdoru, strana mladistvé opozice a nové naděje. Obrovský úspěch ve volbách. Stejně tak jejich šéf Ivan Bartoš. Samo ztělesnění rebelie, ty jeho vlasy dají denně minimálně hodinu práce v koupelně, tak to musí být rebel! A tenhle rebel z rebelské partaje panáčkoval 28. října na Hradě před Kundosemem Kundotamem. Ať žije revoluce!“ napsal Doležal.
http://www.parlamentnilisty.cz/…lezal-510186
Dneska byl Bartoš v OVM. Ještě s tou zoufalkyní Vášáryovou a filozofem Belohrádkem. Jak Bartoše nemusím, tak on jediný z těch tří byl při smyslech.
@Gába27 …no viděla jsem, přišlo mi to takové filozofické pokecání po obědě
takže souhlas, Bartoš tam byl jediný v realitě.
@Gába27 píše:
Dneska byl Bartoš v OVM. Ještě s tou zoufalkyní Vášáryovou a filozofem Belohrádkem. Jak Bartoše nemusím, tak on jediný z těch tří byl při smyslech.
koukala jsem a musím přiznat, že jak ho nemusím a je mi nesympatický, tak tímhle rozhovorem a tím, že šel na předávání vyznamenání, má u mě plus.