Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Piráti jsou šiřitelé lží (lživých kampaní) a nenávistí. Jejich transparenty: „Pusťte nás na ně“ (v duelu mezi Bartošem a T. Okamurou) lze chápat jako pusťte nás na SPD. Což mi přijde jako vrchol drzosti. Dále Piráti sami na svých stránkách napsali, že na SPD připravují útok, a v následujících dnech se objevilo to falešné obvinění, že okamura vyváděl peníze z Úsvitu, aj. Jednalo se o padělek smlouvy, viz Na světe je další podvrh
Ale to asi moc pravdu nemáš, já jich znám pár taky a světe div se jsou to i důchodci a matky na mateřské. Žádní milionáři. Jenže oni někteří lidé volí raději osobní odpovědnost za svůj život než tu paternalitu státu.
@inkakřivák píše:
Ale to asi moc pravdu nemáš, já jich znám pár taky a světe div se jsou to i důchodci a matky na mateřské. Žádní milionáři. Jenže oni někteří lidé volí raději osobní odpovědnost za svůj život než tu paternalitu státu.
Já taky znám osobně důchodce, kteří volí ODS. Ale to nic nemění na tom, že většina důchodců volí KSČM a ČSSD.
Edit. Dnes možná i Ano a SPD
Ovšem přesto nelze říci, že y Svobodné volili jen ti vysokopříjmoví. nemám ráda tyhle paušalizace - ANO volí burani a vidláci, komouše staříci, ODS zlodějští živnostníci atd.
@inkakřivák píše:
Ovšem přesto nelze říci, že y Svobodné volili jen ti vysokopříjmoví. nemám ráda tyhle paušalizace - ANO volí burani a vidláci, komouše staříci, ODS zlodějští živnostníci atd.
Uvidíme, jak se to vyvine. Paušalizace je samozřejmě zavádějící, mluvíme li o typickém voliči
@Pidulka1991 píše:
@inkakřivák co bych byla za cloveka, kdybych jim hlas nehodila. Vsude je podporuji. Nechala jsem si poslat, propagacni materialy a zdarma jsem je roznasela po meste. je nas hodne co jim takhle pomahame. Bracha ma jejich reklamu nalepenou pres cele zadni okno u auta.:srdce:
Opravdu, nechci ti brát iluze, mohou mít dobrý program, ale Svobodní se podle předvolebních průzkumů nedostanou do parlamentu:
https://www.facebook.com/…338017737643?…
A i kdyby se tam dostali, tak budou mít tak málo křesel, že nic nezmůžou. Asi (snad) by vstoupili do koalice s Komunisty a SPD, ale to už můžeš volit rovnou je ne? Takhle riskuješ, že svůj hlas přepošleš z 15 až 26% Ano, 7,2 až 18% ČSSD a oni za to získají další křesla navíc. U SPD, KSČM a ODS tam to není už moc jisté, ale možná kolem 10% u každé z těch stran.
@inkakřivák vlastně máš asi pravdu, teď Ano s tím hodně zamíchá. Uvidíme. Můj osobní tip je, že SOS se do sněmovny nedostane
Bohužel si myslím, že se nedostanou. Přece jen, ale je to škoda. A představa, že y se sčuchli s komunisty anebo SPD? No to je vtip roku.
@inkakřivák píše:
Ja jdu volit ANO a rozhodne si nemyslim, ze jsem nejakej vidlak nebo buran ![]()
@vertunka píše:
Ja jdu volit ANO a rozhodne si nemyslim, ze jsem nejakej vidlak nebo buran
jo, jo taky už aspon vím kam patřím. Pojem „koblihy“mi nic neříkal, nevěděla jsem co si představit, ale ted už je mi to jasný
![]()
Kobliha mi přišla ještě urážlivější než ten buran - a dlouho jsem nepobírala co a proč. Prostě každý at si volí podle svého, je to jeho právo - a myslet si, že jsem lepší jen proto, koho volím, je naprosto směšné. A skutečně hloupé, ba buranské. Budme rádi, že můžeme volit koho chceme, to je to podstatné. A přestante už dělat, že volíme jediného poslance - Babiše. Protože když občas čtu ty hrůzostrašné věci, co nás čekají s Babišem, tak začínám pochybovat o tom, že máme 200 poslanců a 100 senátorů a vládu jánevímkolika ministrů.
@vertunka píše:
Ja jdu volit ANO a rozhodne si nemyslim, ze jsem nejakej vidlak nebo buran
No počkej, za chvíli Tě tady začnou místní politruci/čky lynčovat ![]()
@Gnaar já se třeba nebojím, napsala jsem to jen dvakrát(že ANO) a více se nepotřebuji chlubit koho zvolím, ani to nikomu nevyvracím. Nikdo mě neurazli, což mě taky zaskočilo
a nevěděla jsem co si představit pod koblihou
![]()
Pochybuji, že někoho rozumného ovlivní anonymní(teda pod nicky)názory na netu…i když masáž zde je slušná a to debata začla nevinně, jen o tom kdo koho zvolí a nakonec jsou to slohovky s odkazy ![]()
Z čeho asi tak? Koho může zaujmout zrušení veškerých dávek, zeštíhlení státu a minimalizace odvodů na daních a zpoplatnění zdravotnictví. A samozřejmě znám osobně voliče SOS