Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
14.10.17 16:32
@Burj Chalifa píše:
progresívní daň je trest za úspěch. Amorální. Já osobně mám té bezbřehé solidarity s každou sockou plné zuby. A k tomu zdravotnictví - ano, jsem pro hrazené nadstandardy ve zdravotnictví, nevadí mi ani již neplatné 30 korunové poplatky u ambulantního lékaře. Pokud není nikomu líto vyhodit trojnásobek za žváro v hubě nebo si kupovat každý den Blesk, tak ten má nejméně co si na ně stěžovat. Jsem pochopitelně i pro úhradu hotelových služeb v nemocnici.Doma taky jíte a svítíte, splachujete, perete…U koho je prioritou vlastní zdraví, rád si připlatí. Ten, kdo ne, tomu bude poskytnuta standardní péče jako dnes, která je u nás, mimochodem, velice dobrá a bezplatná.

Sakra, já tady dnes budu souhlasit snad se všemi, co mi lezli krkem. :) Máš pravdu. Ale je opravdu zaručené, že neskončíme jako v jůesej? Já si v nemocnici platím nadstandard vždy. Zubaře mám, který nespolupracuje s pojišťovnou, takže všechno platím. K obvoďačce se s bídou doplazím jednou za rok, takže by mě fakt třicet korun nezabilo. Ale aby to nakonec neskončilo tak, že za to, co si zaplatíš na pojistném, tě tak akorát poslechnou a dále si všechno zaplať. Nejsem si tak docela jistá, že je to cesta správným směrem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
15.10.17 11:39

dotazník

Kdo z vás je už skálopevně přesvědčený, koho půjde volit za týden? Chcete se účastnit ankety na Google forms? Několik z vás, kteří mají zájem, vyplnit dotazník ať mi napíšou zprávu. Anketa oficiálně odstartuje v Úterý 14:00, ale rád bych už měl nějaká zkušební data, abych mohl připravit tabulku. 10 lidí mi bude stačit. Zpětná vazba vítána.

• Citovat
  • Upravit
59384
15.10.17 11:56

@ake já už to vím dlouho tak klidně dotazník pošli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
15.10.17 13:23
@ake píše:
Co se týče Ano, já bych je nevolil hlavně kvůli kauze lithium.
 http://www.parlamentnilisty.cz/…uvilo-507069

„A to na 59. schůzi Sněmovny, kdy jsem projednání tohoto bodu navrhoval již 27. června,“ připomněl Fiedler a připojil stenozáznam z jednání, kdy uvedl: „Navrhuji zařazení bodu s názvem Informace vlády k podmínkám těžby lithia v České republice.“

„Myslím si, že bychom si měli zavčas vyslechnout podmínky, za jakých bude nakládáno s nerostným bohatstvím České republiky. Nerostné zásoby se nám zužují, deficit máme stále obrovský, bohaté oligarchy máme – ti nám přibývají. A tady mám zase pocit – nejen já, ale i řada občanů, že se chystá další případ, kdy stát bude němě přihlížet tomu, jak soukromé firmy bohatě vydělávají,“

Návrh zamítli a Ano 2011 hlasovalo pro zamítnutí (kromě pár vyjímek). Co to znamená? Že se podíleli na tomhle velkém tunelu za 3 biliony korun.

Andrej se ale kvůli lithiu ozval?

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš tvrdí, že majetková struktura společnosti European Metals Holdings, která teoreticky může těžit lithium v Česku, vede ke Zdeňku Bakalovi. Rozhodl se proto ministrovi průmyslu Jiřímu Havlíčkovi napsat dopis s několika otázkami a žádá, aby mu na tyto otázky ministr urychleně odpověděl. My vám otevřený dopis přinášíme.

http://www.parlamentnilisty.cz/…ckovi-507963

Pročpak je asi ticho ODS, TOPka, KDU? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
15.10.17 13:33
@Gnaar píše:
Andrej se ale kvůli lithiu ozval?

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš tvrdí, že majetková struktura společnosti European Metals Holdings, která teoreticky může těžit lithium v Česku, vede ke Zdeňku Bakalovi. Rozhodl se proto ministrovi průmyslu Jiřímu Havlíčkovi napsat dopis s několika otázkami a žádá, aby mu na tyto otázky ministr urychleně odpověděl. My vám otevřený dopis přinášíme.

http://www.parlamentnilisty.cz/…ckovi-507963

Pročpak je asi ticho ODS, TOPka, KDU? :mrgreen:

Jak ozval? Hlasoval proti projednání (ne proti té smlouvě). A pak (nyní) mu najednou vadí že ministr něco podepsal. No není to divné? Ale jinak souhlasím, že to je tunel století.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.17 08:43

Maminky, někdo se tu pár stránek výše rozčiloval, že se mladí nezabývají politikou. Já se jí snažím sledovat, upřímně ale tyto volby opravdu nevím, koho volit. Čekáme miminko, pravděpodobně si tedy projdu programy všech kandidujících stran a která bude nejvíce přívětivá k matkám na mateřské, tu budu volit. Která je to podle Vás?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
16.10.17 08:47
@Anonymní píše:
Maminky, někdo se tu pár stránek výše rozčiloval, že se mladí nezabývají politikou. Já se jí snažím sledovat, upřímně ale tyto volby opravdu nevím, koho volit. Čekáme miminko, pravděpodobně si tedy projdu programy všech kandidujících stran a která bude nejvíce přívětivá k matkám na mateřské, tu budu volit. Která je to podle Vás?

To je zajímavé, vybírat stranu podle toho, jak moc bude přívětivá k matkám. To me ještě nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
13967
16.10.17 10:34
@Anonymní píše:
Maminky, někdo se tu pár stránek výše rozčiloval, že se mladí nezabývají politikou. Já se jí snažím sledovat, upřímně ale tyto volby opravdu nevím, koho volit. Čekáme miminko, pravděpodobně si tedy projdu programy všech kandidujících stran a která bude nejvíce přívětivá k matkám na mateřské, tu budu volit. Která je to podle Vás?

Resit stranu ktera je privetiva k matkam na MD/RD znamena podporovat ty, co nepracuji a rodi o 106…spis jde o podporu pracujich lidi ;). Jsem na RD a vybiram stranu, ktera resi veci do budoucna. Napr. Snizeni a sjednoceni DPH, snizeni dane z prijmi, aby mela rodina vic penez. A plno dlasich veci a toto splnuji Svobodni :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79946
16.10.17 10:38

@Pidulka1991 Jo Svobodní mají velmi pěkný program - a tudíž bohužel mizivou šanci. Jinak tedy skutečně jedna strana, která myslí dopředu, a nejde cestou populismu a slibů všem a všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
16.10.17 10:48

@inkakřivák nemyslim si, ze maji mizivpu sanci. Je nas hodne kdo je voli a kdyby volili ti, kterym se libi program a nesli cestou „mensiho zla“, tak jsou v pohode :)

jejich nejvetsi problem je, ze jsou nekonflitni a nepotrebuji shazovat jine. Tudiz jsou velmi malo videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.10.17 10:56

@Pidulka1991 Svobodní cílí především na skupiny s velmi nadstandardními příjmy a těch v populaci moc není. Tím je to vyřešený

• Citovat
  • Upravit
79946
16.10.17 10:57

@Pidulka1991 Myslíte? Jít do toho i s vědomím, že případně pomůžu ANO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
16.10.17 10:58

@Mango_Lassi z ceho tak usuzujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79946
16.10.17 11:02

@Pidulka1991 To je přece jasné - nikomu se nepodbízejí, ne? neslibují hory doly a všechno zadarmo. jenom chtějí lidem trošku zjednodušit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
16.10.17 11:02

@inkakřivák co bych byla za cloveka, kdybych jim hlas nehodila. Vsude je podporuji. Nechala jsem si poslat, propagacni materialy a zdarma jsem je roznasela po meste. je nas hodne co jim takhle pomahame. Bracha ma jejich reklamu nalepenou pres cele zadni okno u auta.:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová