VOŠ všeobecná sestra - angličtina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nevím jak na zdrávce, já chodím na VOŠ sociální a my máme jazyk jako povinný předmět u absolutorií, úroveň B2. Já teda dělám němčinu, ale taky mám z toho hrůzu, ale snad to nějak dám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, budeš dělat absolutorium z jazyka.
Buď půjdeš na dva roky na praktickou sestru na druhou maturitu, nebo si seženeš doučování z aj a začneš.
Ještě koukni na VŠ sv. alzbeta v Příbrami, ta by hazyk mít nemusela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Ano, budeš dělat absolutorium z jazyka.
Buď půjdeš na dva roky na praktickou sestru na druhou maturitu, nebo si seženeš doučování z aj a začneš.
Ještě koukni na VŠ sv. alzbeta v Příbrami, ta by hazyk mít nemusela
Pribram mam daleko. Praktická ma o dva tisice na plate vic nez ja. Delam na ldn… Takze to mi moc neresi. ![]()
- Citovat
- Upravit
@g.sandova píše:
@PetraJ na VOŠ je všude. Jakož VOŠ děláš? Klidně do sz
Varnsdorf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pribram mam daleko. Praktická ma o dva tisice na plate vic nez ja. Delam na ldn… Takze to mi moc neresi.
Můžu se zeptat, jelikož také pořád kokrtuju se zdravkou, jakej základ mají praktické? Četla jsem, že jsou v 7.a 9.tride
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co Praha? Tam je také VŠ zdravotnická, soukromá. Tam nevím, hák je to s oredvhozim vzděláním, ale jazyk je třeba jen v 1.rocniku nebo vuvec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
Nevím jak na zdrávce, já chodím na VOŠ sociální a my máme jazyk jako povinný předmět u absolutorií, úroveň B2. Já teda dělám němčinu, ale taky mám z toho hrůzu, ale snad to nějak dám.
Tak zas b2 mi neprijde jako uplna hruza, to se nejak da. Jsem na tom s aj podobne, ale jednou si z ni zakladatelko odmaturovala, tak tam neco bude…
I když VŠ bude mozna lepší, tam bude z jazyka jen klasicka zkouska a ta se lepe ukecava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 já víš dělala, s anglinou jsem teda problém neměla, neříkám, že jsem génius, ale vždy hsem měla rodile mluvčí při výuce. Za mě se to dá, spolužáci, kteří se snažili a chodili na doučování to prostě zvládli i jsyzbj8m to nešlo.
Na VŠ pak byla dost i gramatika, samozřejmě i okruh témat, na VOŠ se jely témata k absolutoriu hlavně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Můžu se zeptat, jelikož také pořád kokrtuju se zdravkou, jakej základ mají praktické? Četla jsem, že jsou v 7.a 9.tride
Hele delam na ldn. Sanitar ma zaklad 26tis cistyho, plus svatky vikendy. Takze okolo 30000. Prakticka cistyho tak 24000… Vseobecny maji mnohonasobne vic, kor ty stary sestry. A hlavne mene fyzicke prace.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
Tak zas b2 mi neprijde jako uplna hruza, to se nejak da. Jsem na tom s aj podobne, ale jednou si z ni zakladatelko odmaturovala, tak tam neco bude…
I když VŠ bude mozna lepší, tam bude z jazyka jen klasicka zkouska a ta se lepe ukecava.
dcera dělala VOŠ nutriční a hodně lidí skončilo během studia právě kvůli angličtině, vypadli na jednotlivých zkouškách na konci semestru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@PetraJ zák držím pěsti
Díky. V červnu to budu potřebovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hele delam na ldn. Sanitar ma zaklad 26tis cistyho, plus svatky vikendy. Takze okolo 30000. Prakticka cistyho tak 24000… Vseobecny maji mnohonasobne vic, kor ty stary sestry. A hlavne mene fyzicke prace.
Jakože sanitář má víc než sestra? To snad ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosim kdo mate tuto skolu, jaká byla angličtina? Mela jsem pred peti lety po maturite nabídku, ze mi školné bude platit zaměstnavatel u ktereho jsem si delala kurz. Dělala jsem si sanitarsky kurz, mela jsem hodne znalosti z biologie, mikrobiologie a chemie. Mam vystudovanou SOS veterinarni s maturitou. Kdyz mi to nabízeli, byla jsem uz těhotná. Ted se budu vracet do práce (mam jeste druhe dite), na polovicni uvazek. Porad to ve me hlouba, jestli jen preci nezkusit dalsi skolu, kombinované studium. Odmaturovala jsem z odbornych predmetu za 1, praxe 1, cj 2, jenze prusvih, obrovsky prusvih byla angličtina. Odmaturovala jsem na poprve, ale za 4.
A uz to, byl zazrak. Koukala jsem ze bohužel na kazde VOS jazyk je. Delaji se z nej i nejake zaverecne zkoušky? Ve zdravotnictvi bych si prala byt, prace me bavi, jen dalsich 50 let nechci delat jen sanitare..Dekuju vsem.