VOŠ Jasmínová - kombinovaná forma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Voš Jasmínová - kombinovana forma
Dobrý den, studoval někdo na této škole v kombinované formě studia? Ráda bych se zeptala na obtížnost, děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mam po skole rok. Studovala jsem kombinovane… Obtížnost? Jak v cem… me prisla narocna nemcina, ale je tam super ucitelka… dochazka se chce jak v kterých predmetech. V tech dulezitych muzes chybet 3×…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hihi22
Ahoj, děkuji za odpověď. Já se právě nejvíc bojím jazyka, za mě angličtina, ale mám 15 let od školy a jazyk jsem nikde nepotřebovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hihi22 ahoj, letos se na Jahodovku hlásím na obor soc. pedagogika, dálkově.
Jak je to tam prosím s praxí? Můžu si najít praxi v místě bydliště? Jsem z Teplic a jezdit třikrát týdně do Phy si neumím představit:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukomilko Ahoj, sice jsem na tom druhém oboru, ale tam můžeme normálně dělat praxi v místě bydliště. Praxe je v období června až srpna splnit 90 hodin. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattana moc děkuji za odpověď
a můžu se ještě zeptat jak je to s náročností studia ? Pracuji na plný úvazek. Dostáváte často ke zpracování seminární práce, prezentace atd. ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukomilko No nemůžu mluvit za všechny učitele, ale seminární práce, písemné testy a učení i mimo zkouškové tam také je. 1. semestr se mi zdál ale daleko lehčí než teď ten druhý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattana tak s tím počítám, že se člověk musí učit v průběhu celého semestru. Spíš mi šlo o to, jestli nedostáváte seninárky každý týden ![]()
A ještě poslední věc pak už nebudu otravovat ![]()
Je na tuto školu nával nebo je dobrá šance se dostat ? Hlásila jsem se i loni, ale nakonec mi to kvůli zaměstnání nevyšlo a škola mě vyzívala k druhému i třetímu kolu.. takže jsem si říkala, že asi moc zájem nebude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukomilko Napíšu jen můj osobní názor, na začátku prvniho ročníku nás bylo ve třídě určitě přes 30 a 5 tříd kombinovaných (3 soc. práce a 2 pedagogiky). Pak najednou lavice řídly ( jeden z důvodů - nutnost dodržet 70% docházky), v průběhu byla vyhlášena ještě 4 kola výběrových řízení a dobráni další studenti. Ve výsledku je nás teď myslím tak 18 a ve vedlejší tříde kolem 10 a po ukončení semestru se asi budou slučovat třídy. Takže musí se dodržovat pravidla jinak se s nikým nemažou a člověk musí být trpělivý i o zkouškovém, protože mnozí pak při neúspěchu nechtějí zkoušku opakovat a rovnou odchází (opakovat zkoušku lze jen jednou a pak se musí už před komisi) a do dalsiho semestru nejde jit pokud neni řádně ukončený předešlý. Čili berou skoro každého, kdo splní požadavky… Seminárky byly tak cca 3 v 1. semestru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nabiraji hodne lidi… nekteri nastupuji na konci rijna ci zacatku listopadu. Nekteri to vzdaji…
Ja koncila v lednu 2017. Zkousky jde opakovat i 3 a pak az komise. Zalezi na uciteli… kamaradka opakovala pravo snad i 5×… clovek musi chodit a nejak se u tech ucitelu zafixovat, ze to berete vazne. Pak mi to prislo vse jednodussi:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit