Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
18.10.17 23:04
@ake píše:
Děláš si srandu? Vždyť kolem Putina je kult osobnosti. Vždyď mají i trika s Putinem a pořád ho propagujou úplně všude. Je to něco podobného jako v Americe v 90-týl letch byla Jackson mánie, tak v Rusku mají Putino-mánii. Holky a ženy k němu vzhlíží jako k idolovi, chtěli by takového chlapa mít doma atd. Přitom je to bývalý agent KGB…

No a co je špatného na tom být agent KGB? Vždyť i Havel byl agent. No a (nejen) Bělobrádek je agent CIA? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
18.10.17 23:27

@ake Ad Tvá protiruská mánie. Dokud tam byl ožrala Jelcin, vše bylo v pořádku, v plánu byla privatizace a kolonizace jako v jiných post kom. státech. S tím, že přišel Putin nepočítali :mrgreen:
Po r. 1989 dostalo Rusko ujištění, že NATO se nerozšíří na západ. Ten slib byl porušen. Po pádu Sojuzu se kolem krku Ruska utahuje smyčka. Základny USA obkličují hranice Ruska. Mají snad Rusáci základny někde poblíž hranic USA? Zde je problém ten, že pokud budu mít tskovou základnu pár km od hranic, velmi se zkracuje reakční doba v případě útoku.

Co se protiraketové obrany týče, je to také věc, která má agresivní rozměr (ačkoli to má být obrana). Dává totiž poteciálnímu útočníkovi šanci, že pokud udeří první (a stačí jen konvenční útok nebo jaderný s hlavicemi malé tonáže), že zničí při masovém útoku např. v přízemním letu křižujícími střelami typu Tomahawk už při prvním úderu většinu jaderných sil protivníka. A o ten ubytek se už postará právě protiraketová obrana.

Rusové nejsou blbí a o tom, co plánují nepřátelé, moc dobře vědí. Co se Krymu týče Rusáci už byli zahnaní do kouta, protože jinak by už teď v Sevastopolu byla US základna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.10.17 00:24

O tom jak pidistrany odebírají hlasy

"A teď se podívejme na situaci, kdy spolu v průzkumech soupeří dvě velké strany a dotírá na ně třetí, která má radikálně odlišný volební program. Prozradím vám, co bych udělal já, kdybych byl volebním stratégem některé z těch prvních dvou

Obložil bych tu třetí nepohodlnou stranu záplavou, ať už nově, nebo staře vzniklých „pidistran“, vybavil bych je podobnou volební rétorikou, a těšil bych se na příval hlasů, které tím nepohodlné straně odsaju, a které podle pana profesora D’Hondta půjdou ke mně. Zvláště v situaci, kdy volební průzkumy tvrdí, že nerozhodnutých voličů je stále ještě velmi mnoho. Zabiju tím dvě mouchy jednou ranou. Nepohodlnou stranu oslabím, a svou „velkou“ stranu posílím."

http://www.parlamentnilisty.cz/…volby-508661

Plus komentář :
„Volím Okamuru, abych neskončil jako sudeťák ohrožovaný slimákem!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
19.10.17 00:49

Mne jsou velmi sympaticti Idealiste, kteri bohuzel nekandiduji, resp. kandiduje jejich predseda Radim Hejduk pod CSSD. Vsem, ktere zajima slusna levicova politika, doporucuji precist si Radimovy stranky http://radimhejduk.cz/program/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.10.17 07:23

@Gnaar asi tak nějak ;),nevidím v Rusku nebezpečí…ale více se mi to nechce s nikým rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 07:23
@Pidulka1991 píše:
@ake sorry, ale na tebe uz nemam co rict. Kdyz s tebou nesouhlasim, tak tomu vlastne nerozumim :zed:. :roll:..:srdce: svobodni :srdce: jedina volitelna strana :*

A nevadí Ti, že P. Mach zvedl ruku pro CETU v ČR? Zeptej se no na to! Pro mě je to zrádce. Podívej se, co je to CETA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 07:26
@Markéta80 píše:
@twenty8 no jestli se Tě líbí? Jen počítej že se nikam nedostanou :?

jo, volba těchto stran je tichá podpora Bureše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.10.17 07:35

Já byla v domění, že soud rozhodl, že Babiš nebyl agentem Burešem, nebo se mýlím? proč se to tedy pořád používá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 08:50
@axlpol píše:
Já byla v domění, že soud rozhodl, že Babiš nebyl agentem Burešem, nebo se mýlím? proč se to tedy pořád používá?

Poslední rozhodnutí na Slovensku je, že byl. Teď se bude zase soudit.
Pokud dlouhodobě působil v zahraničí, tak být musel být, v té době na západ mohl jít jen „prověřený“, co si budeme namlouvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
19.10.17 09:10

Extrémisti kolem nás

• Citovat
  • Upravit
ake
19.10.17 09:11
@axlpol píše:

Ústavní soud na Slovensku to nedávno zrušil. Myslím minulý týden.

• Citovat
  • Upravit
ake
19.10.17 09:21
@asitotakbude píše:
A nevadí Ti, že P. Mach zvedl ruku pro CETU v ČR? Zeptej se no na to! Pro mě je to zrádce. Podívej se, co je to CETA.

Pravda.

http://www.petrmach.cz/…anadou-a-eu/

• Citovat
  • Upravit
25072
19.10.17 13:24

Ja jsem sla spis vylucovaci metodou, takze za me asi Realiste. Libi se mi jejich volebni program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
19.10.17 15:53

Babiš by bez StB skončil v kotelně, Mafru koupil jako zdroj informací a kanál k voličům, říká Kmenta

Babiš využívá celou řadu let celý státní aparát ve svůj prospěch, musel se ponořit do podsvětí a nasál ty praktiky, z Mafry chtěl mít takovou mediální kobru, prioritou Babiše při koupi Mafry bylo dostat se k největšímu zdroji informací a získat kanál k voličům, říká Jaroslav Kmenta, autor knihy Boss Babiš.
Dodává, že Babiše pojí dlouholetá provázanost s kmotry a politiky. Bude podle něj záležet na tom, s jakým volebním výsledkem ANO skončí, jestli s těmi miliardami, co má, nevyhraje alespoň se 30 procenty, je to žabař.

( tohle si zrovna tady někde na netu čtu, ten komentátor to shrnul a vystihl jako nikdo. Babiš je sám sobě oligarchou, nepotřebuje ani Rittigy ani Janečky a spol…což je sice vyšší level, ale dobré to není ani omylem…štve mě že i po tolika letech si lidi dobrovolně volí estebáky a kmotry…)

achjo

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
19.10.17 18:32

Máte někdo přístup do FB skupiny volby 2017?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová