Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všímaví to vědí a vidí.
Nevšímaví to neuvidí ani když jim naservírujete piráta na zlatém podnosu obloženého spoustou malejch babišů…mikrobabišů…a všichni ti minibabiši budou ukazovat prstíkem na malé živnostníky, ludry jedny zatímoligarchovinepatřící, příčinu problémů této země nezemě
Příspěvek upraven 18.10.17 v 22:01
@Borrealis @jannina1
V tom případě je Bartoš prvotřídní lhář ![]()
https://www.seznam.cz/…eznamu-38035?…
@Borrealis píše:
@přírodnímuehehehe díky za link!!
uložme si jej a shlédněme 15 dnů po volbách
bude to poučné
Není třeba ukládat, zůstanou tam všechny, ty „Předvolební výzvy“ jsou zajímavý a demagog.cz si je pohlídá
![]()
@Borrealis píše:
no, hmmmm![]()
je pravda že v poslední době babišomédia dělají pirátům vysloveně promo, najednou je jich plno, prostor…tlačej je
navíc piráti mají profi kampan, která levná nebyla, ba byla asi dost drahá… co že tak najednou???otázka zda si je Bába koupil již předem a proto…nebo bhůví…za peníze toho lze…i piráta si pořídíš, nebo klidně několik
a proč by si oligarcha, který vlastní půlku republiky včetně médií, neměl pěstovat a zalejvat i nějakého svého jakože – piráta?
Kdepak, Piráty tlačí „Pražská kavárna“, tzn. post Havlisté a komedianti, např. šišla Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu, ne Andrej. Koalici hrůzy
vytvoří ČSSD, ODS, KDU, TOP a Bukvanýři. Zároveň po volbách čekám buďto: 1. podaří se rovrátit ANO (možná se jim podaří zavřít AB a ANO se pak rozpadne), přičemž ta větší část Eurohujerů a kariéristů okolo impresária Stropnického podpoří nebo se přímo připojí ke koalici.
nebo 2. rozvrátí SPD pomocí spících agentů, podobně jako kdysi VV?
@Netopirek píše:
Tak mi zůstali
29. SPD
10. Rozumní
12. Strana svobodných občanů
13. Blok proti islamizaciAle dle průzkumů má šanci asi jen SPD
Co myslíte vy?
SPD mam ještě v závorce, jen proto, že tam budou.
Rozumni shoda
Svobodni, Mach me zklamal, hlasoval pro Cetu
BPI má dobrý program na papíře ale jak ho zrealizovat - zaplatit ale to plati asi pro všechny strany
@Gnaar píše:
Kdepak, Piráty tlačí „Pražská kavárna“, tzn. post Havlisté a komedianti, např. šišla Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu, ne Andrej. Koalici hrůzyvytvoří ČSSD, ODS, KDU, TOP a Bukvanýři. Zároveň po volbách čekám buďto: 1. podaří se rovrátit ANO (možná se jim podaří zavřít AB a ANO se pak rozpadne), přičemž ta větší část Eurohujerů a kariéristů okolo impresária Stropnického podpoří nebo se přímo připojí ke koalici.
nebo 2. rozvrátí SPD pomocí spících agentů, podobně jako kdysi VV?
Souhlas jsou jako pobočka Topky
@twenty8 píše:
SPD mam ještě v závorce, jen proto, že tam budou.
Rozumni shoda
Svobodni, Mach me zklamal, hlasoval pro Cetu
BPI má dobrý program na papíře ale jak ho zrealizovat - zaplatit ale to plati asi pro všechny strany
SPD mám víceméně jen proto, že by měli mít šanci na úspěch. Ostatní strany jsem jela hlavně podle programu.
Co se týče realizace programů, tak ta je u všech v otazníkách. Spíš už mě se.rou „staré“ strany a chtěla bych dát šanci nějaké nové. Přeci jen zkusit změnu, než lamentovat, že je to furt stejné a nic nezkusit ![]()
@twenty8 píše:
Souhlas jsou jako pobočka Topky
Přesně tak, Piráti jsou vytunění Zelení. Zel. už netáhnou, tak byl vytvořen umělý marketingový výrobek, který si najde své odbytiště. I TOPka byla vytvořena uměle v době, kdy ODS a KDU začínaly mít problémy s poklesem preferencí (zmínil se o tom sám Topolánek).
@přírodní píše:
Kde jsi to četla? To mě docela zajímá
Okamura na Barrandově teď citoval nějaké prohlášení od Ano (nebo to byla zpráva od novinářů) že Ano migranty vítalo a jsou tedy pro migranty. Jen otočili. No tak by mě to ani neudivilo, že by se spřáhli s anarchisty
@axlpol píše:
Já právě žiju v podvědí, že se stále bojíme Ruska, tudíž jsme v NATO, že stále je ve společnosti názor, jak jsou rusové ti zlí…vůbec by mě nenapadlo, že někomu vadí sankce atd.Tak jasně, mě ty sankce přijdou také nesmyl, ale netáhám teď do toho svůj názor.
Jak jsem viděla volební spoty, tak to zaznívalo často(ven z NATO)ale u kterých stran, to po mě nechtějte. Byla jsem v šoku ze s těch volebních videi![]()
![]()
Ale oni jsou zlí. Vždyť se podívej na jejich zpravodajství, které je plně ovládáno Putinem. Šíření nenávisti skrze média je úplně běžné. Svoboda slova tam neexistuje. Putin se zbavuje politických oponentů. Nemůžeme napsat že je nechává vraždit protože on na to má lidi.
@Gába27 píše:
Dočítám postupně. Možná jednou přijdeš na to, že jen díky tomuto pánovi tady ještě můžeme diskutovat. Představ si, že vládneš tak obrovské zemi jako je Rusko, kde je nespočet všech možných národností i náboženství. A chceš mít v té zemi klid a pořádek. Myslíš, že se všemi to půjde po dobrém? „Naneštěstí“ ještě vládneš zemi, která má nejvíce zásbo všech možných nerostných surovin (navíc Bajkal, že), o které by měli zájem všichni okolo. Myslíš, že budeš sluníčkový? Nebo se budeš snažit v té zemi udržet pořádek a snažit se zabránit, aby cizí mocnosti ty tvoje nerostné suroviny vydrancovaly? Prosím, zamyslet se trochu nad tím, proč Rusko a Putin dělá, to co dělá. Rozhodně to nedělá jen proto, aby byl oslavován jako báťuška Vladimír Vladimírovič I.
Děláš si srandu? Vždyť kolem Putina je kult osobnosti. Vždyď mají i trika s Putinem a pořád ho propagujou úplně všude. Je to něco podobného jako v Americe v 90-týl letch byla Jackson mánie, tak v Rusku mají Putino-mánii. Holky a ženy k němu vzhlíží jako k idolovi, chtěli by takového chlapa mít doma atd. Přitom je to bývalý agent KGB…
Všem kdo nemohou najít informace o kandidátech doporučuju zajít do Facebookové skupiny Volby 2017. Tam je zdrojů spousta. Zrovna tam teď jeden přehled je a posílal jsem ho i na svůj blog.
@Gnaar píše:
Přesně tak, Piráti jsou vytunění Zelení. Zel. už netáhnou, tak byl vytvořen umělý marketingový výrobek, který si najde své odbytiště. I TOPka byla vytvořena uměle v době, kdy ODS a KDU začínaly mít problémy s poklesem preferencí (zmínil se o tom sám Topolánek).
Piráti jsou, dle mého názoru, extrémisti (chtějí legalizovat drogy - dokonce chtějí i legalizaci heroinu) a anarchisti. Můj názor na ně, že jejich politika je úplně zvrácená. Navíc mají agresivní, lživou a pomlouvačnou kampaň.