Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
20.10.17 19:51

To je vtip? že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
20.10.17 19:55

Ředitel STEM prohlásil že na základě nejnovějších statistik, které budou zveřejněny zítra ve 14:00 (myslím na Nově) bude výsledek voleb velké překvapení. Tzn. že to bude jak jsem říkal, Ano a ODS skončí někde na posledním místě (pro mě teda žádné překvapení). Ale stále tápu kdo bude první. Že by KSČM? :think:

• Citovat
  • Upravit
10
20.10.17 19:57

Kdyby ta tvá statistika fungovala, tak si všichni vsadíme a nechutně zbohatneme…přemýšlej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25079
20.10.17 19:59
@přírodní píše:
V těch tvých rádobyprůzkumech zapomínáš na důležitou věc, nemáš pokrytý lidi 65+ let a z různých krajů… Podívej se pak zítra na výsledek a srovnej to s těmahle nesmysly.

No presne, tam neni CSSD ani KDU a KSCM

Příspěvek upraven 20.10.17 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.10.17 19:59
@inkakřivák píše:
Beru - a když budou o někom tvrdit že byl agent, a dotyčný - např. Jiřina Bohdalová mne právě napadla - bude tvrdit, že nebyl. Myslíš, že budou opět nevěrohodní? Tudíž se jejich věrohodnost bude posuzovat jak? A jak z toho ven, jestliže dejme tomu lhali tenkrát? podle tebe je pak dobře, aby na své lži trvali a ten člověk, at jde o kohokoliv, si to stigma ponese? Ač neprávem?
…to už je filozofická úvaha :lol: :lol: ale je to tak. Takže ve výsledku je vlastně fuk jak dopadne soud…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
20.10.17 20:04

Mladý člověk ví o komunistech houby, důchodci žili v době komunismu, ti mohou říct, která doba je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.17 20:10

Průzkum kde není čssd, kdu a ksčm…můžete mi to poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.17 20:14

Na jednu stranu máš pravdu, ale že o tom mladí ví houby…za to si můžou mladí…nezajímají se o to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.10.17 20:30

@macopolo můžeš si udělat výlet do trvalého bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
20.10.17 20:55

Tak já už jsem to byla hodit Svobodným a jsem zvědavá, jestli letos pokoří 5% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.10.17 21:11
@ake píše:
To netvrdím. Psal jsem že jsou to výsledky z ankety, ne že to jsou výsledky voleb. :roll:

Nebudu se probírat tvými propagačními příspěvky, za měsíc tady nebudeš, agitace ti skončí… Někomu si odpovídal, že ANO se do sněmovny ani nedostane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.10.17 21:23
@inkakřivák píše:
Beru - a když budou o někom tvrdit že byl agent, a dotyčný - např. Jiřina Bohdalová mne právě napadla - bude tvrdit, že nebyl. Myslíš, že budou opět nevěrohodní? Tudíž se jejich věrohodnost bude posuzovat jak? A jak z toho ven, jestliže dejme tomu lhali tenkrát? podle tebe je pak dobře, aby na své lži trvali a ten člověk, at jde o kohokoliv, si to stigma ponese? Ač neprávem?

Vůbec ten dotaz nechápu, o Babišovi existuje celkem asi 10? (přesně nevím) písemných záznamů, to není o tom, že to je jen na základě něčího tvrzení. On se chce očistit, že je tam vedený neprávem a přivede si na potvrzení bývalé estébáky, kteří řeknou, že tam opravdu nebyl, takže to znamená, že tehdy v těch záznamech lhali, jak se jim může věřit, že zrovna teď mluví pravdu = jsou nevěrohodní. Proběhne teď nový soud a estébáci naopak řeknou, že tam skutečně byl, jenže při prvním soudu říkali, že tam byl veden neoprávněně, takže lhali u prvního soudu = jsou nevěrohodní. K tomu není víc co dodávat, jsou nevěrohodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.10.17 21:26
@ake píše: Ředitel STEM prohlásil že na základě nejnovějších statistik, které budou zveřejněny zítra ve 14:00 (myslím na Nově) bude výsledek voleb velké překvapení. Tzn. že to bude jak jsem říkal, Ano a ODS skončí někde na posledním místě (pro mě teda žádné překvapení). Ale stále tápu kdo bude první. Že by KSČM? :think:

Ty žiješ někde mimo realitu? 8o ANO na posledním místě? Podle tebe se tam ani nedostanou, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.10.17 21:31
@ake píše:
To já vím že tam nejsou důchodci, ale kde je asi tak mám vzít? Pravděpodobně nechodí na net. Důchodci budou volit KSčM. Já chtěl vstup do skupiny důchodci, ale nikdo mi ten vstup neschválil, takže vysr** se na ně.

proč myslíš, že všichni důchodci budou volit KSČM? Každý nemá levicově vypatlaný mozek a ztrátu paměti. Řada lidí a rodin za komunistů trpěla, zažila 50.léta, normalizaci, pronásledování…Ta paušalizace volebních preferencí seniorů je směšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.10.17 22:43
@Burj Chalifa píše:
proč myslíš, že všichni důchodci budou volit KSČM? Každý nemá levicově vypatlaný mozek a ztrátu paměti. Řada lidí a rodin za komunistů trpěla, zažila 50.léta, normalizaci, pronásledování…Ta paušalizace volebních preferencí seniorů je směšná.

Naprosto souhlasím :palec: Znám hodně důchodců, kteří volí Lidovce, ale proto nebudu tvrdit, že je volí všichni, znám i dost, co volí ODS, ČSSD a dokonce i některé s volbou Pirátů a Svobodných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová