Volný čas s miminkem

zichisek
9.8.13 10:47

Volný čas s miminkem

Ahoj :kytka: Prcek bude mít v září 3měsíce a ráda bych s ním navštěvovala nějaký kurz/kroužek…
Zatím jsme přihlášení 1× týdně na plavání ve slané vodě. Potom jsem našla cvičení a říkadla pro děti od 4.měsíců, jen přemýšlím, jestli to mimču něco dá :think: No, minimálně ode mě bude mít hodinu 100% pozornost :mrgreen:
Nedoporučíte nějakou další aktivitu s takhle malým mimčem v Praze, ať mám z čeho vybírat? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7414
9.8.13 10:54

@zichisek Ty cviceni a rikadla mu urcite neco daji - minimalne to, ze tam budou dalsi podobni prckove a bude se po nich koukat a uzivat si kontakt s detma. My jsme cca ve 4 mesicich chodili na masaze miminek, bylo tam vzdycky tak osm deti a kluk si mohl vzdycky hlavu vyvratit, jak koukal po holkach vedle :D Taky se naucite basnicky a rikadla a k tomu nejaky pohyby, ktery se pak budou hodit na zabaveni ditete treba na delsi ceste a tak :) I kdyz teda polovice je uz na „kutali se ze dvora velikanska brambora“ skoro alergickej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.8.13 10:56

Já se teď s mladším chystám na kurz znakování, ale teda v Brně. V Praze jich bude určitě plno. Ale to je, myslím, vhodné až tak od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
9.8.13 11:00

@zichisek Kam jste přihlášení na to plavčo? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.8.13 11:06

@zichisek taky jsem chodila na plavání do Bublinky a na cvičení do Studia pro ženy v Praze. Mojí malou to cvičení docela bavilo a jak píšeš, má 100% pozornost. Pak když už byla dcera větší, okolo 5 měsíců, tak už tam děti i po sobě různě lezli navazovali kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.8.13 11:13

No takovému miminu to asi nedá ještě nic, nicméně to dá něco Tobě - budeš „v kolektivu“ s ostatníma maminama a budeš zkrátka něco dělat. Takže já aktivity s miminem provozovala hlavně kvůli sobě. Chodili (a stále chodíme, syn má už dva roky) na plavání, do hudebky Yamaha, do místního mateřského centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.8.13 11:21
@j.a.n.i1 píše:
@zichisek Kam jste přihlášení na to plavčo? :oops:

Do Delfínka na Letňany. MAjí relaxační bazén se slanou vodou. Nechtěla jsem klasické vaničky, chci být ve vodě s mimčem tak jako jsem byla u Julie, bylo to super.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
9.8.13 11:22
@gabi.design píše:
No takovému miminu to asi nedá ještě nic, nicméně to dá něco Tobě - budeš „v kolektivu“ s ostatníma maminama a budeš zkrátka něco dělat. Takže já aktivity s miminem provozovala hlavně kvůli sobě. Chodili (a stále chodíme, syn má už dva roky) na plavání, do hudebky Yamaha, do místního mateřského centra.

JO, na Yamahu jsem taky koukala, bohužel je v termínu, kdy musím být v práci :think: Tak snad od příštího pololetí nebo další rok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure